Пеевски за ветото на Радев върху БТР-ите за Украйна: Срам!

Още през тази седмица НС трябвало да го отхвърли
Обновена: 4 дек 2023 11:46 | 4 дек 2023 11:46, Камелия Цветанова
457
Пеевски за ветото на Радев върху БТР-ите за Украйна: Срам!
Снимка: БГНЕС

„Решението на президента Радев да наложи вето върху предоставянето на бронирана техника за Украйна може да се определи само с една дума – срам!”, заяви в позиция председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

Още по темата

„След това решение е още по-категорично ясно колко е важно за България да има евроатлантическо парламентарно мнозинство и подкрепяно от него евроатлантическо правителство, защото всичко друго рискува страната ни да бъде отведена на един друг, неевропейски и опасен  път  - към Москва, към Путин, където проруските политици искат да я отклонят”, се казва още в позицията на Пеевски.

„Затова Народното събрание още тази седмица трябва да преодолее ветото на Президента, като с това потвърди нашата подкрепа към Украйна и украинския народ. Затова в Парламента и политическия ни живот най-важният, обединяващ фактор трябва да бъдат и да останат споделените евроатлантически ценности, които са безалтернативни”, се казва в позицията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


457
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
367
0
 
1
 
! Отговори
..... преди 4 месеца
Аз пък смятам, че България трябва да си защитава интересите и да не става *** на чужди интереси и политики.Пример ще дам с Унгария и Орбан. Няма народа да страда заради некомпетентни и продажни политици.Стига сте навирали страната в най-отдалечения край на Европа в последната дупка.Ние сме най-бедните от всички европейски страни ,срам и позор!Вместо на нас да се помага,ще помагаме на къде по-богати страни като Украйна,да помагат другите.Как не се намериха читави хора,които милеят за България
366
0
 
2
 
! Отговори
Нещастници преди 4 месеца
Преди време крещяхте "КОЙ" , а сега "КОЙ" ви наставлява.
365
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
За всяко нещо Делян има коментар и всеки коментар се публикува във всяка медия. Въпросът е колко плаща на медиите Делян.
364
0
 
11
 
! Отговори
Ангелина преди 4 месеца
Не Президентът "Радев е срам" ,който е логичен и последователен в своите действия и използва "горния си етаж" не само за "украшение" ,както преобладаващата част от представителите ни в НС и избралите ги техни себеподобни от "раята" , а СРАМ И ПОЗОР е,че на първия ред в НС се намират хора с меко казано спорна репутация и същите си позволяват ,без да са официално никакви в управлението нагло и демонстративно да "уж дирижират " всичко . Разбира се ,за това са виновни тези ,които му го позволяват
363
0
 
10
 
! Отговори
гошо преди 4 месеца
За всяко прасе има Коледа.
362
0
 
9
 
! Отговори
Сандо-кан преди 4 месеца
ДпС вече дори не се преструват. Бившите червени сега са с нов цвят. Хамелеони.
361
0
 
12
 
! Отговори
БКП Радев преди 4 месеца
Ударете това пр а ссе!
360
0
 
12
 
! Отговори
ййй преди 4 месеца
Мамо, ти ми даде пристанище бургас, сега пък искам с Нефтохим до си играя
359
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До ПроСоТо 382 Не се е активирал сам, всички медии се напъват да го "избелват". И ПосолствоТО е дало разрешение. Продажниците и с Дявола ще се сдушат, само и само да докопат Кокала. А умнокрасивитетът си мълчи, защото няма кой да им каже "FAST!"
358
0
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 месеца
не ви ли притеснява поне малко тоя тлъст еничер ?...Спомнете си:..-"Когато Господ реши да прибере някого,първо му взема акъла"...Та като гледам как безумно се е активирал тоя,се сещам за "трактора"
357
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Когато се е стигнало до това, Кой да ни учи на морал, няма как да не подкрепим Радев.
356
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Хаххахахахаах!!! Тая rнycна, нarла cVuня ще продаде и мамка си, за да го махнат от "Магнитски"! Вярно, срамно е президентът да налага вето на едно срамно решение! Срам е за парламента, че легна сервилно под американския ботуш! Срамно е, че преди години тоя го изгонихте с камъни, а сега всички медии му се мазнят! ПФУ, продажна бyrapcka craн!Цензорчето, АКО ТОЗИ ПОСТ ИЗЧЕЗНЕ ЩЕ ТИ РАЗГОНЯ ШNБAHATA ФАМИЛИЙКА.
355
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Айде сега, тези, дето крещяха "КОЙ???" дружно да му усмучат бибата на тоя паpacуняк!
354
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Украинци, бягайте в Русия, бягайте, бягайте, бягайте поне докато свършат военните действия, на никой на запад, не му дреме за вас, бягайте от там, че да не ви съберат и от там и ви пратят на фронта, а ако сте на фронта, се предавайте на руснаците, спасявайте си животите първо!
353
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Пеевски, хайде стига цирково изкуство, вятъра не духа в посоката на Зеленски! Гледайте си нашия интерес, сега е времето да го направите!
352
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Вие сте български(!!!) парламент и трябва да защитите българския интерес, защо да даряваме собствеността си на един масов убиец и рекетьор като Зеленски, за да си доспаси кожата още няколко дена на гърба на смъртта и кръвта на украинци и руснаци, на роднините ни славяни?! И защо да даваме наша техника, след като ни е необходима на нас в България? Че утре някой ако ти свирне, да си дадеш гъъъъза и него ще дадеш, я стига! Имайте малко достойнство и отстоявайте нашите български интереси!
351
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А от кога синонима на понятието корупция и грабеж - Дилян Пеевски се превърна в символ на морал и политическа коректност? Не се ли срамувате като всеки ден излизате с информация какво казал или не казал Пеевски. Никога България не се е управлявала от по-корумпирано и предателско правителство. Срам и позор.
350
2
 
15
 
! Отговори
Стефан преди 4 месеца
А мене ме е срам от вас, асликърс. Като искате да се покажете на еврогейския съюз че сте солидарни, изпратете хуманитарна помощ. И толкоз. Това в Украина е гражданска война. 40% от хората там са руснаци. Това какво ви засяга. Нито са нато нито са *** съюз.
349
29
 
5
 
! Отговори
ясно като 2+2 преди 4 месеца
не ми е симпатимен но е 100% прав няма морал да застанеш на страната на агресора ,грабителя изнасилваоча и убиеца Путин
348
3
 
17
 
! Отговори
Вдигнаха цигарите .. преди 4 месеца
Тоя унищожи Булгартабак и поминака на гласоподавателите си. Преди пушехме супер бело Виктори сега пушим чепове и мухлясъл брак , но с луксозни марки и имена с реклами на каубои. Само дето са некви сухи и гадни цигари бъкани с подобрители и странен тют'н некъв тъмно кафчв на ронливи парцали и мега ниско качество , но 5 пъти по скъпи от едновремещните български марки.