"Възраждане": Няма да се съобразяваме с държавните институции

Те са в ръцете на чужди агенти, смятат от партията
10 фев 2024 17:54, Александър Попов
388
"Възраждане": Няма да се съобразяваме с държавните институции
Снимка: БГНЕС

"Конституционният съд погази Конституцията - основният закон на страната. Беше погазена демокрацията и правото на 604 000 български граждани на избор и глас. Призоваваме МВР да се подчинява на законите в България и на българските граждани, чийто застъпник се явява "Възраждане", гласи позиция на партията, след като отношение взе и МВР след днешните блокирания на гранични пунктове.

Още по темата
"След извършеното закононарушение от страна на Конституционния съд и Народното събрание, всяка една държавна институция, контролирана от управляващите в момента, представлява само и единствено себе си, а не българския народ, и е в ръцете на чуждите агенти. Това в пълна сила се отнася и за МВР.

"Възраждане" няма намерение да се съобразява с нарежданията на институции, подвластни на чужди агенти. "Възраждане" призовава всички български граждани да последват нашия пример и да спрат да изпълняват разпорежданията на антинародната агентура".

По-рано днес нейни привърженици блокираха три гранични пункта, а по-късно МВР предупреди, че си запазва правото да предприеме мерки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


388
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
230
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ми да вземем да го понабием копейкин нали към това зове да не спазваме законите.
229
8
 
10
 
! Отговори
Новини преди 3 месеца
Парламентарната група на Възраждане започна да се разпада, Костя Копейкин е в амок!
228
7
 
5
 
! Отговори
Разумен преди 3 месеца
По-правилно е партията на Копейкин (в която има само ypoдu и руски роми) да се нарича ***, а не Възраждане.
227
6
 
10
 
! Отговори
За да си преди 3 месеца
русофил,трябва да имаш някакво руско геномче в кръвта си.Аз благодаря на моята прабаба,че се е крила от руснаците и сега съм си Българофил.
226
8
 
11
 
! Отговори
Чакам преди 3 месеца
Чакам институциите да се самосезират за безчинствата на екстемистите от Възраждане! Все пак Конституционния съд е висшият орган на независимата съдебна власт в Бг!
225
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 248 Ако беше така нямаше да драпаш.като.мишка в леген ,а го правиш.от страх и такива дето.пишат за разни копейки вместо да им извадят очите им изписват вежди
224
7
 
10
 
! Отговори
Истината преди 3 месеца
Възраждане са пржсто идни платени тъпонари.
223
6
 
11
 
! Отговори
Парадокс преди 3 месеца
Възраждане са една жалка глуха опозиция, която не може да прокара Нищо Конструктивно и нищо от това, за което нейните избиратели мечтаят. Те са просто едни агресивни безидейни крясльовци. Нищо градивно за българския народ няма в тази фалшива партия Възраждане.
222
8
 
9
 
! Отговори
Юлиян преди 3 месеца
За съжаление съдебната власт в България,както и всички останали държавни институции са независими само на книга.Реално всичко,включително и решенията на Конституционния съд, се диктуват от "Посолството".
221
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 243 Ти май не си наясно,че общинските съветници не са депутати
220
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 241 Е ти не разбра ли че с тия копейки където ги повтаряш.само увеличаваш бройката на тия дето ги подкрепят щото повтаряш.една опорка на Сглобката пък нея никой не я харесва ,както и украинците
219
4
 
8
 
! Отговори
Хахахах преди 3 месеца
До 237. Да бе да, затова трима от вашите членове на Възраждане гласуваха против волята на партиата в СОС и ги изгонихте. Скроро симпатизантите ви ще ви потърсят сметка за глупостите, които вършите там от Възраждане! "Възраждане" падна до четвърта сила в НС, след като изключи трима депутати заради избора на шеф на СОС!!!
218
3
 
11
 
! Отговори
321 преди 3 месеца
Е кво да ги разпускаме Разграждане, те се само разпуснаха. Вече нямат група в СОС, а в парламента рязко намаляха. Добре , че им остана Борован . Това винаги се случва с партиите , които се базират на отричане. Всички знаем че Възраждане са против ЕС, против НАТО, против Еврото, против либерализма, против САЩ, против ваксините, против екологията, против субсидиите(но иначе ги взимат) а някой знае ли ЗА какво са.
217
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 238 И от кой е правени и платено от досега нищо.от тия проучвания не беше близо до истината даваха им на последните избори 8 процента ,а те имаха 15 и колко повече лаете толкова повече се увеличават
216
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Съгласен съм да спрем да се съобразяваме с държавните разпоредби, всеки да хване по една кОпейка и да и строши главата !!!
215
4
 
5
 
! Отговори
2000 безработни преди 3 месеца
пропадняци си играят с късмета, с колкото и вълнени пуловери да сте, тейзъра хваща и ще пискате като на умряло, не сте никакви и не си играйте с държавата
214
6
 
11
 
! Отговори
Защо, бе хора? преди 3 месеца
Еййй, ама как така, ама нашите Копейки от Възраждане толкова надежди възлагаха на Конституционния съд да ги изкара прави, пък то каква стана тя - измисления им референдум бил отхвърлен. И сега като не стана на тяхната, оплюват Конституционния съд!
213
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Видяха вчера на социологическите проучвания че подкрепата им пада и са вече четвърти, както и трима вече напусняха ПГ и отчаяно се разлаяха
212
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 235 Е размечтал си се
211
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 233 Ами ей така щото това не е държава щом не се съобразява с мнението на хора достатъчни да се свика референдум