Путин е животно, надушва кръвта, Бог да пази Варна и Бургас

Георги Марков за думите на Зеленски, че Черно море ще е арена на войната
Обновена: 4 яну 2024 20:03 | 4 яну 2024 07:48, Петър Бойчев
639
Путин е животно, надушва кръвта, Бог да пази Варна и Бургас
Снимка: БГНЕС

"Лошата новина, е че според Зеленски през 2024 именно Черно море ще е основната арена на войната. Бог да пази Варна и Бургас!". Това написа във Фейсбук бившият конституционен съдия и депутат от квотата на ГЕРБ Георги Марков.

"Зеленски обаче стресна Западните медии с новогодишно интервю в Индипендънт: Путин е животно, което усеща кръвта, тя му дава сила. Той ще изяде за вечеря ЕС, НАТО, свободата и демокрацията. След украинските деца, ще вземе и нашите. Добрата новина е от USA Today oт вчера: Тръмп води на Хейли с 62% на 13% малко преди първия Републикански вот на 15 януари. Тръмп води и на Байдън сред младите с 37% на 33%", пише още Георги Марков.

Посланието на Зеленски беше, че Крим и свързаната с него битка в Черно море ще се превърнат в център на тежестта на войната.

Изолирането на Крим, незаконно анексиран от Русия през 2014 г., и влошаването на военния капацитет на Русия там, „е изключително важно за нас, защото това е начинът да намалим броя на атаките от този регион“, обясни Зеленски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


639
Още по темата: БургасВарнаПутинкръв
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
397
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Браво много точно Путин е животно наистина ! *** на 21 век !
396
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
НАТО да се разпадне или да се изтегли от централно и източно европейските държави, докато не се научат да се държат възпитано , да не крадат и колонизират чужди земи и да не ни набутват в ненужни конфликти и да убиват европейци, докато не да спрат русофобията и пропагандата на омраза и да престанат да лапат пари и вкарват държавите в дългове, тогава може и да просперират! Някои държави, продължават да разсъждават с манталитета на колонизатори и че всички са им длъжни, създават ненужни конфликти
395
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Защо господин автор продължавате да лъжете? Ние сме в НАТО т е колония на САЩ и РУсия никога няма да ни нападне.
394
2
 
5
 
! Отговори
Д. Колев преди 5 месеца
Малеее.....*** много разбира от политика и драска ли драска, простототии ,като по стена на тоалетна на автогара.
393
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Руснаците имат големи учени на световно ниво, лошото такива чудовища кръвожадни неандерталци командват империята като сталин и путин.
392
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Петър Бойчев души само ако!
391
17
 
22
 
! Отговори
Позор е преди 5 месеца
Подобно заглавие е позор за журналистиката. В Русия никога не биха написали за български президент че е животно. Да бъдем цивилизовани хора а не диваци независимо дали сме русофоби или русофили.
390
9
 
8
 
! Отговори
Деди преди 5 месеца
Абе, Бойче как ти хрумна да цитираш Индепендънт? Или покрай разумния коментар на Марков, се сети да пробуташ и този идеотизъм на Наркомана, не за друго, а защото видите ли адресира Путин! Голям си серсемин-журналист, щом помията лочиш и ни я предлагаш!6
389
4
 
5
 
! Отговори
Така, така преди 5 месеца
До Анонимен 412: Значи трябва да отлюспим Варна и Бургас и да направим за главно пристанище на България Горно Нанадолнище. Там са патриоти и евроатлантици.
388
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Точно Варна и Бургас са две анти-български области. Като нищо ще искат да се присъединят доброволно към Федерацията.. Митко Николов и Благомир Коцев ще съдействат..
387
5
 
7
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 месеца
Путин май е надушил кръвта на Зеленски? Май Зелето ще загине от "руски удар", за да бъде заменен с по-удобен от новата власт в Америка.
386
6
 
10
 
! Отговори
Един от народа преди 5 месеца
Бог да ни пази пази от ченгетата като Георги Марков-Дантелата! А самите варненци и бургазлии ми се чини, че искат да са в някоя народна република на Руската федерация?! Дано да не съм прав!
385
11
 
12
 
! Отговори
Не е баш тъй преди 5 месеца
До Анонимен 408: Има разлика между регионална война и война между Русия и САЩ. Чети и тогава пиши. Русия има повече ядрени заряди от САЩ. Русия има хиперзвукови ракети който САЩ още нямат, и срещу тях флотът на САЩ все още няма никаква защита. На два самолетоносача (не знам на какво са еквивалентни) им стигат по четири-пет такива ракети и са на дъното. Дано не се стига до такава война.
384
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ако му позволят на *** би се възползвал, но както той е заявявал, война с НАТО не е възможна, защото не са сравними нещата, Русия би изгубила за часове една такава война, все пак тук говорим за Украйна, която 2 години се противопоставя а реално не е получила нищо особено и няма авиация. 2 американски смаолетоносача имат въздушната мощ на руската армия, нелепо е да се сравняват нещата, модерна война не се води с 500 000 войника, просто Украйна не е критерий, САЩ не са решили не са приключили.
383
7
 
14
 
! Отговори
Малко за политика преди 5 месеца
До Илия: Обран путинист? Ето това е евроатлантическата пропаганда. За евроатлантиците всеки политик, който защитава националните интереси (а не интересите на Брюксел и Вашингтон) е Путинист. Разликата между защит ана националните интереси и русофилство те просто се мъчат да не я забелязват. А практиката показва, че има пряка зависимост между липсата на суверенитет и вредните за държавата икономически решения. Примери много: Ако не беше слугинажът на Бойко можехме да имаме поне АЕЦ Белене.
382
5
 
8
 
! Отговори
е, чак пък толкова! преди 5 месеца
Е щом го е написал Г. Марков и го е казал Зеленски, трябва веднага да повярваме и бързичко да си направим харакири, та да не станем жертви на Путин!
381
2
 
5
 
! Отговори
One s преди 5 месеца
"Si vis pacem, para bellum"Ако искаш мир, готви се за война. Платон
380
6
 
7
 
! Отговори
Илия преди 5 месеца
До стига глупости! Този мишок Георги Марков е солиста на путиниста Орбан и живее в Унгария. А сега ми кажи окъде идват тия " простотии и елементарни интриги ". За мечката от изток....по добре чети история, но не БКП ИЛИ КПСС история.
379
4
 
6
 
! Отговори
Не е ли ясно? преди 5 месеца
До rambaldievskievich: Русия нямала ресурси? Незнанието не е аргумент, поне това трябва да знаеш.
378
4
 
21
 
! Отговори
стига глупости! преди 5 месеца
Стига с тези простотии и долнопробни, елементарни интриги! Никой с нищо не ни заплашва! Живейте си живота и не обръщайте внимание на бръщолевенията на тези хора! Зелето видя, че му резнаха милиардите и се е втурнал да плаши Европа. Европа трябва да се страхува единствено от такива като него, неуравновесени и слабо интелигентни, че съсипа страната си за шепа жълтици , а Европа затъна в криза. ГМ изобщо не е за коментиране. Да си чете досието и да не се обажда! От къде изплува и този мишок!?