Клуб "Ускорение" ще тласка развитието на България напред

Основател на новия клуб е Владислав Панев
59
Клуб "Ускорение" ще тласка развитието на България напред
Снимка: БГНЕС

Нов клуб „Ускорение“ ще тласка развитието на България напред. Основател на клуба е Владислав Панев, народен представител от ПП-ДБ, председател на „Зелено движение“.

Владислав Панев е успешен предприемач и визионер, каза при представянето му Красимира Хаджииванова, създател на платформата „Майко Мила“.

"Познавам Владо над 20 години, тази вечер научих, че е народен представител", каза Хаджииванова. Тя представи клуба като визионерска предприемаческа и надпартийна общност, която да помогне на България в  процеса на утвърждаването ѝ като конкурентна на другите страни членки.

Владислав Панев посочи, че това, което е важно за него, е да има повече оптимизъм за България.

Според него Източна Европа има по-големи шансове да се развива по-успешно в следващите години от Западна Европа, така че да започне наистина възстановяване на конкурентоспособността на Европа като цяло. По думите на Панев едно от достойнствата на България е ниският дълг. Той изрази надежда да започнем да привличаме качествени компании. В момента възможностите за инвестиции на българите са депозит с нула процента лихва и недвижими имоти. Има поле за инвестиции, въпросът е да намерим парите и идеите, добави депутатът.

Сред основните теми, които си поставят от клуб „Ускорение“, са темите, свързани с лидерството, предприемачество, демографията, включването на малцинствата, качественото образование.  

България трябва да има активна роля в плановете за реиндустриализация на Европа и да заместим понятието зелена сделка, което се провали, с енергийна ефективност, каза Левон Хампарцумян.  

Филип Ромбаут, един от инвеститорите в България, отбеляза, че Владислав Панев е един от малкото политици, които питат бизнеса, какво мисли и какво предлага, за да се променят нещата, за да се случват по-добре.

На събитието присъстваха министърът на образованието и науката Галин Цоков, министърът на околната среда и водите Юлиян Попов, министърът на земеделието Кирил Вътев, Росен Плевнелиев, президентът на България в периода 2012 -2017 г., Соломон Паси,  основател и президент на Атлантическия клуб в България и съпругата му Гергана Паси, социологът Първан Симеонов, кметът на район „Средец“ Трайчо Трайков, заместник-кметовете Надежда Бобчева и Иван Василев. Сред присъстващите бяха и народните представители Илина Мутафчиева, Георги Ганев, Елисавета Белобрадова, Христо Иванов, Никола Минчев, Даниел Лорер, председателят на АИКБ - Васил Велев, общинският съветник от "Спаси София" Борис Бонев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
4
 
! Отговори
До :))) преди 3 месеца
асанке пий си хапчетата бе тpaH зиcтop раз чekнат
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Познавам Владо над 20 години, тази вечер научих, че е народен представител" Ъъъъ? Това трябва да е поредната несполучлива смешка. Никак не е смешно, че тези напълно несъстоятелни хорица се бутат навсякъде и сериозно вярват, че са голяма работа.
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Боже, В България "Ускоренията" не се случват в положителна посока и на са в полза на обществото.
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тея сектанти жълтопаветни скоро няма да са в парламентарно представени. Който си дава дупарата на шиши и Боци, така става!
7
0
 
10
 
! Отговори
aaaa преди 3 месеца
Един затвориха след смърта на Нотариуса, и веднага нов отварят!Нема празно при тез новите!И така ние сме на всеки километър а пердон на всеки клуб сме ние.
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нещо като Комсомолска организация " Сорос"
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
клуб на пенсионера :)))
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Прилича на масонска ложа.
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
клуб нло :)))
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
туй да не е като оня клуб за прокурори на нотариуса :)))
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Паню е набарал некви грантове от Урсула за крадене :)))