Пеевски убеден: Луковмарш няма място в европейска България

Призова държавните органи да не го допускат
16 фев 2024 20:49, Александър Попов
93
Пеевски убеден: Луковмарш няма място в европейска България
Снимка: БГНЕС

Луковмарш няма място в европейска България. Компетентните органи да предотвратят всяка проява на ксенофобия и език на омразата, призова председателят на парламентарната група (ПГ) на ДПС Делян Пеевски. Това се посочва в позиция, разпространена от пресцентъра на партията.

Остро осъждам провеждането на Луковмарш и призовавам държавните органи към недопускането на подобни прояви, които застрашават социалния мир в страната и накърняват достойнството на хората, казва в позицията Делян Пеевски. Според него е недопустимо в столицата на европейска България да се извършват действия, в чиято основа са проявата на ксенофобия и език на омразата, както и опит за насаждане на омраза и разделение.

Евроатлантическият път, по който е поела България, трябва да бъде следван и провеждането на каквито и да било неонацистки и профашистки мероприятия на територията на страната са недопустими, отбелязва председателят на парламентарната група на ДПС.

Столичната община съобщи по-рано днес, че не е разрешила провеждане на Луковмарш с начална точка НДК в събота – 17 февруари. В случай че такова се проведе, Столичната община ще издаде заповед за прекратяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
1
 
! Отговори
куку от карлукуво преди 2 месеца
пеевски е толкова мазен ,че и без вазелин могат да го оправят.
66
2
 
3
 
! Отговори
ЛЕГИЯ преди 2 месеца
Локов марш е на България музиката е наша гордст войнствена, Пеевски ти прасе такова я си *** в турция там ти е мястото .Нека прозвучи Луковмарш на централни хали а не турската чалгааа .
65
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този има ли място извън каменоломната в затвора?
64
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
От къде се появи тоя прогресивен демократ.От чии среди .Че пак ми в мъгляво.Същото се случи с появата на Бойко Методиеф Борисоф на политическата сцена преди много години .Изникна от не знам къде.Тикан от не знам ,,кой" на пред.С мижали не обозримо.С досие и биография окастрена за пред публиката .С право казват.Информираносъта на поселението е важна.Не информиран народ, лесно се командва.
63
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тото чалгаджията и той се изходи!
62
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Плондира се изказа! Ми то и комшията си разходи кучето да се изходи. То поне удовлетворява собствени нужди, а дебелия се опитва да играе ръченица под краварски кавални ритми
61
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Коледа мина , май ще го оставят за угояване , а дали е с обелена глава, питай Божанката , на него му цепят полукълбата редовно
60
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този дали е обрязан вече?
59
1
 
11
 
! Отговори
Ггг преди 2 месеца
Шопара Пеевски и той няма,но ..
58
2
 
14
 
! Отговори
Емигрант преди 2 месеца
Отвратително същество ! Ти боклYк ени4арски нямаш место на територия България, а не Луков марш ! Този полYчовек, Борисов Тиквата и неграмотникът Стоичков са тримата български глYпака които Д.Донев е имал в предвид !
57
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 65 А ти в чест на кого искаш да има марш, мa? В чест на Добри Терпешев ли, дето е харизал Беломорска Тракия на гърците и искал да даде и Пиринския край на Югославия? Него ли искаш да честваш, фусто непрана, а не генерал Луков, който успява да спаси Кюстендил, та днес е в България, а не в западната ни съседка? Била чела биографията на Луков! Ами първо се научи как се чете, във всеки случай това не се прави под диагонал или през ред!
56
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ама Пеевски пита ли го някой какво мисли по въпроса?
55
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тези от списъка Магнитски също нямат място в европейска България.
54
0
 
14
 
! Отговори
Мда преди 2 месеца
Шефчето на - пп/дб , пак се е взел на сериозно а колко тих бе като го санкционираха даже ходи в дубай при божковАбе промяната е голема работа изпра всички като тоя
53
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Чета биографията на генерал Луков и недоумявам с какво е заслужил да има марш в негова чест?! Интересно ми е също от кой политически спектър са поддръжниците на марша? Според изказвания на лидерите на политическите партии всички са срещу марша, и левите партии като БСП, ПП, ДБ и центристките като като Герб и ИТН, Дпс и десните партии като Възраждане и Вмро.. Странно..
52
1
 
22
 
! Отговори
адвокат Тенев преди 2 месеца
Тоя да прочете биографията на ген. Луков и да я сравни със своята, и тогава да дрънка нелепости
51
1
 
21
 
! Отговори
Toi преди 2 месеца
Спрете да го показвате, какво е казал този дебелак с нежна душа моля.
50
1
 
22
 
! Отговори
полковник Стоянов преди 2 месеца
Защо търпиме,и кои закрилят тоя предател и продажник
49
1
 
9
 
! Отговори
АЗ преди 2 месеца
Алоо, евроатлантика, що не кажеш нещо за Навални, днес всички евро атлантици само за това хортуват?
48
1
 
23
 
! Отговори
Anonimen преди 2 месеца
Най-неприятната личност в държавата. Отвратителна мутра!