Пеевски: Не можем да стоим без външен министър, Радев да подпише

Скандалът с Живко Коцев е най-големият корупционен скандал
17 апр 2024 10:11, Стела Стоянова
93
Пеевски: Не можем да стоим без външен министър, Радев да подпише
Снимка БГНЕС

Не може България да седи без външен министър, президентът трябва веднага да подпише указа, на практика в момента нямаме външен министър, заяви председателят на ДПС Делян Пеевски, предаде БГНЕС.

Право на премиера е да извършва смени на министри, зам.-министри, единствено призоваваме, че не може в момента България да стои без външен министър. Радев да изпълни конституцията, а не да я нарушава, не виждам защо забавя указа си, подчерта Пеевски.

Още по темата


За изборите той каза, че не може да предопределят резултатите. Кой на кое място е, хората ще преценят, допълни Пеевски.

"Не съжалявам за промените в Конституцията, седя зад всичко, което сме гласували и сме направили заедно. Колегите да не се отричат от тези 9 месеца", призова той.

По отношение на Живко Коцев, Пеевски каза, че това е най-големият корупционен скандал, който сме имали в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от Общество
Спасиха мъж с голяма аневризма със сложна операция
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Време ви вече двамата : единият *** милиционер, другият с основно образование от ЮЗУ вместо да давате акъл за външен министър, да си стоите вкъщи. С недомислените промени, които направихте с Ристо от ДБ така се изложихте и такава каша забъркахте, като че ли не юристи, а селяни от Куртово Конаре са ги правили. А кадрите, които пробутвате да управляват, ги извадихте с Боце от нафталина. Боце има на разположение Сачева, Дончев,Добрев, Биков, Назарян, а оперира с Къдравата Сю и Теменугата Петкова?
63
0
 
2
 
! Отговори
Доктор Хук преди 1 седмица
Кой си ти бе *** ,за да нареждаш на Президента на Република България
62
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Пеевски с приза Магнитски доказан измамник се самозабрави ало Мафията съвсем се изложихте с това11 лице не сте убедителни
61
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ДП и ББ пресолиха манджата
60
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не печелите. Опитайте пак. Желаем ви късмет. Държавната лотария.
59
0
 
5
 
! Отговори
Бочко иска 80%, преди 1 седмица
Сфинския иска 90% а *** щял да разпределя порции?Е как да се оправи България?Пита Магнитски за списъка?
58
0
 
3
 
! Отговори
1.лв. струва 5 преди 1 седмица
Пълнителя за 7, 62мм.Черпя 10 каси с бира КОЙ отърве сфинския от мъките за златни кюлчета и ЕВРО пачки.
57
0
 
4
 
! Отговори
1.ле. струва 5 преди 1 седмица
Пълнителя за 7, 62мм.
56
0
 
4
 
! Отговори
Проклятието на преди 1 седмица
България в 1 снимка.
55
0
 
4
 
! Отговори
Г557дт преди 1 седмица
Има Заместник Външен министър! Него сменихте ли го вече?
54
0
 
9
 
! Отговори
Алооо!!!!!!! преди 1 седмица
Делян Пеевски за какъв се взе? За Шеф на Президента Румен Радев ли?! Радев да не му е домашен питомец, че му дава Заповед:" Радев да подпише!"
53
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Ха-ха Ристо Ив.,Боце милиционерът и юриЗДът Шиши от ДПС измислиха тези безумни поправки. Ристо никога досега не е бил прокурор или съдия, Шиши сигурно не е ходил на лекции в Правно-Историческия факултет ПИФ на ЮЗУ, а само си е получавал оценките от изпитите, иначе щеше да ходи на лекции в ЮФ на ЮЗУ. Боцето на приемните изпити в Бившата Милиционерска школа не е могъл да се запише във Факултета Национална полиция, а едва е записал Пожарно дело. Какво очаквате от тези тримата?
52
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Времето на бившия милиционер, клел се пред червеното знаме, а сега най-големият псевдодемократи и на завършилия в ЮЗУ пишман юриЗД отново настъпи! Не вярвайте на тези брутални лъжци!
51
4
 
1
 
! Отговори
Хаха преди 1 седмица
Оставаше и да съжаляваш. Болшевиките от ПП-ДБ положиха основите на тоталитарен режим, без да осъзнават, че това няма да е техният тоталитарен режим. Сега, заедно с Бойко, можете да управлявате завинаги. Защото, овцете спят и ви го позволяват.
50
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
не можело без външен министър, има заместници, те са точно за такива случаи
49
0
 
9
 
! Отговори
Така е, 46 преди 1 седмица
До Ха-ха Точно така е. Президентът изобщо не е длъжен да подписва. Няма такъв конституционен текст, който да го задължава. Глиганският мозък на крадливото същество от снимката отново забуксува. Не можа да отработи дори това, което правиха 9 месеца съвместно с Лодкаря-безумец.
48
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Натофашистите изтребват населението на Украйна. За НАТО хора не са нужни, трябва им земята , найните наземнио и подземни богатства, както и близостта с Русия, която също се стремят да разграбят ( И започнаха при Геробачов и Елцин). Защо българите да искат унищожаването на украинците? Всички политически ръководители, преди да се изказват за каквато и да е войхна, да споменат колко жертви има тя. За Украйна досега са няколко стотин хиляди !!!! млади мъже, Няколко стотин хиляди !!!
47
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ако министъръ е бил за мир, е съвсем според Конституцията. А натофапистите, които проповядват тотална война, всъшност нарушават законите на нашата страна. Разпалването на омраза ВСЕ ОЩЕ е подсъдимо. Точно това правят сега натофашистите. ( За справка: Първите натовски генерали са точно германски нацисти, подслонени в САЩ)
46
1
 
16
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 седмица
Ами глигане да бяхте мирно седели и да не се упражнявахте върху основният закон! Ако не бяхте съчинили поправките безумия сега нямаше да има дилема да подпише или не Радев!?Освен това президентът въобще не е длъжен да подписва, защото никой конституционен текст не го задължава. И това е според вашите простотии глигане, простотии, които целяха уж да ограничат президента.
45
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Аз не мога да разбера защо ни е външен министър при положение ,че заповедите за външната ни политика ги дава Галя от онова посолство или направо от Брюксел им казват какво да правят...направо да махат цялото министерство ,барем ще остане някой лев повече...

Спонсорирани публикации