Глобиха украинката, затънала с кола на плажа

Тя помислила, че е кей
3 дек 2023 22:20, Стела Стоянова
81
Глобиха украинката, затънала с кола на плажа
Снимка БГНЕС, архив

31-годишна украинка затъна с луксозния си автомобил на Северния плаж в Бургас. За да изтеглят колата от пясъка се наложи да влезе и джип, който да я издърпа с въже. Пред полицаите жената обяснила, че си помислила, че мястото, където е заседнала, е кей. Тя вече е санкционирана по Закона за черноморското крайбрежие с глоба в размер от 1000 до 3000 лева.

Скъпото возило с украинска регистрация, паркирано върху пясъка на крайбрежието, възмути десетки граждани, а снимка на колата бързо заля социалните мрежи. Жената живее в к.к. "Слънчев бряг" и е у нас със статут на временна закрила, предаде Нова тв.

От МВР припомнят, че последния случай бе от 30 август, когато руски гражданин, постоянно пребиваващ в България, си позволи да паркира върху пясъчната ивица и дюните Шофьорския плаж край Созопол. На 15 юли отново на същия плаж неправомерно спря и 34-годишен мъж от Добрич.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още по темата: глобаукраинка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
7
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Десетилетия наред търпиме руските извращения. Сега ни нападнаха и отвратните укри. Аман! Не ме интересуват геополитическите сблъсъци, искам да живея нормално в собствената си държава! Всички навлеци вън!!!
7
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не може да го бъде, държавата ще и плати глобата, няма да тревожите госпожата. Не стига, че затънала у песъко, ами и глоба. Ааа, не така, гостенка е!
6
2
 
46
 
! Отговори
Да ви Е-га преди 6 месеца
Няма да пипате горките бежанци с помощи от продънената ниПродажнаЕвроАтлантическаДжендероОриентиранаКолония!!! Бежанката взима само 1000 лв помощи за да живее в Слънчев бряг безплатно...българите да работят и да плащат данъци за да хрантутим Бежанците на ГФРОБ-ПП-ДБ! Про%т Народ продъненаТеритория! Слушаме посолството и изпълняваме! Денкоооф и МараОбщата знаят! Борисов реши, че ОкроБежанеца е по-драг от Българина а ПП продължи продажната му политика!
5
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
туй са крадени пари от народа
4
3
 
39
 
! Отговори
български избирател преди 6 месеца
Да и се конфискува колата,шутВгъзъ и черен печат !
3
0
 
21
 
! Отговори
09 преди 6 месеца
90 mile Beach. Е официален главен път и се кара по плажа 88км ако искаш ако не има и асфалт. И за разлика от българите маорите зачитат поне 100 пъти повече природата.Иначе тая глоба само в статията ще остане нито ще я плати нито някой ще я спре да излезе от България
2
3
 
32
 
! Отговори
Пешо Питанката преди 6 месеца
Абе това да не би да беше Олеся Зелевска жената на ония ШУТ дето постоянно е насмъркан с бело...?
1
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
после тия пари отиват пак у нея чрез помощи