ВМРО с цел в новия Европарламент: Ще отменят смяната на времето

Било безумие, което се толерира от Урсула фон дер Лайен и “сие комунисти в ЕС”
31 мар 2024 13:05, Красимир Ангелов
51
ВМРО с цел в новия Европарламент: Ще отменят смяната на времето
Снимка: БГНЕС

"Ние от ВМРО категорично заявяваме, че в следващия Европейски парламент ще направим нужното напълно неадекватната смяна на времето да бъде отменена. Освен че е необосновано, спрямо днешната динамика на живота и икономиката това е и вредно за здравето на хората – нещо, категорично заявено от лекарите". Това се чете в позиция на ВМРО по повод смяната на лятното часово време.

От партията посочват негативните моменти от смяната на времето, като подчертават, че „в днешното натоварено и динамично време да караш хората да си нагласят графика по някакви комунистически безумия и да си променят житейския и работен график е не само цинично, безотговорно, но и напълно лишено от хуманност”.

"Нали Урсула фон дер Лайен и нейните клакьори са големи радетели за човешките права. Или това важи само ЛГБТИ+ общностите? Но нали и те са хора, уж?!? Та отново това няма смисъл.

Ето защо едно от първите неща, които ние от ВМРО с нашите бъдещи представители в Европейския парламент ще направим след Евроизборите, е да започнем процедура по отмяна на смяната на времето в цяла Европа", посочват войводите.

Промяната на времето е в изпълнение на Директива 2000/84/ЕО на Европейския парламент (ЕП) и на Съвета на Европейския съюз (ЕС) от 19 януари 2001.

През септември 2018 година Европейската комисия излезе с предложение местенето на стрелките да се случи за последно, като различните държави да изберат дали искат да останат на астрономическо време (зимно), или на лятно часово време. Прекратяването на смяната на часа обаче засега се отложи.

Смяната на часовото време на зимно и лятно е съгласно постановление № 94 от 13 март 1997 г. на Министерския съвет. С него се въвежда всяка година в нощта срещу последната неделя на октомври лятното часово време да премине в зимно, а в последната неделя на март - към лятно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Времето дали ще се сменя или не, не е толкова важно, нещо за отмяна на зелената сделка няма ли.:))
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЕС даде право всяка страна да си решава!
32
1
 
1
 
! Отговори
Да допълня... преди 1 месец
До Анонимен 28 Путинарко да каже кога ще смени войната с МИР.Там е заровено кучето.
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нормалните хора нямат никакъв проблем със смяната на часовото време, вкл. и когато пътуват по света. Има обаче и доста други хора, за които смяната на часа е огромен проблем, вкл. и когато пътуват по света.
30
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЕС се готви да ни натресе ГМО-то, под друго наименование, а Шкембе войводите намерили за какво да се борят.
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен Сега си точно на московското време 16:20 на Питин
28
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Капейки, а бащицата ви путинарко какво казва за смяната на времето? Вие да бъдете за или против? Или още нямате спуснати комсомолски опорки какво да ви е мнението? Или денги не хватает за такива неща?
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ВМРО е най-вредната организация в историята. Заради тях губим Източна И Западна Тракия и Южна Добруджа. Те работят за Турция. Те спасяват Турция от капитулация през 1915 година, да помогнем на Великобритаания да завладее Константинопол и да граничим с Великобритания по линията Мидия-Енос.
26
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ВМРО е обявена за терористична организация от 1934 година. Те уважават фашистите и трябва да спазват закона.
25
2
 
5
 
! Отговори
Чавдар Михов преди 1 месец
ВМРО явно са застинали във времето. Ще видят Европейски парламент през крив македонски макарон.
24
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ВМРО е терористична организация, забранена от Цар Борис Трети. ВМРО може ли да смени промяната на продължителността на деня и нощта през годината? Денят се променя от 8 до 14 часа през годината. Не ги ли дразни промяната на деня и нощта? Да заминават за Африка, някъде на Екватора, при зулусите, където няма промяна и ще живеят добре. Много е зле проссттти хора да командват и да правят Повреди из закони и наредби.
23
2
 
5
 
! Отговори
кайзер созе преди 1 месец
Всички знаят, че зимното часово време е реалното. След като от местенето на стрелките вече няма смисъл, съвсем нормално е да не се бъркаме в природните закони.
22
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен Лягащ по-късно и ставаш по-късно. Все тая и не ти е времето виновно.
21
2
 
11
 
! Отговори
надупените българи преди 1 месец
В ЕС няма регулация за зимно-лятно време в целия ЕС. Оставено е на страните сами да решават. Но българите нали са надупеняци, и се навеждат на началниците и не смеят да отменят сами смяната, ами чакат господарите от Брюксел да им кажат какво да правят.
20
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз лично ставам рано към 5-6 и си лягам към 10-11. Тъкмо почна да става светло сутрит и ме върнаха пак в тъмното. Ама ми е все тая, все пак, е хубаво да остане малко слънце и за флегмите дето си проспиват 3 часа от деня за сметка на безсмисленото си висене пред монитора вечерно време.
19
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Смяната на времето е добре обмислена и работи идеално." - За теб. На мен никога не ми е било в полза, но мога да лажа същото и за безумните социални придобивки на ниската класа.
18
6
 
1
 
! Отговори
1 преди 1 месец
До 15 Защото си комунист!
17
3
 
2
 
! Отговори
15 преди 1 месец
Защо минус? Какво мошо казах!?
16
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Уникални ц.ървули, как безпогрешно разбраха, кой е най-големият проблем на обществото... Явно другите теми са забранени от посолството.
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добре, че имам свестен работдател, който ни мести работно време, за да не се тровим с тая глупост.