Оставиха в ареста рецидивист, пребил бившата

Тя получила мозъчно сътресение
21 дек 2023 17:37, Стела Стоянова
7
Оставиха в ареста рецидивист, пребил бившата
Снимка БГНЕС, архив

Окръжен съд – Монтана потвърди мярка за неотклонение „задържане под стража" на 28-годишен жител на Лом, обвиняем за нанесен по хулигански причини побой на млада жена в Лом.

Според документите по делото на 17 юли 2023 г. К. Г. З. срещнал бившата си приятелка Д. В. Л., която била с двама мъже пред магазин в крайдунавския град, и се нахвърлил с юмруци върху нея. К. Г. З. повалил жената на земята и започнал да нанася удари и на мъжете, които й се притекли на помощ.

Според извършената по-късно медицинска експертиза вследствие на ударите Д. В. Л. получила мозъчно сътресение с временна загуба на съзнание и останала няколко дни на лечение в общинската болница.

По случая е образувано досъдебно производство срещу К. Г. З., който ден след побоя заминал за Германия. На 12 декември т. г. К. Г. З. е бил привлечен като обвиняем по досъдебното производство, а на 14 декември т. г. РС – Лом му е наложил мярка за неотклонение „задържане под стража", която той е обжалвал с молба да бъде изменена в по-лека.

Като изслуша представителя на прокуратурата, обвиняемия и защитата му, съдът потвърди задържането под стража. Мъжът е осъждан 7 пъти с влезли в сила присъди и има опасност на свобода да се укрие и да извърши друго престъпление, пише "24 часа". Определението на съда не подлежи на обжалване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: арестпобойрецидивист
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Стела Стоянова никога не би изпжлзвола думата "бившата". Авторът е друг!
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ама защо я е бил?
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Още 1 Ромео
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Щом се почне с инцииалите, ясно ... от "средстовот за промяна на цвета, чрез намазване с цветна течност, която засъхвам".

Спонсорирани публикации