"Възраждане": Няма да се съобразяваме с държавните институции

Те са в ръцете на чужди агенти, смятат от партията
10 фев 2024 17:54, Александър Попов
388
"Възраждане": Няма да се съобразяваме с държавните институции
Снимка: БГНЕС

"Конституционният съд погази Конституцията - основният закон на страната. Беше погазена демокрацията и правото на 604 000 български граждани на избор и глас. Призоваваме МВР да се подчинява на законите в България и на българските граждани, чийто застъпник се явява "Възраждане", гласи позиция на партията, след като отношение взе и МВР след днешните блокирания на гранични пунктове.

Още по темата
"След извършеното закононарушение от страна на Конституционния съд и Народното събрание, всяка една държавна институция, контролирана от управляващите в момента, представлява само и единствено себе си, а не българския народ, и е в ръцете на чуждите агенти. Това в пълна сила се отнася и за МВР.

"Възраждане" няма намерение да се съобразява с нарежданията на институции, подвластни на чужди агенти. "Възраждане" призовава всички български граждани да последват нашия пример и да спрат да изпълняват разпорежданията на антинародната агентура".

По-рано днес нейни привърженици блокираха три гранични пункта, а по-късно МВР предупреди, че си запазва правото да предприеме мерки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


388
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
250
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Този Костадинов е анархист фашист, интегриран и работещ под диктовката на Кремъл, за да вкара България в гражданска война и да стане като в Украйна! Полицията трябва да се намеси и да го арестува. Опасен е за националната сигурност!
249
9
 
10
 
! Отговори
Вън Копейката! преди 3 месеца
Групата на "Възраждане" в СОС се разпадна!
248
6
 
15
 
! Отговори
Възраждане престъпни преди 3 месеца
Алексиев от Възраждане се оплака, че е бил заплашван от човек в националното ръководство на партията Възраждане, че е длъжен да се откаже от мястото си в СОС, или "трябва да внимава, защото има и Деца"!!!!!
247
12
 
19
 
! Отговори
Г557дт преди 3 месеца
Костя Копейкин е платената марионетка на един световен агресор, който напада съседна държава. Вразумете се, българи, Възраждане е прорусща портия, а не българска!
246
9
 
12
 
! Отговори
Раш преди 3 месеца
Резултатът на "Възраждане" се стопи почти наполовина при вота за общински съветници! Възраждане се сгромолясва с пълна сила!
245
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Никой не може да се изложи повече от Болен Сидеров.Копейкин: дръж ми бирата
244
10
 
17
 
! Отговори
НЕбългарите преди 3 месеца
Възраждане и Копейкин са символ на упадъка. Това е ясно още от самото им зачеване. Упадък, национално предателство и идолопоклоничество към чужда държава и лидер , признат за международен престъпник.
243
10
 
17
 
! Отговори
Право на мнение преди 3 месеца
До 265. Единствените престъпници в парламента са Възраждане, за които няма нищо свято! Възраждане мятаха тор по българския герб! Възраждане НЕ са патриоти, а евтити поръчкови екстремисти платени от масква да противопостават българите, да всяват хаос и погром!
242
9
 
17
 
! Отговори
Реалист преди 3 месеца
Става дума за най-голямата криза във "Възраждане" от скандала с напускането на Елена Гунчева и осветяването на смущаващи данни за управлението на партийните финанси. Измамниците от Възраждане са в колапс!
241
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Браво на Възраждане нека поведат народа и вкарат в затвора престъпниците в парламента
240
9
 
17
 
! Отговори
Истината!!! преди 3 месеца
Конституционният съд анулира и последния шанс за референдум срещу еврото, а депутатът от "Възраждане" Славчо Крумов си позволи да мята лопати с тор по Българския Герб пред входната врата на КС!!!!! Смятайте какви *** са от Възраждане!!!!
239
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Възраждане се разпадат, а след като това се случи, никой няма да ги помни...
238
10
 
11
 
! Отговори
Фуфуфу преди 3 месеца
Възраждане са престъпници, ако не си с тях бият! Бягайте далече от Възраждане!
237
14
 
7
 
! Отговори
Юлиян до 250 преди 3 месеца
"Конституционният'' съд трябва да се самосезира заради потъпкването на правото на тези 650000 граждани на страната на правото на глас.
236
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тия рендета от *** са пътници. Никой няма да ги запомни.
235
10
 
10
 
! Отговори
Социологическо проуч преди 3 месеца
В петък излезе социологическо проучване на Маркет линкс, което показва, че Възраждане започва да губи подкрепа точно преди европейските избори. Подкрепата на партията е спаднала до 9.9%, след като получи 14.2% на последните парламентарни избори. Възраждане се разпада! Търсете си друга партия изградена от лъжци и популисти!
234
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Защо след като са се разбрали да не гласуват за преседател в сос тия са гласували изненадващо , значи имат друти осребрени стимули
233
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 245 Е ти не разбра ли,че освен дежурните торлеи никой не слиза да ,чете тия глупости щото всички им научиха номерата
232
6
 
9
 
! Отговори
Във Възраждане бият! преди 3 месеца
Преди три месеца групата на Възраждане бе напусната първо от Иван Алексиев, който след това бе пребит пред дома си и обвини партията за насилието. После трима депутати от Възраждане бяха изключени от партията заради събитията, случили се в Столичния общински съвет. Възраждане е пред разпад!!!
231
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
наистина какво да правим с предателите ? от Априлското въстание стои този въпрос.