Девет души са задържани при спецоперация в Пазарджишко

Разкрити са 18 престъпления
3 фев 2024 20:07, Анисия Иванова
4
Девет души са задържани при спецоперация в Пазарджишко
Снимка: БГНЕС, архив

Девет души за задържани за различни престъпления при специализирана полицейска операция, проведена през изминалото денонощие на територията на цялата Пазарджишка област. Това съобщи говорителят на областната дирекция на МВР Мирослав Стоянов. В хода на полицейските дейности са проверени 1406 души, 1042 моторни превозни средства, 67 търговски обекта, питейни и увеселителни заведения, заложни къщи.

"Установени са общо 18 престъпления, като в тази връзка са задържани девет души, засечени са също десет издирвани по различни поводи лица", посочи Стоянов.

За установени нарушения на Закона за движение по пътищата и Закона за българските лични документи са издадени 50 акта и 197 фиша. Разкрити са извършителите на домова кражба, на кражба на метални отпадъци, кражба от вендинг машини, от търговски обект. Три са констатираните случаи за съхраняване в частен имот на незаконно добита дървесина. Установени са извършителите и на две вандалски прояви.

Служители на сектор "Противодействие на икономическата престъпност" при ОДМВР-Пазарджик са проверили и магазин в областния град, където са се продавали дрехи и обувки, носещи логото на известни търговски марки. По случая е образувано досъдебно производство и са иззети 43 артикула, предаде БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
a преди 2 месеца
ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХА, ЗАКРИВАЙ!!!! Голяма акция, голямо чудо. Срещу обирджиите на вендинг машини и крадците на дървесина са огрев, НАПРЕД!!!
2
1
 
2
 
! Отговори
некой преди 2 месеца
в кой села са тършували :))
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Орден стара планина за милиционерите разкрили незаконо съхраняваната дървесина за огрев в частен имот. Това е тежко престъпление срещу енергийната ситема на страната и търговците на ток.