Милена: Плашат, че ще ми извадят очите, но не се страхувам

Заплашват и мен, и дъщеря ми, каза певицата преди делото
12 сеп 2023 22:08, Александър Попов
168

На 13 септември Върховният административен съд ще гледа делото срещу певицата Милена Славова, заведено от "София прайд". То е заради неин пост във Facebook, провокиран от снимка от "Прайд"-а.

"Предстои ми трето дело, споделих го във Facebook и няколко часа по-късно профилът ми беше блокиран. Това, което ме зарадва, беше, че приятели и фенове са събрали много подписи в направена петиция", каза Милена Славова пред Bulgaria ON AIR.

"Децата не трябва да виждат такива неща. Някой беше публикувал снимка, на която се сравняваше войводата от едно време с някакъв полугол мъж с българското знаме. Аз се възмутих. Нещата от гей парада не са за по улицата. Реагирах веднага и от там започна делото", коментира тя.

След това започнали съобщения със заплахи, които продължават и до днес.

"Казаха, че ще ми извадят очите, но аз не се страхувам. Това са болни мозъци, които са силни като са заедно", категорична е Славова.

"95% от обществото е на моя страна. В един момент се явявам като техния говорител и получавам силата им. Всеки един човек иска да си върви по улиците спокойно и да възпитава детето си както пожелае. Аз имам приятели гейове, които никога няма да парадират с това. Те също не подкрепят, не е това начинът. Мен ме дразни това, защото се слага насила", коментира певицата.

Тя разказа, че дъщеря ѝ също получава заплахи и че има ужасяващи съобщения. Момичето сега е на 15 години, но тогава е била едва 13-годишна. Милена Славова не е била нападана на улицата, но заяви, че хора я спират, за да я поздравят.

"Искам да изкажа огромни благодарности на хората, които имат моето мислене. Тук няма политици и политически партии. Ние трябва да си отстояваме позициите", категорична е тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още по темата: Милена Славова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
4
 
26
 
! Отговори
Обективен преди 8 месеца
Прайд означава стадо. А стадо е група от овце или други животни ,скупчени на едно место.Няма в природата други животни,които да се съвoкупляват еднополово.Затова не е редно да обиждаме овцете и други стадни животни,сравнявайки ги с изврaтеняците.
84
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
2, 'Всички групировки се състоят именно от болни мозъци' -- включително партиите и техния електорат ?
83
29
 
2
 
! Отговори
Рокаджия преди 8 месеца
Дано да ти извадят каракудата от оная ти работа че люспите се съпротивляват и боли ного
82
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Гей с българско знаме, сигурно е последовател на Копейкин.
81
39
 
11
 
! Отговори
катарзис преди 8 месеца
милена е преживяла тотален катарзис не само физически но и душевно, от разкрепостена пънкарка се е превърнала в консервативна путлеристка да не кажа лицемерка.... имама нещо предвид....
80
26
 
9
 
! Отговори
против преди 8 месеца
и аз съм против грозното парадиране на гейо0вете, НО... неможе да обиждаш и плюеш хора които не харесваш само заради това, те не са открандали нищо не са убили никого не са нанесли никаква вреда на икономиката или живота на държавата ако искаш да си изразиш мнението просто кажи това което на теб ти харесва и което ти защитаваш а не да оибждаш и да подстрекаваш, така е цивилизовано мисля... иначе да почвам и аз.... наиш колко много изроооди не понасям по българия като копейките например
79
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
На батко сладура. Ела батко да ти го даде, да му се радваш. После батко ще ти даде 20 лева и соево шоколадче, агънце.
78
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Всички изказали се по-долу хейтъри или един и същ хейтър, изказал се многократно против Милена, просто са жалки, незабележими хорица, никому неизвестни. Всеки от тях е НИКОЙ. Оттам е злобицата им. Единствената им радост е да оплюят някого. Наистина жалко за тях.
77
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Браво Милена, с теб сме!
76
14
 
8
 
! Отговори
абе преди 8 месеца
ся тая ли е героинята на България ?
75
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не е дискриминация на база сексуална ориентация да кажеш, че е перверзно да се ходи демонстративно полу-гол или гол по улицата със стърчащи предмети от зад.ника ти. В случая се визира не различната сексуална ориентация, а качествата (или по-скоро липсата на такива, например елементарен такт) на сбирщината, която според мен по никакъв начин не представлява LGBT общността. Искате още права? Станете принципни и защитавайте и чуждите права, като например свободата на словото, без което сте за никъде
74
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Отново тия ни занимават със себе си. Толкова проблеми за решаване, а общественото внимание е насочено към сърбежите на някакви диференциали.
73
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ииии поздрав за всички различни. Различни от нормалното: "Дай мии едиин милион, дай миии, за да го запаля, ще ме стоплиии, като стар котлоон, оу йеееа!"
72
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Виждате ли какво ще ни се случи ако оставим тия да вършеят на воля. Може да се представят за шарени и модерни, но са едни ЛГБТ-гестаповци.
71
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
И изведнъж всички либералстващи медии, журналисти, коментатори, хора на изкуството, застанаха на страната на Милена. Не на опъките, които иначе подкрепят, а на изпълнителката, нападната от хора, които все се представят за жертви.
70
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ЛГБТЛПОДФГХТФБН+++ настъпиха мотиката с такива хунвейбински действия. Не стига, че се радват на широка непопулярност, поне да направят нещо полезно, да видят хората, че са готини и развиват някаква полезна дейност. С хунвейбинщина само ще отблъснат и умерените, дето иначе нямат нищо против тях.
69
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Заради такива тaлибaни не може да се чуе гласът на хората, които наистина имат нужда от подкрепа и закрила. Толкова онеправдани, болни, бедни, ограбени, пребити, подигравани от съд, полиция, администрация, това са хората, заради които трябва да се обединяваме, защото утре може ние или някой наш близък да е на тяхно място. Обаче, не, Милена писала нещо преди 4 години, бързо асасините на културния марксизъм да се строят!
68
2
 
11
 
! Отговори
Търсете първопричина преди 8 месеца
Някой, който финансира и подкокоросва шумните изяви на ЛГБТ много добре знае, че това дразни останалите граждани. Те ще реагират. И тогава ще има поводи страната ни да бъде укорявана и заплашвана със санкции. Ето това е целта. Затова са много виновни и циркаджиите от прайдовете, и теленцата, които отиват там за да гледат сеир и да се правят на отворковци, като ги подкрепят. Нямат ли родители да им обяснят, че когато отиват да демонстрират подкрепа на сантахулавите, всъщност си вкарват автогол?
67
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Пробват да видят дали канселирането по западен образец ще мине и тука. Е, видяхте ли, 16-пoлoви, не минава.
66
3
 
2
 
! Отговори
До СТРАНДЖАТА преди 8 месеца
"Прав" си, само гей парадите ще ни изведат напред право у светлото бъдеще. Вземи си смени ника, че си срам за Странджата.