Денков: БТР-ите повече пречат, отколкото помагат

Аргументите на Радев не са адекватни
4 дек 2023 17:15, Стела Стоянова
466
Денков: БТР-ите повече пречат, отколкото помагат
Снимка БГНЕС

“Очаквам ветото на Радев да бъде преодоляно бързо, защото аргументите не са адекватни”. Това заяви премиерът акад. Николай Денков, който по-рано коментира много кратко ветото на президента, предаде БГНЕС.

“Самият факт, че повече от 30 години тези БТР-и никога не са използвани, показва, че не са били необходими”, каза още Денков.

Той подчерта, че има други средства, по които работят, за "да може да се появят на границата ни". “Така че няма нужда от тези бронетранспортьори. Те повече пречат, отколкото да помагат”, смята премиерът.

Още по темата

По-рано днес президентът Румен Радев върна за ново обсъждане в парламента Закона за ратифициране на Споразумението, с което България предоставя безвъзмездно на Украйна бронирана транспортна техника. В мотивите към ветото е отбелязано, че народните представители не са били достатъчно запознати с конкретните параметри на дарението, което ги поставя в невъзможност обективно да преценят дали предоставяната техника е с отпаднала необходимост. ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС осъдиха остро ветото на държавния глава, а подкрепа оказаха от БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


466
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
307
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Пречат, както и реакторите за АЕЦ Белене. Въпроса е: на кого пречат? Мисля, че на Посолството и неговите служители.
306
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Що са им тия строшени БТР, я нови джипки вседеходи да се купят, без екстри за по евтино, в името на каузата, хората поне ще се бият с кеф, даже и ЕС може финансово да помогне.
305
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Щом пречат тогава какво ще правим 200 бойни машини страйкър, които закупихме от Америка?
304
4
 
10
 
! Отговори
едно ангелче ми каза преди 6 месеца
Русия ще ни го върне този жест с ракети снабдени с ядрени бойни глави и този И З Р О Д ще бъде виновен за това!
303
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Една машина се сменя когато е развалена или има по-добър заместител, а не се дава просто така. И тези машини ако са толкова стари и непотребни е по-добре да се бракуват а не да се дават на украинците за да не бъдат войниците като пилци пред изтребление.
302
4
 
5
 
! Отговори
само да попитам преди 6 месеца
Какво да правим когато руските ракети снабдени с ядрени бойни глави полетят към София?
301
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Никой нормален човек не разбира каква е тая любов към радиоактивният колхоз...А най -забавното е че брадатият просяк Зеленски каза че България не е оказала никаква помощ на ромският му катун..Украйнците си гледът интересът.А ние кво правим?Губим защото отново сме на страната на губещият.Ех тая Украйна бе. Черна дупка пълна с мизерници.Всички нормални хора ги отписаха украйнците само Денков,Петков иДелян Пеевски като Матросов на амбразурата.Единственото което предизвикват е присмех и презрение.
300
0
 
11
 
! Отговори
Добре е да знаете! преди 6 месеца
За разлика от Виденовата зима когато обикновените хора нямаха заеми и живееха в собствени жилища! Сега целия народ се е набълбукал със заеми и живее в жилища собственост на банките! Затова живота след 1.1.2026 г. ще е в пъти по тежък от нашия живот по време на Виденовата зима. За съжаление тези българи са превърнати във финансови роби и даже няма да могат да напуснат страната, защото ще им бъде забранено това!
299
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Дарявам Ееей, за къде без Тагаренко ги даряваш тия, нали нЕкой трябва да ги командори и строява. Че, инак, каквато са разпасана команда, и Зелев ще вдигне ръце от тях.
298
1
 
17
 
! Отговори
Добре е да знаете! преди 6 месеца
Това правителство е временно и преходно! То има за задача да подготви активирането на различните мафии и да осигури бум на корупцията! Всичко това ще се стартира в началото на 2026 г. Тогава отпада дерогацията за руския петрол което ще затвори нефтохима и цената на бензина ще скочи 4 пъти, а и няма да го има. Населението ще започне да купува тока от свободния пазар и цената ще скочи 5 пъти. Аеца ще спре да работи заради проблемите с ядреното гориво и ток няма да има за всички.
297
1
 
17
 
! Отговори
Добре е да знаете! преди 6 месеца
Данъците и цените ще скочат до небесата защото трябва да се изплащат самолетите и бойните машини на пехотата закупени досега, както и радарите и Патриотките които се очаква да бъдат закупени през следващата година от САЩ. България ще трябва да изплаща и дълговете на Украйна към САЩ за закунено от тях оръжие, защото ние сме част от страните гаранти по тези договори за заем.
296
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Четох някои коментар - Ами, тя злобата се предизвиква. Като много си чел, що не си зададе въпрос откъде тая злоба? Ти злобееш ли срещу някого, който е много добър и те залива с добрини?
295
1
 
21
 
! Отговори
Ейй даже преди 6 месеца
САШ и Полша спряха военната помощ за потъващия кораб Украйна..само Денков не!!
294
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Е то какво стана с танковете, дарени на Македония.:))
293
0
 
8
 
! Отговори
Българино! Добре е д преди 6 месеца
Ако сега си мислите, че живеете зле, очаквайте след 1.1.2026 г. да заживеете в пъти по зле от сега, защото живота в тази мафиотска държава в която ще се вихрят мафиите на горивата, ел. енергията, ВЕИ мафията и мафиите свързани с вноса на храни и лекарства ще ви стъжнят живота, а правителството с данъчната си политика ще би довършат. Затова имате 2 години да се подготвите и да станете независими от мафиите или да избягате от тази мафиотска държава, защото за вас няма да има живот тук!
292
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Денков стана по- католик и от папата, по- сатана и от сатаната сащ. Я си виж опоскания народец, че те п.с.уват по три пъти на ден. И то заслужено. Зеленски ще иска мир, но денков - йок!
291
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
НЕВЪОБРАЗИМО Е ДА СПЕЧЕЛИШ СРЕЩУ ЯДРЕНА ДЪРЖАВА, ДОРИ САЩ ГО ОСЪЗНАХА, НО НЕ И ДЕНКОВ. ЯДРОТО ГЪРМИ И В ДВЕТЕ ПОСОКИ. НЕ СЕ БУТАЙ МЕЖДУ ШАМАРИТЕ. ИЗЛИШНО Е ПР.ОС.ТО.
290
0
 
5
 
! Отговори
Майк Обама преди 6 месеца
А можеха да бъдат използвани срещу футболните хулигани, на протеста срещу Боби Михайлов.
289
0
 
14
 
! Отговори
Обективен преди 6 месеца
Мижитурков закла прасето преди Коледа - каза,че Лукойл Нефтохим били перфектни в спазването на санкциите за внос и износ на петролни продукти . А Шиши се беше наточил да купува Лукойл.....
288
0
 
13
 
! Отговори
Дарявам преди 6 месеца
Лена за Картечарка! Киро за Летец без кислород!Бойко и Пеевски за Гюлета на Оръдие! Кокорчо за Снайпер а Денков за безпилотник!