Путин е животно, надушва кръвта, Бог да пази Варна и Бургас

Георги Марков за думите на Зеленски, че Черно море ще е арена на войната
Обновена: 4 яну 2024 20:03 | 4 яну 2024 07:48, Петър Бойчев
639
Путин е животно, надушва кръвта, Бог да пази Варна и Бургас
Снимка: БГНЕС

"Лошата новина, е че според Зеленски през 2024 именно Черно море ще е основната арена на войната. Бог да пази Варна и Бургас!". Това написа във Фейсбук бившият конституционен съдия и депутат от квотата на ГЕРБ Георги Марков.

"Зеленски обаче стресна Западните медии с новогодишно интервю в Индипендънт: Путин е животно, което усеща кръвта, тя му дава сила. Той ще изяде за вечеря ЕС, НАТО, свободата и демокрацията. След украинските деца, ще вземе и нашите. Добрата новина е от USA Today oт вчера: Тръмп води на Хейли с 62% на 13% малко преди първия Републикански вот на 15 януари. Тръмп води и на Байдън сред младите с 37% на 33%", пише още Георги Марков.

Посланието на Зеленски беше, че Крим и свързаната с него битка в Черно море ще се превърнат в център на тежестта на войната.

Изолирането на Крим, незаконно анексиран от Русия през 2014 г., и влошаването на военния капацитет на Русия там, „е изключително важно за нас, защото това е начинът да намалим броя на атаките от този регион“, обясни Зеленски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


639
Още по темата: БургасВарнаПутинкръв
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
417
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
САЩ и Европа си дават вид, че искат Киев да победи, но в действителност никой от тях не се нуждае от Украйна. Това заяви бившият ръководител на френските военно-авиационни сили, генералът от военната авиация Брюно Клермон в интервю за списаниеValeurs Actuelles.
416
11
 
4
 
! Отговори
ИМОТИвБУРГАСиВАРНА преди 4 месеца
СЕ ОБЕЗЦЕНИХА ! ТУРИЗМЪТ ЗАПАДНА ПО ЧЕРНОМОРИЕТО ! ТОВА Е ПРИНОСЪТ НА КРЕМЪЛ ЗА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА !
415
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Европейцы не готовы умирать за Украину, заявил французский генерал; Французский генерал Клермон: европейцы не готовы умирать за Украину
414
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Какво правят немски инструктори в Украйна? Бандеровщината и нацизма ли реанимирате? Жалко, че руснаците проляха толкова много кръв, за да спасят и освободят държавите от нацизма и Хитлер, който ги беше завладял и ограбил! Трябваше Сталин да ги остави да се гърчат под нацисткия ботуш и бъдат роби!
413
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Осъдете масовия убиец Зеленски, той е за затвора!
412
7
 
8
 
! Отговори
боби преди 4 месеца
До до 429 ..... Путин и Сталин не избиват Украинците , Путин избива хунтата и поддръжниците и , а Сталин избива бандеровците , може да прибавим и Ленин , който пък избива колчаковците , и деникиновците , .... въобще все п-а-п-л-а-ч платена от запада за да пречи на тази държава да се развива !
411
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Олигарси и чужденци, използват украинците за роби и пушечно месо, но на вас Путин ви е виновен? Хахахааа! Всъщност ми е жал за украинците и капана в който са попаднали, Зеленски ги убиваше и от двете страни, като цивилно население и като роби+нацистки зомбита воюващи срещу собственото си население, Украйна трябва да се върне в Русия, която е реалната им родина, за да оцелеят и живеят остатъка от украинците в нормална държава и реалнат си родина!
410
3
 
5
 
! Отговори
Киев преди 4 месеца
Истината там няма украинци те бегаха в чужбина. Никой не Ви харесва.
409
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Във Варна и Бургас в голямата си част е руската мафия!
408
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Каква война в Черно море? Рузнаците си преместиха подводната флотилия на Изток?
407
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Върнете откраднатите територии от Русия, самите републики, се чувстват по-добре с Русия, те са една култура и един народ с тях, те плакаха и се молиха за Путин и от страх от запада, особено чеченците, самите християнски Армения и Грузия, ако не се приберат в Русия, откъдето бяха откъснати и измъкнати, ще бъдат рано или късно изслямизирани и претопени от морето наоколо и ще изчезнат като нации, самото им оцеляване зависи от това, трябва да се върнат в Русия, Украйна също, те са си руснаци и част
406
2
 
6
 
! Отговори
ПСИХОПАТСКИ преди 4 месеца
Бля-бля приказки.
405
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И какво спечелиха, като асимилираха руснаците от южна Русия, превръщайки руското европейско население в новоизмислени ислямизирани+турцизирани нации? Нищо! Същото направиха и с Иран европейците, изслямизирали са ги и са ги превърнали в ислямистки радикали преди доста години през управлението на Хомейни, днес не са толкова радикализирани, модерна държава са. Същото са вършили на Балканите+централна Европа, асимилирайки славянското население или превръщайки ги в други измислени нации, с измислен
404
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До ПутеландияУкрайна е руска територия с руско население и трябва да се прибере в Русия, украинците също са руснаци по произход. И тази история с краденето на руски и славянски територии и асимилацията им и превръщането им в нови измислени нации, върви много отдавна, още преди световните войни и създаването на ЕС, някой трябва да ги спре тези хиени! Стига!
403
11
 
17
 
! Отговори
Путеландия преди 4 месеца
Да свъpшва по-бързо тази война, че кремълския пcиxoпат и слугите му обърkаха целия свят и съсипаха държавата и народа си. Така или иначе рyшляците са на път към небитието при крайцера Москва и Пригожин. В 21 век няма място за имперски напъни и възроден нов Фашизъм по руски тертип !!!
402
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До АнонименТочно Варна и Бургас, трябваше да управляват, защото Бойко заедно с *** софиянци, ви предадоха държавата и населението, толкова много народ беше убит тайно или явно през Бойковото и Цецовото управление , други успяха да емигрират, но някои и зад граница бяха убивани, съсипаха енергетиката и Белене, бизнеса, всичко!
401
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Както каза Скот Риттър: "България е колония на САЩ" , те с руснаците се занимават, руснаците се интересуват да си оправят собствените проблеми и сигурност, строят и създават, а не рушат, опитват се да печелят някакви пари от търговия с БРИКС на равноправна основа между държавите. А ние защо не се включим в БРИКС?
400
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен Глупости, "животно" бил Путин, тази мека мушмула, хаха, имате късмет, че е Путин и действа внимателно, а не някой тиранин да ви заплющи яко, че всичките сте за бой!
399
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Преди около 15 години в един руски вестник беше написано: Америка си купи България. Заглавието на днешната статия е потвърждение за това.
398
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До АнонименНормално, руснаците правеха целия оборот по морето и всички печелиха, плащаха и пазаряха най-много,ходиха по развлечения, купуваха жилища и стаи в хотели, всички пари по морето се изкарваха предимно от руснаците и туризма, сега заради войната, избягаха руските туристи(и парите) в други държави, а бизнесмените от морето трябва да хранят украинците, а често не получаваха и парите, които бяха за разходи по украинците. Морето и руснаците туристи, хранеха половин България.