Русофили въртят бизнес, пуснаха календари на МОЧА срещу 10 лв.

Календарите се продават онлайн
29 дек 2023 11:17, Нели Христова
273
Русофили въртят бизнес, пуснаха календари на МОЧА срещу 10 лв.
Снимка: Facebook

Специалната реставрационна операция на МОЧА, както бе определена от родния фолклор, предизвика бизнес нюха на русофили. Те пуснаха паметника в оригиналния му вид върху календари за 2024 година.

Във фейсбук групи на симпатизанти на Русия се разпространяват снимки на календар за предстоящата 2024 г. с паметника, който бе демонтиран наскоро.

Такъв е примерът с групата "ПОДКРЕПА за Русия - присъединявам се", в която членуват над 30 хил. души, където русофили предлагат календара за 10 лв. на бройка.

Календарите могат да бъдат намерени и в OLX.

12

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
11
 
9
 
! Отговори
2007 преди 4 месеца
Лош човешки матрЯл много в наща мила родина!Утайката на обществото, тумора на народа си няма друга работа...Само това ще им остане!САМО ЕС И НАТО!!!
149
4
 
4
 
! Отговори
мак преди 4 месеца
Пък едни други фили раздават като за световно. Но важното е, че евроатлантиците в ес са доволни.
148
10
 
10
 
! Отговори
До авторката преди 4 месеца
Нещо не ти изнася истината и побърза да триеш коментари и то без да има никакви обиди. Колкото и да режете паметници..По умни няма да станете и Украйна пак ще капитулира !
147
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Като има им.бецили да им ги купуват, що да не въртят бизнес? И без това за големите играчи "любовта към Русия" е доходоносен бизнес и нищо повече. А лоботомираното население *** като шаран.
146
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Маркс - Ами, замръзнали са на Велики Четвъртък 1925 година, когато идейните им "деди" са взривили Света Неделя ако съдим по кръвожадната и вампирска радост от руските престъпления в Украйна. Та затова съм малко втрещен от православните им увлечения.
145
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Обективен - Обективен, Обективен, колко да си Обективен?! Я кажи Обективно, защо не се изучаваше или пък се смиташе под килима Вазовото "На руските войни" от 1916 с което дори и големия русофил Вазов "пита" руснаците какъв го дирят в Добруджа заедно с румънците и защо постъпиха така с Варна и Добрич? Обективно обаче, не вярвам да ми отговориш!
144
5
 
7
 
! Отговори
До 161 преди 4 месеца
Иван Вазов не е история, а литература! И какво е написал Иван Вазов за руснаците 1916 година, да ми припомниш?
143
6
 
14
 
! Отговори
Маркс преди 4 месеца
Каква 2024,русофилите са замръзнали на 1944!
142
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Онуфрий - не зная пич на колко си, но хамелеонството е в гените на комунистическите последователи! След 1989 първия който запали свещ беше Бай ти Добри /Добри Джуров/!?! На бас, че не на един и двама вярващи е стъжнил живота преди това. Когато аз служех ни беше военен министър. Обаче, преспа, прекади се, прекръсти се и хоп - миналото изчезна в цилиндъра на вълшебника, а от там се появи новия "вярващ в Бог" Бай Добри. Тея клишета тук не се различават много от него!
141
0
 
0
 
! Отговори
Шопендар преди 4 месеца
Тази идея я препоръчах на общината,за да изкара някой лев,но са я пуснали на някой техен човек
140
6
 
10
 
! Отговори
Да бе, преди 4 месеца
наистина се чудя, такива отявлени русофили в България, а нито един не е отишъл да се бие в руската така наречена армия! Аз ако така патологично обичах чужда държава, щях да ида да се бият за нея! Нито един!?!
139
7
 
5
 
! Отговори
Обективен преди 4 месеца
До долуподписания 157 - ами да изтрият от историята ни и Иван Вазов ,защото е написал стихотворението " Здраствуйте братушки ". По-скоро трябва да направят филтър постове на малограмотници да се трият автоматично.
138
5
 
10
 
! Отговори
Онуфрий преди 4 месеца
С кой бог бе?Взривявахте черкви.Взривихте и параклиса на цар Борис и се подиграхте с тялото му.Режехте брадите на свещениците,палехте ги,а после ги разстрелвахте.Избихте министри,учени,лекари,учители,само защото са по-умни от вас.Днес се молите.На кой господ?Кой ви е господа,вашия?Защо си спряхте народните пенсии,а?УБО ви хранеше безплатно всеки ден!
137
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 149 - само че, клишето си е клише без оглед на рософилия или русофобия пич! Тортата беше на ДБ!
136
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
всички така наречени русофили са антибългири
135
4
 
7
 
! Отговори
Конан Варварина преди 4 месеца
Кой изяде главата на детето, питам ! И тортата ли рязаха с флекса! Кой реже торта с флекс, истински варвари !
134
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
трябва да се забраня и демонтират всякакви паметници и символи свързани с комунизма, социализма и съветския съюз, както са забранени всичко свързано с нацизма
133
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Я да пресметнем цената на този пропаганден плакат. 10 лева са 5 евро или 500 и нещо рубли. Дори в Русия няма да има много желаещи да дадат толкова пари за една хартийка, ако ще и прогагандно-патриотична.
132
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Спас - това което не разбрах от този пост е, какво предлагаш - да вдигнем отново склупторите ли? Като цяло, цивилизационния избор на България винаги е бил, хм - нека кажем -проблемен. След Освобождението се обвързваме с Австо-Унгария и Германия, което ни води до сериозни проблеми. За Съветския период - няма защо да коментирам. Това с Нацистка Германия и обявяването на война на Америка и Великобритания си е величайша глупост. А днес? Но - както и да е - твоя избор какъв е?
131
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Търся строителни материали, но тия са минали 70 години, не стават и за арматура на обора в село!