Простреляната жена в Русе била с белезници

Тя живеела с мъжа на съпружески начала
Обновена: 14 дек 2023 11:09 | 14 дек 2023 11:09, Стела Стоянова
16
Простреляната жена в Русе била с белезници
Снимка БГНЕС, архив

Простреляната жена във фризьорски салон в Русе е била закопчана с белезници. Властите работят по всички версии във връзка със случая с простреляната жена в Русе, като водещата е ревност.

Това съобщиха властите на брифинг. На 13 декември е подаден сигнал от майката на пострадалата за упражнено насилие на работното ѝ място. От полицията са уведомили Спешна медицинска помощ и са изпратени екипи.

Междувременно на мястото са пристигнали близки на жената, които са установили, че в козметичното студио, в което тя работи, е заключено и през един от прозорците са я видели в безпомощно състояние, пише "24 часа".

Те са счупили едно от стъклата и са проникнали в помещението, за да ѝ окажат помощ. След пристигането им тя е уведомила, че върху нея е упражнено насилие от мъжа, с когото живее на съпружески начала.

Още по темата

Мъжът е румънски гражданин на 46 години, пребиваващ в България. Пострадалата е намерена простреляна с огнестрелно оръжие със значителна кръвозагуба. Премахнати са белезниците на ръцете ѝ и тя е откарана в болница в Русе, където е оперирана.

В рамките на няколко часа извършителя е установен. Той е намерен в семеен автомобил и е установено, че е починал в резултат на задушаване от газове. Разпитани са четирима свидетели и са назначени няколко експертизи, сред които съдебномедицинска, балистична и техническа.

От извършеното до момента разследване е установено, че няма никакви обстоятелства в престъплението да е участвало друго лице. Работи се по всички версии, но водещата е ревност.

В момента жената се намира в интензивно отделение и лекарите правят всички, възможно, за да спасят живота ѝ. От съжителството с мъжа тя има две малолетни деца - на 11 и 10 години.

По-рано днес стана ясно, че стрелецът се е самоубил.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 4 месеца
румънски индиец наводнили са софия внимаваите за чантите си в гр транспорт имагазините
11
2
 
1
 
! Отговори
Anonimen преди 4 месеца
Така става когато са леки и се занимават с бизнесмени, а не с някого който чете книги и работи на обикновена морална работа :)
10
2
 
5
 
! Отговори
баба Пена преди 4 месеца
На всяка млада кифла веднага и падат прашките като види батка бандит. Толкова им е акъла на днешните мацки. Хич не се замислят че един ден ще се събудят с патлак в устата или с разбити зъбки. Важното е че мъжът им е батка с акъл колкото на амеба. Е резултата ей го на.
9
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Преди години имах наематели бели румънци с деца. Проблеми с плащанията. Месеци без плащане на наем и сметки, мръсотия, оставена след тях. Мебелите на собственика раздали. Затова от тогава никакво отдаване под наем на ръмънци. Последно една полякиня-наемателка алкохоличка изигра същите мурафети. към 6000 евро дълг остави. 10 месеца ток не плати, а компанията не го спря и сметките продължиха да се трупат! Иначе голямото добро утро. Никакво даване под наем на полски, украински, румънски ***.
8
3
 
8
 
! Отговори
Латино преди 4 месеца
Ромски неволи като на кино.
7
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мъжът бил румънски сводник, осъден за трафик на жени в Румъния. Имат деца на 10 и 11 години, тоест бая са поживяли заедно. Ама тя иначе била много свестна и готина...
6
3
 
5
 
! Отговори
До 5-ти преди 4 месеца
А ти си много т*п, за да си мислиш че пандизчийските деца са такива заради гените на бащите си а не заради престъпните им навици, от които гледат и се учат. Теорията за генетичната криминогенна обремененост отдавна е изоставена и от психологията и от криминологията, но вместо да започнеш да четеш по-добре да ръсиш мозък. Аре бегай у лево главок!
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Много си "умен". Пандизчиитте имат много по-често пандизчии-деца, отколкото нормалните и уважаващи закона граждани. Защо като кандидатстваш за постоянно пребиваване в страни като Канада ти търсят документ за чисто съдебно минало? Или, на границата в САЩ, Австралия и др.,попълваш декларация за съдимост и като излъжеш, че си чист или декларираш истината, че си лежал, те връщат обратно от където си им дошъл. Никой не иска подобни от реппки в страната си. Имаме си достатъчно наши да им пратим.
4
2
 
11
 
! Отговори
До долния преди 4 месеца
Престъпността е продукт на средата, а не на генетична обремененост. Щеше да знаеш това, ако беше прочел 2 реда от учебника по Криминална психология. Дървен философ!!!
3
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В Римската империя територията на румъния е била ползвана за заточение на криминално проявените от цялата римска империя там. Като Австралия за Англичаните. Затова Румънския език е основан на латинския и от румънците могат да се очакват всякакви криминални прояви. По наследство от дедите им е. Който тръгне да се размножава с тях, ще предаде на децата си румънските кримигени.
2
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Във една друга медия пишеше, че стрелецът бил румънски гражданин криминално проявен.Мили момичета, мили жени,които ще прочетат този коментар, не се хващайте с бандити има къде къде по-свестни мъже и момчета мислете с тая глава където имате, че после да не съжълявате.Бързо оздравяване и дано по-бързо се възстанови жената.
1
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
убиеца от мевере ли е?