Глобиха украинката, затънала с кола на плажа

Тя помислила, че е кей
3 дек 2023 22:20, Стела Стоянова
81
Глобиха украинката, затънала с кола на плажа
Снимка БГНЕС, архив

31-годишна украинка затъна с луксозния си автомобил на Северния плаж в Бургас. За да изтеглят колата от пясъка се наложи да влезе и джип, който да я издърпа с въже. Пред полицаите жената обяснила, че си помислила, че мястото, където е заседнала, е кей. Тя вече е санкционирана по Закона за черноморското крайбрежие с глоба в размер от 1000 до 3000 лева.

Скъпото возило с украинска регистрация, паркирано върху пясъка на крайбрежието, възмути десетки граждани, а снимка на колата бързо заля социалните мрежи. Жената живее в к.к. "Слънчев бряг" и е у нас със статут на временна закрила, предаде Нова тв.

От МВР припомнят, че последния случай бе от 30 август, когато руски гражданин, постоянно пребиваващ в България, си позволи да паркира върху пясъчната ивица и дюните Шофьорския плаж край Созопол. На 15 юли отново на същия плаж неправомерно спря и 34-годишен мъж от Добрич.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още по темата: глобаукраинка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ааааа вече почнахме да ги глобяваме??? Явно посоката на вятъра се е обърнала... Защото до преди няколко месеца не ги глобявахме, ползваха се с негласна защита, един даже беше паркирал джипа на площада до шадравана във Варна.
47
1
 
10
 
! Отговори
Глобата малка преди 5 месеца
Ако бяха с wuattro нямаше да затънат.
46
3
 
37
 
! Отговори
да знаете преди 5 месеца
Нагли са бандеровците, наглииии.....
45
4
 
36
 
! Отговори
Ееее преди 5 месеца
Екстрадиция в Украйна да брани родината си на фронта срещу руския окупатор
44
41
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тая лъже като рускиня. Сигурно е от руското семе от Донбас.
43
0
 
23
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 месеца
ГЛОБИТЕ СА ДВЕ! ЕДНАТА Е ПО ЗАКОНА ЗА ЧЕРНОМОРИЕТО ДА СЕ СЕ КАРА ПО ПЯСЪКА ! А ВТОРАТА Е ЗА ПАРКИРАНЕ НА ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ ЩОТО ТЯ НЕ САМО Е КАРАЛА НО Е И ПАРКИРАЛА !
42
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А тя знае ли, че Зеленски я търси?
41
5
 
29
 
! Отговори
Вервайте ми! преди 5 месеца
Академик Денкоглу се извинил на Зеленски за инцидента.
40
5
 
13
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 5 месеца
Нанесла е непоправими щети на пясъка .
39
4
 
31
 
! Отговори
Тия никой вече преди 5 месеца
Не ги търпи никъде . Поляците пропищяха от тях още миналата година, редовно правят протести против тях. Скоро такива нагли навлеци като тая биха поляк в Полша, че не искал да вика "слава украине", а поляците се бият за тях в Украйна. ZOV за тия.
38
2
 
31
 
! Отговори
Природен закон преди 5 месеца
Докато има българи балами, ще има чужденци тарикати.
37
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Само две неща нямат край.Само Вселената и българската простотия нямат граници.Така че всичко е нормално.Не е луд този който яде баницата а този който му я дава.
36
2
 
21
 
! Отговори
Слава Кокаине преди 5 месеца
А трябваше и бой......
35
3
 
29
 
! Отговори
Обективен преди 5 месеца
А вчера украински шофьор с тир е убил двама души и трети -момче на 23 години е с опасност за живота. Това е резултата от толерантността към тях.
34
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бежанци с Ягуари,Мерцедеси и Поршета ахаха.По комплексите били със закрила и както си му е реда вече две години си почиват безплатно.А за наводнените села имаше фургони.
33
3
 
40
 
! Отговори
Обективен преди 5 месеца
Със статут на временна закрила ??? Всички българи с данъците си плащат на украински търтеи да си живеят райски у нас. Незабавно да бъде изгонена от страната тая бандеровска фуста.
32
1
 
36
 
! Отговори
па попитам преди 5 месеца
Крайно време е да се завърнат там, от където са дошли. Достатъчно сме ги хрантутили! Интересно ми е тази гърла дали получава помощи, по-големи от пенсиите на повечето български пенсионери!? Това дали е справедливо!?
31
4
 
37
 
! Отговори
Ахмед Утешителя преди 5 месеца
Незнам за тази но щом е с ягуар не е бедна.По принцип имат доста пари,не само помощите.Например във Варна по цял ден обикалят украинки по улиците,моловете и къде ли не.Пазаруват здраво.Въртят очите като перални Перла 05.Оглеждат се за мъже.Наскоро утеших една укровдовица която караше Мерцедес.После беше много щастлива.
30
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Bицoвeтe зa блондинки нямaт kpaй...
29
2
 
39
 
! Отговори
Роберто Кавали преди 5 месеца
Украинска бежанка с Ягуар ахаха.Избягала с Ягуара от Путин.А колко още такива навлеци и укрокавали има най вече във Варна.Всвка вечер дискотеките се пълнят с украински бежанки.