Радев отказа да прави политически коментари от полигон Ново село

Той не взе отношение към думите на Главчев
18 апр 2024 13:25, Стела Стоянова
29
Радев отказа да прави политически коментари от полигон Ново село
Снимка БГНЕС, архив

Президентът Румен Радев отказа да прави политически коментари по време на днешното си посещение на полигон Ново село. Държавният глава пристигнаха на учебния полигон заедно с президентът на Италианската република Серджо Матарела, предаде БГНЕС.

Той не взе отношение към думите на служебния премиер Димитър Главчев, който от Брюксел заяви, че е готов на диалог с президента за промените в състава на служебното правителство, но подчерта, че ако Радев не издаде указ, отговорността ще е негова. Същото каза и предложеният за министър на външните работи Даниел Митов от ГЕРБ.

Още по темата

Лидерът на партията Бойко Борисов говори от Тутракан по темата, като посочи, че когато Радев е назначавал служебни кабинети, е избирал ярки политически фигури и припомни кабинета на Стефан Янев и поста на вицепремиер и министър, заеман от Корнелия Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от Образование
Една легенда се завръща: "Яйцето" в СУ живее нов живот
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
ДА ГО преди 1 седмица
НАПРАВИ НА ПОЛИГОН,,СТАРО СЕЛО,,-АКО МОЖЕ
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Външният министър няма бърза работа!
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ще понесе. ще донесе. ще изнесе и по 2Пи колелото "несе" поНЕСЕ, доНЕСЕ и изНЕСЕ, кое, коге и заще
18
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Шарлатаните не са никаква промяна за успешно развитие на държавата ни а шайка наглеци настанили се във властта благодарение на платените божкови протести на мадуровските машини на ала бала с президента
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Отговорността за кое? Да изплюе камъчето!
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Защото си една политическа 0 - ла !
15
2
 
2
 
! Отговори
До 17 преди 1 седмица
Не си съвсем прав.Стадото си поиска отново пъдаря,затова ПП не можаха да направят нищо сами.ДПС,ИТН,БСП и Възраждане вкупом гракнаха срещу промяната и това върна герберите на власт.Само нова политическа сила,неоцапана с кафяво може да промени статуквото.
14
3
 
2
 
! Отговори
До 15 преди 1 седмица
Няма да се откаже, защото после му изтрива поста и от Сметната палата! Боко вече постави началото на възстановяването на едноличното си командорене в територията. И всичко се случи с любезното съдействие на ПП-ДБ! Те са тези, които не закриха модела Борисов, а напротив, подготвиха, дори послаха червения килим за неговото ново завръщане!
13
2
 
1
 
! Отговори
Радев преди 1 седмица
Същи има министър в служебното на Главчев.Енергийният министър е един от тези,подписал аферата "Боташ".
12
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Главчев откажи се да бъдеш служебен защо да те тормозят разни алчни елементи
11
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Радев твоите Служебни кабинети бяха на бсп на твоя партия на шарлатаните това как се нарича Радев а ала бала с шарлатаните какво е
10
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Оставете президента на мира,бе!Оправяйте си сами кашите,които забъркахте.
9
0
 
6
 
! Отговори
До 8 преди 1 седмица
Не може да издаде такъв указ, може единствено да отлага да подписва до безкрайност указ за предложените смени от Главчев. Големите капацитети Иванов, Славов, Пеевски и Деса съдийката в стремежа си да отрежат още от правомощията на Радев ще доведат страната до поне едногодишно служебно управление, тоя път на Главчев. Защото нека няма изненадани, че след тези нови избори ще има поне още едни извънредни!
8
13
 
10
 
! Отговори
НЕбългарите преди 1 седмица
Руското влияние тук все още е много силно въпреки усилията за неговото изкореняване. Радев , Нинова , Копейкин и зомбираните им последователи са част от миналото, а не от бъдещето на България.
7
7
 
9
 
! Отговори
Краси Петрофф преди 1 седмица
Време е г-н президента Румен Радев да издаде Указ за прекратяване на правилетството с премиер пудела на Баце - Главчов! И да продължи консултации със следващите по ред от "домовата книга" на ВЕЛИКИТЕ КОНСТИТУЦИОНЕРИ - мравояда лодкар, шишо, мутрата от Банкя, ококорения ляв и другите от шайката, завладяла България!
6
24
 
13
 
! Отговори
българин преди 1 седмица
Митрофанова още не му е спуснала опорките
5
3
 
7
 
! Отговори
123 преди 1 седмица
Радев не трябва да издава указ за смяна и толкоз, продължават да си действат по постовете сегашните министри! Ролята на главчевият служебен кабинет трябва да е съсредоточена върху организиране и провеждане на избори 2в1! Защото аз да ви кажа имам опасения, че в деня за гласуване и нощта на броенето на протоколите ще се случат доста интересни неща! Така че Главчев е служебен премиер, най-вече за това изборите да са поне привидно честни!
4
24
 
24
 
! Отговори
@ @ @ преди 1 седмица
РадеФ , котилото му и копейкаджиите да заминават за Москва. Там най-добре ще слугуват, ще носят кафе, ще мият подовете, ще ринат сняг все приятни за тях работи. А и поклони ще правят на любимия им кремълски джуджак.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В Конституцията на Христо Иванов срок няма, няма и процедура. Примерно държавният глава да проведе консултации с парламентарните групи.Той разбира се може веднага да освободи външния министър, но може да откаже да назначи новия. Президент е, какво да правиш.Може да счете, че предложеният министър е партийно обвързан и с това се нарушава принципа на отдалеченост на служебното правителство от партиите и други ала-бала да измисли. Христо Иванов не се е сетил да ги оправи тези работи. Ама как да
2
5
 
27
 
! Отговори
До 1 преди 1 седмица
Хапчетата oлu

Спонсорирани публикации