В Сърбия задържаха българин с 42 кг амфетамини

Открити са 63 опаковки
7 мар 2024 16:05, Стела Стоянова
8
В Сърбия задържаха българин с 42 кг амфетамини
Снимка БГНЕС, архив

Властите в Южна Сърбия задържаха българин по подозрение, че е произвеждал и продавал наркотични вещества, предаде Танюг.

Служители на сръбското Министерство на вътрешните работи, Гранична полиция и Полицейската администрация във Враня, Южна Сърбия, в сътрудничество с митническата администрация, заловиха около 42,3 килограма прахообразно вещество, подобно на амфетамин, и арестуваха 44-годишен българин заради съмнение, че неразрешено произвежда и продава наркотични вещества.

Полицията откри 63 опаковки с вещество, за което се предполага, че е амфетамин, в специално изработен бункер, в резервоара на камиона, управляван от заподозрения, на граничния пункт Прешево, съобщиха от сръбската полиция.

Заподозреният е задържан за срок до 48 часа и ще бъде предаден на прокуратурата във Враня, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами Евала на Братята Сърби! Това че нашите Митничари спяте,не значи че И Сърбите " спят"! Сега да си понесе наказанието според Сръбските закони! Щото според Цирка в Който сме в момента,се оказва Че сме гола вода!!!
7
2
 
1
 
! Отговори
маалатъ преди 1 месец
Абе, туй за лично ползване, ве, чилякъ лекува тежък стрес и депресия! Еее..., ама и вие пък, ся...
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"в специално изработен бункер, в резервоара на камиона"... Еха! Бункер! В резервоар на камион! С колко картечни гнезда е бил? На тежък камион резервоарите са около 60 литра. Ако наблъска вътре 42 кила наркотици какво ще му отчита на таблото тоя умник като гориво? Те митничарите тоя номер за първи път го виждат и не бъркат в резервоарите за тайници и нивото на горивото, нали?
5
2
 
1
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 месец
Може ли имената и етноса на "българина"? Инак приветствам задържането на всякакви гадове с дрога,ама ми е чудно,че само в България под "българин" може да се разбира и африканец .Явно трябва да погледнем в сръбските вестници за детайли,че в нашите все се индикира нещо,което никога не храни с базови подробности.Може да се окаже,че никой не е задържан. Казва ли ти някой,смееш ли да питаш?
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Явно че ги продава в Украйна
3
0
 
5
 
! Отговори
Аз преди 1 месец
тоя се е готвел за купон със съученици :)
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Заподозреният е задържан за срок до 48 часа и ще бъде предаден на прокуратурата във Враня"-хубавото е че няма да бъде предаден на нашите нотариуси.
1
4
 
7
 
! Отговори
Пляс пляс преди 1 месец
По скоро е индобългарин