Задържаха мъж, подал фалшив сигнал за бомба в столицата

Той е от Исперих
6 фев 2024 11:08, Стела Стоянова
8
Задържаха мъж, подал фалшив сигнал за бомба в столицата
Снимка БГНЕС, архив

Мъж от Исперих е задържан за фалшив сигнал за бомба в София.

От полицията в Разград уточниха, че анонимното телефонно обаждане на телефон 112 е получено около 17:50 ч. на 5 февруари. Мъжкият глас съобщил, че в столицата има поставена бомба, без да конкретизира мястото.

В хода на разследването е установено, че фалшивият сигнал е подаден от 28-годишен мъж от град Исперих. Той е криминално проявен, но неосъждан, съобщиха още от полицията. Оттам уточниха, че е задържан в сградата на РУ-Исперих, съобщава БНТ.

По случая се води досъдебно производство, което предвижда лишаване от свобода до 2 години за виновния за "предаване по радио, телефон или по друг начин неверни повиквания или заблуждаващи знаци за помощ, злополука или тревога".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Демокрация по американски. Подал фалшив сигнал и го хванали. В Москва ще го гепят преди да е набрал телефона, хранително отравяне, злополука и т.н. Дори нямаше да разберем.
5
2
 
2
 
! Отговори
ясно преди 2 месеца
две години затвор но тогава защо Слави чалгата е на свобода и не си излежал присъдата за фалшивата тревога за АЕЦ Козлудуй И как може криминален престъпникх да е депутат!
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Практиката показва, че тези хора не ги плаши задържането за 2-3 дни, понеже си знаят, че скоро ще ги пуснат
3
2
 
4
 
! Отговори
Лукчо преди 2 месеца
За какво го задържат след като е неосъждан и пак ще е неосъждан след налагане на глоба от съда в размер от хиляда до пет хиляди,което няма как да го избегнат,тъй като му е за първи път и предвиденото наказание е под три години?Само да го хранят,а такива нито глоби плащат,не се и укриват.Следващия път,а то ще има тъй ден в ареста няма да го усети и ще е условна,която няма да я разбере и едва на третия път може да е ефективна.
2
3
 
1
 
! Отговори
ПАРИЗОВ Дупница преди 2 месеца
Старши Инспектор Емил Димитров от Бобов дол се занимава с поръчкови убийства!
1
3
 
2
 
! Отговори
МВР са убийци преди 2 месеца
Хванете си полицая Емил Димитров от Бобов дол за масови убийства, убиха хората в града! Емил Димитров, Маджарски, Шейнов, Юлиян Борисов Георгиев Перник са ОПГ изпълняващо мокри поръчки!

Спонсорирани публикации