Клуб "Ускорение" ще тласка развитието на България напред

Основател на новия клуб е Владислав Панев
59
Клуб "Ускорение" ще тласка развитието на България напред
Снимка: БГНЕС

Нов клуб „Ускорение“ ще тласка развитието на България напред. Основател на клуба е Владислав Панев, народен представител от ПП-ДБ, председател на „Зелено движение“.

Владислав Панев е успешен предприемач и визионер, каза при представянето му Красимира Хаджииванова, създател на платформата „Майко Мила“.

"Познавам Владо над 20 години, тази вечер научих, че е народен представител", каза Хаджииванова. Тя представи клуба като визионерска предприемаческа и надпартийна общност, която да помогне на България в  процеса на утвърждаването ѝ като конкурентна на другите страни членки.

Владислав Панев посочи, че това, което е важно за него, е да има повече оптимизъм за България.

Според него Източна Европа има по-големи шансове да се развива по-успешно в следващите години от Западна Европа, така че да започне наистина възстановяване на конкурентоспособността на Европа като цяло. По думите на Панев едно от достойнствата на България е ниският дълг. Той изрази надежда да започнем да привличаме качествени компании. В момента възможностите за инвестиции на българите са депозит с нула процента лихва и недвижими имоти. Има поле за инвестиции, въпросът е да намерим парите и идеите, добави депутатът.

Сред основните теми, които си поставят от клуб „Ускорение“, са темите, свързани с лидерството, предприемачество, демографията, включването на малцинствата, качественото образование.  

България трябва да има активна роля в плановете за реиндустриализация на Европа и да заместим понятието зелена сделка, което се провали, с енергийна ефективност, каза Левон Хампарцумян.  

Филип Ромбаут, един от инвеститорите в България, отбеляза, че Владислав Панев е един от малкото политици, които питат бизнеса, какво мисли и какво предлага, за да се променят нещата, за да се случват по-добре.

На събитието присъстваха министърът на образованието и науката Галин Цоков, министърът на околната среда и водите Юлиян Попов, министърът на земеделието Кирил Вътев, Росен Плевнелиев, президентът на България в периода 2012 -2017 г., Соломон Паси,  основател и президент на Атлантическия клуб в България и съпругата му Гергана Паси, социологът Първан Симеонов, кметът на район „Средец“ Трайчо Трайков, заместник-кметовете Надежда Бобчева и Иван Василев. Сред присъстващите бяха и народните представители Илина Мутафчиева, Георги Ганев, Елисавета Белобрадова, Христо Иванов, Никола Минчев, Даниел Лорер, председателят на АИКБ - Васил Велев, общинският съветник от "Спаси София" Борис Бонев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Клуб на магистратите? В такива клубове не би трябвало да членуват действащи политици от едно правителство. Причините се подразбират. Предприемачите да си въртат бизнеса извън властта.
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Ускорение и Перестройка". С този лозунг излезе Михаил Горбачьов през 1985 г. Резултатът е известен - ликвидация на социалистическия лагер след 4 години и ликвидация на СССР след 6 години.
29
0
 
13
 
! Отговори
ОБЕКТИВЕН преди 3 месеца
Поредният клуб на бивши политици,които са имали властта в ръцете си,за да правят така,че България да е вървяла напред.Какво ускорение ще дават-нали са в парламента?Там да работят и да не се помайват.Голяма част от споменатите имена са и действащи депутати и министри.Само като видиш какви юридически недоносчета сътворяват е ясно какво ускорение ще дадат.С прогнила съдебна с-*** никога няма да имаме прогрес и да живеем в уредена д-ва.
28
0
 
4
 
! Отговори
Познавала го преди 3 месеца
От 20 години, но едва вчера разбрала, че е народен представител! Тази май и в момента не се сеща за кого гарантира.
27
0
 
4
 
! Отговори
Комунистическото раз преди 3 месеца
Комунистическото ускорено развитие . Феноменално изказване на комунисти и " деца на социализма" .
26
0
 
2
 
! Отговори
Имената преди 3 месеца
На споменатите в края на написаното сами по себе си са гаранция, че нищо ново и полезно за обществото няма да се случи!
25
1
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 месеца
Закон Панев имаше едно време,после анти-Панев....А този е от бившето СДС,значи напъните продължават.
24
0
 
8
 
! Отговори
Име преди 3 месеца
Пускайте ги в ускорителя и да изчезват!
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Откъде са пръкнаха тия тласкачи бе ?
22
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Помните ли как си беше правил снимка с Пеевски? Още от тогава беше ясно, че са ДПС проект.
21
0
 
6
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 3 месеца
Освен себе си да ускорява друго не прави този господин Панев
20
0
 
6
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 3 месеца
Все едни и същи личности власт пари големи пари Какво са направили за България НИЩО НИЩО НИЩО
19
0
 
1
 
! Отговори
Боби преди 3 месеца
Няма свестни хора в тази държава, които да създадат нещо качествено или ако има, никой не се занимава с политика. Преди и аз щях да правя нещо, но една птичка пролет не прави. Трябва да се съберат много свестни хора.
18
0
 
2
 
! Отговори
Ами преди 3 месеца
Тъкмо ще станем конкурентно способни ( кои от нас? ) и природата ще е унищожена , морския бряг ще е застроен , на езерата ще е хотел до хотел само за както е вече на хотел Рила Боровец сомо за деца на бивши комунисти
17
0
 
13
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 3 месеца
Поредния клуб "Усвоение",а след това и "Присвоение"!
16
1
 
1
 
! Отговори
Юлиян преди 3 месеца
Панев говори за нисък дълг.След като влезем е Еврозоната,не поемаме ли и ние солидарно своята част от общия дълг на глава от населението.А той доколкото знам е много по-висок от нашия.
15
0
 
7
 
! Отговори
мак преди 3 месеца
Представям си сълзи от умиление на соломон и поклони доземи на почетния гост бивш президентблабла и сегашна плевня, 2 в 1. Ще тласкат развитие напред, лелее, ще поживеем, ще видим. Дано не се задавят от благоденствие, което ще докарат.
14
0
 
8
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 месеца
да разбираме, че некв се е самоназначил за началник на "визионерите"
13
0
 
13
 
! Отговори
Муахаха преди 3 месеца
тоя "Зеления" по колко Свиински Пържолки - Лапва на ден за да поддържа тая Маса, а бил Зелен иначе?!
12
0
 
10
 
! Отговори
Гранд от посолствоТО преди 3 месеца
дали е Сочен и Тлъъст като Основателя си?!