Мъжът с парти грила, който си направи закуска в Енергото: 36 часа без ток!

10 пъти се обаждал, никой не му отговорил преди акцията
77
Мъжът с парти грила, който си направи закуска в Енергото: 36 часа без ток!
Снимка: Facebook

"40 минути, след като нахлух в Енергото, токът дойде. Жена ми се обади и ми каза, че са пуснали тока. Интересно ми е моето ходене и скаричката ми ли оправиха тока. За 40 минути толкова бързо ли оправиха тези стълбове и жици?", коментира пред bTV Явор Павлов, който си направи сандвичи в Енергото в Силистра като знак на протест заради липсата на ток в селото му Калипетрово.

Още по темата
"Времето беше лошо – спор няма. Токът спря в събота и дойде в понеделник на обяд. 36 часа нямахме ток. Вода нямахме. Телефоните нямаха обхват", добави той.

"В понеделник звънях 10 пъти. Отхвърляха ме. Вдигнаха ми веднъж и казаха, че ще ме прехвърлят на оператор. Никъде не ме прехвърлиха. Изнервих се, взех си скаричката и хляба. Децата ми вкъщи стоят гладни – трябва да ги нахраня. Животът си давам за тях. Отидох да направя сандвичи, после се озовах в полицията. Написаха ми акт. Полицаите не са виновни – вършат си работата", посочи той.

"Не съм бил само аз без ток. 30 села в Силистра нямат ток. Някои нямат и вода. Не е само за децата, има и възрастни хора", допълни Павлов.

"Рецептата за сандвичите е тайна. Пуснаха ми повече ток и изгоряха малко. Компотът е от ягоди от мама, не е вино, защото имаше и такива коментари", каза още той.

С Явор е и Тони Георгиев, който снима акцията в Енергото.

"Не е това начинът, но явно в България нещата трябва да се случат нещата така, за да има развитие. Напълно подкрепям Явор. Актът му от полицията е за нарушаване на обществения ред. Разбрахме, че Енергото е излязло със становище, че ще пускат жалба", добави Георгиев и обясни, че са готови да протестират.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А е стига сте мрънкали ве, ми решил човека протестирал и му пуснали тока, кво яд ви е, че сте мишоци и ще плачкате под юргана в подобна ситуация ли.
45
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Гереберастчето се мисли за много оригинален. Я по-добре да каше как беше, когато шефът му Тиквата бе изгонен с камъни и дървьие.
44
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До До40 - Пишеш глупости, колко пъти си оправял скъсани жици и паднали стълбове в снежни виелици? Иначе, да, прав си, грозно му беше поведението, не е за пред деца. но едва ли този му е бил мотивът, за да не ги заведе.
43
3
 
12
 
! Отговори
До42 преди 5 месеца
Ми къде да отиде бе, при шефа на ЧЕЗ ли, ти като не ти харесва храната в мак донълдс да не се жалваш на собственика.
42
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Енергийните дружества трябва да са държавни. Сега чужди граждани и чужди фирми са собствениците. Този който щеше да ни оправи за 800 дни ги подари, а сега цар а бог високо както е казал народа , но тоя народ тегли от некадърни управници вече 34 г. и става все по зле.
41
16
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 5 месеца
Е, сега ще плаща и на адвокат, като е ербап!
40
4
 
14
 
! Отговори
До40 преди 5 месеца
Ми сигурно защото човека протестира и знае че ще стане грозно и не би завел децата си, а и не е нормално да няма ток 4 дена, ми нахранил ги е, след 40 минути като са пуснали тока, значи можело ама са нямали желание.
39
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 42 Да бе, то така е най-лесно - никой няма общо с проблема му и затова да седи и да си трае и да чака от yмрел писмо! Аман от безотговорни индивиди нямащи нищо общо с нищо, но получаващи заплати! Ти на кого предлагаш да отиде да се кара? На техниците ли? Или направо на Бог, че е пуснал сняг, щото другите нямат общо с проблема му, а?
38
4
 
21
 
! Отговори
Май преди 5 месеца
ток не достига! Нали ще минаваме на зелена енергия. Тя май даде фира и то при не много голям студ и снеговалеж, а при по-голям е ми се мисли. За да спират влакове, за да нямат хората ток 3 дена, явно не достига производството на ток и не смеят да кажат истината.
37
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До До 34 - Какъв протест, тоя едни скандали и врещенета устрои на хора, нямащи общо с проблема му. Някаква служителка и възрастния пазач. Като се появиха полицаите, бързо намали тона.
36
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НАРОДА РАБОТИ ЗЛЕ!НИКОЙ НЕ СЕ СТАРАЕ ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА! ЗА ТОВА ЖИВЕЕМ В ***!СЕГА ЛЪСНА КУЦАТА РАБОТА НА АПИ И ЕНЕРГЕТИКАТА! ЕЛЕКТРОПРЕНОСА!
35
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До по голям вунак - Ти, като много знаеш, я изясни въпросният индивид що не си заведе гладните деца в енергото на топло и да ги нахрани? Ами си взел мезенце за него да си прави филийки. Решил Иванчо глупакът да се прави на интересен. Как му пуснали тока след 40 мин? Ами, и да не беше ходил да вдига скандали в енергото, пак щяха да му го пуснат, хората работят непрекъснато по възстановяването в студа и вятъра.
34
2
 
7
 
! Отговори
38 преди 5 месеца
Да допълня, как е оцелял човека векове наред, без вино и ракия?!
33
15
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 5 месеца
Електричеството не ни е даденост! Подвластни сме на природата! Като е нервак, да си осигури дърва и газ, като алтернатива! В никакъв случай не защитавам Енергото! Навремето какви зими имаше, виелици и преспи, по цяла седмица без ток, но хората се посигуряваха! И не правеха такива сеири! Как е оцелял човека без електричество векове наред, без лекарства, без олио Джонсън и Джонсън за бебета! Айде стига капризи! Какво ще правим при един по-сериозен кактаклизъм?!
32
3
 
11
 
! Отговори
До 34 преди 5 месеца
Ми то начините са само 2, или протестираш по някакъв начин или си трайкаш, щото наведена главица сабя не я сече, ми човека е избрал протеста.
31
4
 
5
 
! Отговори
по голям вунак преди 5 месеца
До Анонимен 34ми отиди и му пуснни тока, нали всички сте отворени, сигурен съмче и гзъ не сис подал в снего
30
2
 
12
 
! Отговори
До12 преди 5 месеца
Ми имаше си ги същите проблеми, даже помня тиквуня как ни разсмиваше от един снегорин, просто с повечето години безхаберие идват и повечко проблеми.
29
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 14 - Не, не това е начинът. Тоя индивид демонстрира само невъзпитание и простащина, нищо повече.
28
1
 
11
 
! Отговори
ъхъ преди 5 месеца
Атлантиците ги чака интересна зима. Из София особено. А ако ги има - и по другите места.
27
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Народът не е заспал.