Актьорът Христо Шопов е задържан, заплашил жена с оръжие

Той е в ареста на 7 РПУ
Обновена: 23 фев 2024 10:16 | 23 фев 2024 10:09, Елка Василева
178
Актьорът Христо Шопов е задържан, заплашил жена с оръжие
Снимка: архив, БГНЕС

Задържаха актьора Христо Шопов, потвърдиха за Нова телевизия от МВР.

Причината е, че той заплашил жена с оръжие след спор между съседи в София.

Христо Шопов е в ареста на 7 РПУ.

По информация на bTV Христо Шопов е задържан за това, че е нападнал с пистолет млада жена, заплашил я с убийство и я набил.

Имало видео, което доказвало случилото се. На кадрите се виждал пистолетът му, а на записа се чувало как той казва: „Ще те убия".

Инцидентът се изяснява. Иззети са три законно притежавани пистолети от Христо Шопов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
0
 
0
 
! Отговори
ОПРАВЕТЕ ЗАГЛАВИЕТО! преди 2 месеца
Оправете си заглавието - задържане е ПО ОБВИНЕНИЕ, че го е направил, но в съда се доказа, че такова нещо няма. ВТОРО - "Имало видео, което доказвало случилото се. На кадрите се виждал пистолетът му, а на записа се чувало как той казва: Ще те убия"." - точно това в съда се ДОКАЗА, ЧЕ Е ЛЪЖА! На записите се виждат КЛЮЧОВЕ (никъде няма пистолет) и никъде не се чуват заплахи! Ако го е направил - да си носи последствията, но да твърдите неща, когато единствено "една жена каза", е безумие!
149
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Шопов е наклеветен от тази психопатка
148
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Жената получи главната роля в трагико-комедията с елементи на трилър. Само не е ясно в сценария чий са кучетата. Честно да ви кажа някои хора си търсят сами белята и ако беше САЩ, развитието да е друго.
147
0
 
0
 
! Отговори
Спомням си за преди 2 месеца
Маргарит и Маргарита.И там към края на филма се бе заиграл с един пищов,ама историята приключи зле за него.Не му върви много=много с пищовите на брачеда
146
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До всички злобни женички - да ви гръмнат вибраторите, когато са ви вътре!
145
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Ангелина Велик актьор ,но явно славата и "величието" му идват малко в повече ------ Винаги е правил впечатление на пълен психар. Така, както баща му беше елементарен клоун.
144
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Шопови са биле в дома си, спяли са, в 0.30ч госпожата е задумкала по стъклата за да ги информира че чистачките и са счупени и да ги записва с телефона- аз не бих издържал на подобна наглост- жената с татуираният врат търси изява и провокира съответно на нейната агресия поведение- то е търсено и очаквано от нея.....
143
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
явно се подготвя за ганстерска роля и не е могъл да излезе от роля така са ЗВЕЗДИТЕ
142
3
 
8
 
! Отговори
Зоната на здрача преди 2 месеца
Столичния елит живее сред кал без канал и вади пистолети на сама жена , спира пред гаража на съседа ходи с три пищова. И това е елита баце сметай кво се случва в Люлин...
141
0
 
7
 
! Отговори
Филмари преди 2 месеца
Тая София беше село преди век и село си остана и от към манталитет и от към кална улица. Малинова долина пред дома на известен артист някаква кална тясна улица без настилка абе нищо само пръст. и тия катакомби им искат по един милион . Луди за освидетелстване са . Къде са психиятрите ве?
140
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Азиатката вдигнала чистачката, равно на пуска стръв. Ходи на заведение, равно на алиби. Праща друг да й счупи чистачката, който го прави. Прибира се от заведение и вдига скандал. Късно, когато хората се веселят и готвят да спят. Снима скандала, като използва момента, че Шопов е пийнал. Знае това. Води го до афект, ето го с лудата си съпруга. Това е станало. Ако Шопов е искал да й троши колата, е щял да я палне. Тя сама си е счупила чистачката
139
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
изземване на чифтетата и малко на терапия в казиченските общежития за успокояване на нервите
138
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Що е укробоклучаво, все е право. Така ще е, докато продължавате да гласувате за евроатлантици. Дойде време да сме гости в собствената си страна.
137
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Шопов едва ли е виновен, просто е наклеветен.
136
12
 
8
 
! Отговори
шмatka преди 2 месеца
Прав е човекът! Народът казва- Каквото повикало .това се и обадило!И да я питаме тая пачаввра чий фуй дири тука? Ако е била мого свястна щяла е да си седи там от дето е този уррунгел!Защо все българите са криви в държавата си ,а чужденците ,макар и най-ддолната иззмет трябва да ги оправдаваме за проззтотиите им тука??
135
5
 
9
 
! Отговори
аноним преди 2 месеца
Нашият артист е най-спокойният човек,когото познаваме от екрана!Въпросната госпожа трябва да е била доста нагла и напориста,за да го предизвика за тази постъпка от негова страна!
134
7
 
8
 
! Отговори
Не е вярно преди 2 месеца
Не е заплашил жена, а някакво нещо, което трябвада се измите там, от където го е довял вятъра, Напълни се държавата ни с европейски б,кл,ци.
133
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Въпросната па ча е украинка. Преди да си смени името и националността през 2022 се е казвала Лариса Корнейчук.
132
6
 
8
 
! Отговори
Чужденец преди 2 месеца
Кой е тоя тиквар и защо в Бгто има подобни чyкyндypи?
131
10
 
15
 
! Отговори
чак става съмнително преди 2 месеца
Аз не мога да разбера как са му дали право за ТРИ законни пистолета? И за какво точно му трябват три? Банка ли ще обира, атентат в София ли ще върши? Или масова стрелба в някое училище? Нека някой ми обясни. Защо три пистолета и как се узаконява това? Кой от полицията му е разрешил този малък оръжеен арсенал? Един пистолет не е ли одстатъчен? Да не търгува с наркотици, та се пази от конкуренти с три пистолета?

Спонсорирани публикации