Велико Минков иска спешен ДНК тест, за да си вземе детето от Габриела

Славова е обвинена в убийството на мъжа си Пейо
19 мар 2024 10:45, Нели Христова
39
Велико Минков иска спешен ДНК тест, за да си вземе детето от Габриела
Снимка: БГНЕС

За спешен ДНК тест на него и детето му настоява бившият депутат от "Продължаваме промяната" Велико Минков. Той претендира за бащинство на по-малкото дете на Габриела - жената, която помогна на майка си Красимира да убие съпруга й Пейо Пеев.

"За брака на Габриела и Пейо Пеев разбрах преди раждането, когато поисках да призная детето си. Още преди издаването на акта за раждане съм заявил пред държавата, че биологичният баща съм аз. Въпреки това съдът още дори не е назначил първо заседание. Минаха два месеца, откакто стана убийството, и държавата не е направила нищо детето да е при баща си", коментира Велико Минков пред Нова телевизия.

"Вземат се проби и след няколко дни ДНК резултатът е ясен. Съдът трябва да разпореди това. Доколкото разбирам от адвоката ми, майката обаче може да е несъгласна и така да отнеме 3-4 години докато съдебно се промени актът за раждане на детето. Наскоро приеха законови промени осиновените да имат правото да знаят биологичните си родители. Защо деца, които не са осиновени нямат това право", пита още бившият депутат.

"Четири месеца отне връчването на призовките само по делото за бащинство. Сега съдът не предприема елементарни действия, като това да назначи представител на децата", добави още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
0
 
! Отговори
ужас преди 1 месец
До НПОИМАШЕ протести и бяха 3 и аз бях на тях?? Теб какво те извинява че си;...
34
3
 
1
 
! Отговори
Бидон с деменция преди 1 месец
Велико иска да докаже че е е......л, обаче не му вярват.
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В нашата скъпа родина администрацията не разбира от думата "Спешно", освен ако не и бутнеш нещо.. Та и този ще има да чака....Дано не стане време детето да тръгва в първи клас докато се реши въпроса
32
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Примерно защото единият тест за бащинство не може да бъде основания да вземеш нечие дете? Ако имаш някакви родителски права изобщо, те трябва да се докажат в съда и след това да се съдите за родителски права. Не става ей така "мое е, взимам си го". Това дете също има някакви права. Това абстрахирайки се от убийството разбира се, което съдът ще вземе предвид естествено.
31
2
 
1
 
! Отговори
= преди 1 месец
А бре Велико, толкова ли не можа да разбереш че без рушвет българския съд не работи. Намери си печен адвокат, който да е гъст със съдията, плати си и си готов за нула време.В противен случай ще ревеш по медиите като магаре и никой няма да ти обърне внимание. Съдебната реформа на христо носа и гнома се състоя в това, че рушветите на магистратитуе станаха тройно по скъпи.
30
2
 
3
 
! Отговори
Хемус преди 1 месец
Науката и разни академици още търсят отговор,как КирчуТьпуту е успял да оплоди една жена ТРИ пъти
29
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя шматурник докога ще ходи по медиите да се жалва като някаква госпойца?! Не мислил с главата си,ами с оная си работа! Не знаел,че има брак, ама знаел.че убийцата и с Пейо се държи по същия начин,но пак се натиснал! А и дали е сигурно,че детето е негово?! С откачалки като тази никога не е сигурно! Този е доказателство за това,какви нещастници попадат в парламента,затова сме на този незавиден хал!
28
1
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 12 преди 1 месец
На Анонимен 8 му липсва такава алинея в закона, на базата на която да може да осъди за пожизнена издръжка някоя жена, която е имала неблагоразумието да преспи с него поне веднъж. Ей това ако успеят да формулират нашите законотворци, ще им дойде сърце на място на някои тукашни "мъже".
27
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гласувайте пак за ПП и ДБ, няма проблем, те тепърва и вас ще започнат да убиват, освен съпартийците си.
26
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Значи така: Миков не е знаел, че опложда змия! След като е разбрал, че двете змии са убийци, къде се тика сега между тях? Иска и него ли да го убият?
25
1
 
13
 
! Отговори
НПО преди 1 месец
Защо сега няма протести срещу убийцата и нейната съучастничка, която преднамерено умъртвиха един мъж? Защо го няма Кирил Петков пред Съдебната палата?
24
5
 
7
 
! Отговори
Продължаваме Промяна преди 1 месец
С Убийците от ПП-ДБ напред!
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мм, нема лошо, сега това бивше депутатче от първо лице може да види колко неефективна е съдебната ни система.
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тая Габриела, Куманка ли е? Ако е Куманка, Куманките нямат ДНК в клетките на тялото си, а имат само в яйцеклетките за оплождане, за да плащат в бъдеще мъжете!
21
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако беше останал депутат нямаше да има такива проблеми!
20
4
 
7
 
! Отговори
Пази, Боже! преди 1 месец
Великоооо, ами ако ДНК теста докаже, че това детенце не е твое, каква песен ще запееш??? Не дай си Боже! Пожелавам ти успех и късмет с детето!
19
3
 
13
 
! Отговори
Статистик преди 1 месец
Тоя пичага не изглежда съвсем наред.
18
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дори ако съм много пиян, си изхвърлям семето върху дадената девойка, дори и да иска да свърша в нея :))) Не знам ти на какви субстанции си бил мен, че да искаш ДНК тест след време :))) Един мъж усеща кога е неговото, те жените само могат да се опитват, да ги манипулират, ама ти си нещо гладък за мъж, може и да не си такъв :)))
17
3
 
5
 
! Отговори
Истината преди 1 месец
В България тестовете са неточни и неверни защо ли особенно ДНК тестовете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Добре че германците поне правят нормални.
16
5
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Кой го е еня? Дайте сглобката какво става!