Премиерът: Трябва повече обединение

Той поздрви всички със светлите празници
24 дек 2023 19:00, Стела Стоянова
121
Премиерът: Трябва повече обединение
Снимка БГНЕС

Първо искам да поздравя всички със светлите празници. Пожелавам им да имат много хубави, уютни срещи тази вечер и следващите дни, за да могат да се порадват на хубавите неща в живота.

Това заяви премиерът акад. Николай Денков преди началото на празничните богослужения за Рождество Христово в Патриаршеската катедрала "Св. Александър Невски" в столицата, предаде БГНЕС.

За следващата година премиерът пожела на хората много здраве, а след това да започне постепенно да спада това напрежение, защото, по думите му, много конфликтни точки около нас се появиха. "И да вярват в себе си, и да вярват в България. Нещата ще бъдат добре", каза още той.

Денков добави, че ни трябва повече обединение в обществото. "Но трябва да знаем и около какво искаме да се обединим. Именно общочовешките ценности, християнските ценности са това, което може да ни обедини. Това са добротата, човещината, грижата за другите", отбеляза премиерът и призова, че трябва да приберем егото, това, с което се опитваме да се покажем. Тогава, според него, ще видим, че може да бъде много по-добре за всички./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Премиера Денков се опитва да обедини нацита, но президента Радев постояно всява раздори и разделя Българите. Докато Радев е президент обединение на българите няма да има.
38
3
 
25
 
! Отговори
елементарник пълен преди 4 месеца
Извинявай Денков , ама вие въобще нормални ли сте , за какво обединение бръщолевиш , обединение на каква основа , на основа на щуротиите ви няма как да се получи .
37
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Вземете още 80 Миларда лева външни дългове, които да окрадете, а ние, нашите деца и внуци ще се обединим за тяхното плащане в идващите 100 години.
36
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не може да говори за обединение човек, който умишлено разединява нацията. Обедиение се осъществява от човек с голямо обществено доверие, а не парийка, за която гласуват по-малко от 5% от българите.
35
2
 
19
 
! Отговори
Скрий се бе преди 4 месеца
Не ви ли е срам да разваляте и празника на хората бе, шу шумига?!
34
2
 
18
 
! Отговори
Шегобиец преди 4 месеца
Е, нали крадете заедно? Какво обединение повече ви трябва?
33
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Пред очите ми е тортата с разчленените тела от купона ви, България няма да ви прости. Нито историята.
32
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Няма как да се гаврите с половин България и да говорите за обединение, сурикат+противен!
31
12
 
2
 
! Отговори
JAG преди 4 месеца
36 да не те налегнат черни нинджи за тази заплаха срещу Премиера Денков?
30
4
 
14
 
! Отговори
Пожелава преди 4 месеца
на Денков и шайката около него да виснат по стълбовете през новата 2024-та година, та да си отдъхне малко българинът! Живи и здрави и Весела Коледа!
29
3
 
9
 
! Отговори
do 24 преди 4 месеца
Душата ми се къса като гледам Газа-осакатени,обгорени и мъртви деца.Плача като гледам как ги оперират без упойка,как ядат трева.Не разбирам каква вина имат те за Хамас?Ще има ли край това?Аз съм християнка и за мен всички деца са еднакви.
28
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Че обединявайте се бе кой ви пречи
27
19
 
2
 
! Отговори
Увълхамптън преди 4 месеца
25 аут си ти Денков си е премиер и то добър
26
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И аз не мога да се смиря и обединя с беззаконията които се извършват и липсата на каквато и да е реакция от институциите които трябва да пазат законността. И с празни и общи приказки нама да прикрие вината си. В качество на глава на изпълнителната власт, за действията си, или без действията си ще отговаря.
25
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Денков, какво обединение, бе пич? Събаряш паметници в центъра на София и искаш обединение. Няма как да стане. Освен това приличаш на гризач в лицето. Жалък тип си
24
16
 
4
 
! Отговори
Яж Шпек Маджаров преди 4 месеца
22Какво ти пука за християнските празници нали ние комунистите те вярвате в Бог а в Сталин
23
3
 
20
 
! Отговори
Денков преди 4 месеца
Ти си аут!
22
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Българите християни могат да бъдат обединени само от омразата. Примерно едните са русофили, другите са русофоби, американофили и т.н. Който е комунист, ако не му се съгласиш на глyпашкото мнение, според него значи задължително си фашист, друго не може да бъде според него. И обратното. И фашистът така си мисли за комуниста. А то и фашизъм и комунизъм са много близки идеологии ама ходи им обяснявай. Едните са с Израел, другите са против Израел. Но накрая ги обединява омразата срешу мюсюлманите.
21
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Какво обединение? Аз с русофили не се обединявам
20
2
 
28
 
! Отговори
Bad Face преди 4 месеца
Опитвам да се смиря точно днес, но не мога да се отърся от омерзението, което Дянков причини на нацията ни!!!Кадърът с черпещите се с канибалската торта, розови неофашисти, нараняват емоциите на милиони българи в навечерието на светлия християнски празник.

Спонсорирани публикации