Актьорът Христо Шопов е задържан, заплашил жена с оръжие

Той е в ареста на 7 РПУ
Обновена: 23 фев 2024 10:16 | 23 фев 2024 10:09, Елка Василева
178
Актьорът Христо Шопов е задържан, заплашил жена с оръжие
Снимка: архив, БГНЕС

Задържаха актьора Христо Шопов, потвърдиха за Нова телевизия от МВР.

Причината е, че той заплашил жена с оръжие след спор между съседи в София.

Христо Шопов е в ареста на 7 РПУ.

По информация на bTV Христо Шопов е задържан за това, че е нападнал с пистолет млада жена, заплашил я с убийство и я набил.

Имало видео, което доказвало случилото се. На кадрите се виждал пистолетът му, а на записа се чувало как той казва: „Ще те убия".

Инцидентът се изяснява. Иззети са три законно притежавани пистолети от Христо Шопов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Един тука пита как се е сдобил с три законни пистолета. Законът ти разрешава веднага да придобиеш оръжие ако си член на стрелкови клуб за спортна стрелба. Шопов е такъв член. Хобито му е спортната стрелба ако не знаете. Даже имаше един сериал Братя, където там като мафиот стреляше сред природата често по мишени с пистолет.
89
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този превзет некадърник винаги ми е бил много противен.
88
3
 
11
 
! Отговори
ааааа преди 2 месеца
вижте му простовата физиономия !
87
3
 
7
 
! Отговори
До 92 ааааа преди 2 месеца
Напротив, ако си обикновен човечец, с чисто съдебно минало, не си лежал в психиатрията, не познаваш никой в системата - шансовете ти за законно оръжие са НУЛА. Изкарваш курса, вадиш си необходимите документи, подаваш ги в служба КОС и от там ти казват - молбата е отхвърлена, поради недоказана необходимост. Трябва да докажеш пред шапкаря защо ти трябва патлак. И номера за самозащита не минава - купи си лютив спрей.
86
2
 
16
 
! Отговори
бг смешки преди 2 месеца
артист с 3 законни пистолета накъде отива тази "държава " ...този е прикрита Мутра !
85
0
 
7
 
! Отговори
ааааа преди 2 месеца
изобщо не е трудно да се сдобиеш с оръжие у БГ-то ...това е мит !Мутрите и охранителните фирми всичките имат оръжия ! къде законно къде не ...виждате резултата ...държавата е Мафия още от 90-те е така за неразбралите че са много гледам ...
84
1
 
12
 
! Отговори
От 84 преди 2 месеца
Масовите и социалните медии също имат съществен принос към пандемията от психични заболявания. Всеки ден се пише и говори само за лошотии - убийства, кражби, корупция, катастрофи, наркомани. От друга страна във фейса гледаш познати и непознати приятели, кой на екзотична екскурзия, кой на СПА, кой на плажа, на ски в планината. Пипнати снимки отвсякъде.После инфлуенсърите. После се поглеждаш в огледалото и си казваш - що само аз съм обикновен, скучен, беден и грозен? Това е от години и се натрупва
83
2
 
14
 
! Отговори
Бай Чеп преди 2 месеца
Е добре де, за какво са му на един артист три законни пистолета?
82
0
 
8
 
! Отговори
999 преди 2 месеца
Щом има запис ще се разбере и причината за скандала,защото това не е обикновен спор между съседи.
81
0
 
5
 
! Отговори
ааааа преди 2 месеца
освен че изтрещя се озлоби и изпростя жестоко !
80
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Народа изтрещя...
79
0
 
15
 
! Отговори
До 74 преди 2 месеца
Хората масово изперкват.Забелязвам го особено след 2020.Дали от изолацията,от безпаричие или пък от паричие (има и не малко такива случай), дали от зависимости - дрога,алкохол, хазарт.Често е от самотата.Понякога е от възрастта-колкото по-възрастни стават някой хора,толкова започват да мислят,че всички са им длъжни (лични наблюдения от родителите ми), прага им на спокойствие става много нисък, дразнят се от деца,умерен шум, плетат интриги по соц.мрежи.Палят се за неща,върху които нямат контрол.
78
4
 
9
 
! Отговори
Дрисльо шопов преди 2 месеца
Аз съм звиздъъъ с пищоффф .!.
77
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И това артистче си е повярвало.
76
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В нашия вход има една баба скандалджийка, започва да крещи винаги, когато нещо не става според нейните желания. Много често се провиква "Ще ти счупя главатаааа", независимо дали някое съседско дете я е подразнило или някой комшия е отворил врати и е станало течение. Само че сме й свикнали и никой не й обръща внимание. Останалите хора от нейното семейство са кротки и възпитани, но бабата си крещи и ругае постоянно дори по най-малък повод.
75
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Като двойник е на Радев.
74
1
 
4
 
! Отговори
DO 75 преди 2 месеца
До АнонименНАЙ-лошото е че са мн такива у БГ ! А и ако направи някоя ГЛУПОСТ и я гръмне няма да го осъдят защото у БГ няма закони ....
73
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не знам закона , но личното му оръжие може ли да го носи извън дома си запъхнато в кобур?
72
4
 
5
 
! Отговори
ловец преди 2 месеца
До БГза пореден случай жълта новина от мисирките. По същия начин тиражират всяка глупост на пеевски, без никакъв опит за проверка на фактите
71
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Наистина трябва да знаем как е започнал скандалът и после да изказваме мнение. Като гледам някои нищо не правещи бабо-лели, пенсионерки или домакини на издръжка на съпрузите им, оставам с впечатлението, че когато не гледат сериали, само мислят каква интрига да направят или каква клюка да пуснат просто ей така, за развлечение.

Спонсорирани публикации