„България Еър“ ще изпълни чартърните си полети от Хургада и Шарм Ел Шейх в Египет

Те ще бъдат, както е планирано, на 14 и 15 октомври
14 окт 2023 10:08, Елка Василева
8
„България Еър“ ще изпълни чартърните си полети от Хургада и Шарм Ел Шейх в Египет
Снимка: "България Еър"

Във връзка с издаденото в петък предупреждение от Министерство на външните работи относно ограничаване на пътуването в съседните на Израел страни - Египет и Йордания, националният превозвач информира пътниците, че ще бъдат изпълнени планираните чартърни полети до египетските курорти Хургада и Шарм Ел Шейх през почивните дни на 14 и 15 октомври.

Въпреки повишаването степента на опасност, националният превозвач предприема тази стъпка с цел гарантиране на безопасното прибиране на туристическите групи от Египет, след като страната беше засегната от последиците на военния конфликт в Израел.

„България Еър“, като част от социално отговорната си мисия на национален превозвач, ще изпълни поетите си ангажименти към туроператорите и агенциите. Авиокомпанията се стреми да гарантира безопасен превоз на българите зад граница, в края на тяхната почивка в курортния град Хургада в събота и Шарм Ел Шейх в неделя.

Чартърните полети до края на седмицата от и до Египет ще бъдат изпълнени по предварително обявеното разписание и в пълен обем.

Екипът на „България Еър“ уверява, че основен приоритет на авиокомпанията остават всички пътници и тяхното удобно и безопасно пътуване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Чартърите сме си ги платили,не чакаме от данъците на държавата.
6
7
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 6 месеца
Колко трябва да си празноглав,в тази обстановка да се вдигнеш и да отидеш на почивка в Египет?
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Виж къде е Синай,бе морков...
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Колкото и да мучим, България еър е една от най-надеждите компании. Още по ковида се видя. Не е оставляла българин в беда, въпреки правителството. Сеаг - и с Израел добре и с Египет добре.
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тия така наречени България Израел ,нямат пари за билети нищо че живеят рамото 15 г.,и безплатното такси самолет заплатено от нашите данъци ,го кара безплатно ,тая Габриел много загриженв бря ,явно заради изборите
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
*** история. :(И за какво това сега?! Къде е Египет, къде е Газа, че да спират полетите. Чакаш половин година да отидеш на почивка да си починеш и накрая някой чиновник, който не знае коя държава къде се намира, проваля всичко :(
1
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Путин праща военен чартърен самолет от Русия за всички русофили , изпълни щли задачата си към днес.На провинилите се , получават 25 години служба в руската армия.На семействата им ...второ семейство.Всьо руския народ.