Милена: Плашат, че ще ми извадят очите, но не се страхувам

Заплашват и мен, и дъщеря ми, каза певицата преди делото
12 сеп 2023 22:08, Александър Попов
168

На 13 септември Върховният административен съд ще гледа делото срещу певицата Милена Славова, заведено от "София прайд". То е заради неин пост във Facebook, провокиран от снимка от "Прайд"-а.

"Предстои ми трето дело, споделих го във Facebook и няколко часа по-късно профилът ми беше блокиран. Това, което ме зарадва, беше, че приятели и фенове са събрали много подписи в направена петиция", каза Милена Славова пред Bulgaria ON AIR.

"Децата не трябва да виждат такива неща. Някой беше публикувал снимка, на която се сравняваше войводата от едно време с някакъв полугол мъж с българското знаме. Аз се възмутих. Нещата от гей парада не са за по улицата. Реагирах веднага и от там започна делото", коментира тя.

След това започнали съобщения със заплахи, които продължават и до днес.

"Казаха, че ще ми извадят очите, но аз не се страхувам. Това са болни мозъци, които са силни като са заедно", категорична е Славова.

"95% от обществото е на моя страна. В един момент се явявам като техния говорител и получавам силата им. Всеки един човек иска да си върви по улиците спокойно и да възпитава детето си както пожелае. Аз имам приятели гейове, които никога няма да парадират с това. Те също не подкрепят, не е това начинът. Мен ме дразни това, защото се слага насила", коментира певицата.

Тя разказа, че дъщеря ѝ също получава заплахи и че има ужасяващи съобщения. Момичето сега е на 15 години, но тогава е била едва 13-годишна. Милена Славова не е била нападана на улицата, но заяви, че хора я спират, за да я поздравят.

"Искам да изкажа огромни благодарности на хората, които имат моето мислене. Тук няма политици и политически партии. Ние трябва да си отстояваме позициите", категорична е тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още по темата: Милена Славова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
14
 
3
 
! Отговори
Еврогей преди 8 месеца
Милена е прикрита лесбийка!
44
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До плкато си напиша адрасе какво ще ми направиш бе жалък български екскремент? да не сте направилш нещо сами вие българите? само се влачите като просяци да ви хранят другите народи и да ви освобождават нещастници с големи претенции
43
16
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 месеца
Защо да и вадят очите? Тя си е сляпа по рождение.
42
14
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 месеца
Да си направят една чалга рок група с Гешев и Бойко... група Дърти Мутри. Да пеят възхвали на комунизма и турското робство. А също и на нацизма.
41
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
И какво се получава, геювити искат разбиране и телерантност, но самите те не са такива. Мога да се обзаложа, че ако беше обратното положение, те нямаше да допуснат парад на хетеросексуалните (нормални) хора. Щяха да ни преследват и арестуват. Подкрепа за Милена!
40
14
 
3
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 8 месеца
Като и бият шута от Лондон и се върне на село в бг ще почне да се страхува, но ще е късно..
39
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ДРУГАРКАТА СЛАВОВА Е ИСТИНСКИ КОМУНИСТ НЕ СЕ ПЛАШИ ОТ НИЩО ОСВЕН ОТ ПОРТРЕТА НА ВОЖДА ХАХАХА
38
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 50. Защото я съдят ненормалници. Иначе никога не съм я слушал като певица.
37
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ако Путин удари София със Сармат, България ще се освободи от Шопско робство и ще тръгне напред. Това ще е божието наказание на софийските содомити.
36
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
На мястото на Паметника на съветската армия ще се издигне паметник от композиция на Емили Тротинетката, Асен Спецов, Пинокио, Гном Атанас, Тагаренко и Зеленски в евроатлантическа прегръдка.
35
12
 
4
 
! Отговори
Кравар преди 8 месеца
Абе това пла-ши-ло точно това ли измисли за да търси популярност ?Точно Милена не е олицетворение на нормалността .
34
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Дебелото туловище мрази гейовете, а защо не отиде да каже на простото Киро и ококорената Асенка, че са извратеняци. Простото Киро даже имаше преди профил е Grindr.
33
1
 
11
 
! Отговори
Бай Иван преди 8 месеца
Психопатите от пплгдб+ трябва да бъдат изчистени ;) !!!
32
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Град София ще се казва град Содом.
31
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Скоро те ще управляват България. Който не му харесва, да заминава в Русия. Зелените жендъри фашисти от ПП-ДБ ще вкарват враговете на жендърите в затвора, защото те са със Запада и САЩ. Който не му харесва да живее в Жендария, да заминава при Путин. Предателите на еврожендаризма са врагове на нашите евроатланически партньори и руски агенти.
30
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Давай, Милена. С теб сме. Свобода не значи свободия и Содом и Гомор по улиците. Не може 97 % нормални хора да оставят 3% сбъркани хора да им възпитават децата в тяхната ненормалщина.
29
14
 
3
 
! Отговори
Оффф преди 8 месеца
До ХетероАбсолютно вярно.Тая си е абсолятнта некадърница.Ако не беше това с гейовете никой нямаше и да чуе за нея и след 10 години.За това иде реч.
28
25
 
8
 
! Отговори
Хетеро преди 8 месеца
Милена,ти беше символ на промяната, а стана символ на дебелащината и посредственоста. Пречат ти геьовете, а забрави лудоста на младите. Вече не ти пречат нито тиквата,нито руската агентура, нито дори мафията. Пречат ти геьовете. По удобно, по безболезнено и винаги ще се намери някой да ти ръкопляска, но така вече не си бунтар , а обикновено примирено и отнесено от течението , забравено от всички същество.
27
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Оффф. Между гечви, които парадират, че са геюви и искат някакви си права повече, и между хора с някакви сексуални наклонности, правещи изкуство или създаващи нещо друго и не парадиращи с тях има брутално безкрайна разлика.
26
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Оффф. Той не е рокаджия бе отчаян.