Четири години от убийството на Милен Цветков

Журналистът бе пометен на светофар в София
19 апр 2024 09:20, Александър Попов
45
Четири години от убийството на Милен Цветков
Снимка: БГНЕС

Днес се навършват четири години от смъртта на журналиста Милен Цветков, който бе убит в автомобила си, докато чака да светне зелен светофар.

Цветков загуби живота си на кръстовището на булевард "Черни връх" и улица "Сребърна" в столицата на връх Великден през 2020 година, след като бе пометен от джипа на Кристиан Николов.

Три години по-късно, през 2023 година съдът окончателно постанови 9 години лишаване от свобода за шофьора Николов. Под влиянието на наркотици и с превишена в градски условия скорост, Николов блъсна автомобила на Цветков на червен светофар в района на мол „Парадайз център”. Присъдата Николов изтърпява при първоначален общ режим. Той е лишен от правото да шофира моторно превозно средство за срок от 10 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: Милен Цветков
Още от Образование
Една легенда се завръща: "Яйцето" в СУ живее нов живот
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 1 седмица
До Анонимен под номер 21 По принцип за "мисирките " си прав ,но в случая става въпрос точно за УБИЙСТВО.Всеки качил са на автомобил - пиян и дрогиран е съзнателен УБИЕЦ и средството за извършване на убийството ,което служи като "оръжие" е автомобила.03286
40
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 1 седмица
Дълбок ПОКЛОН пред Светлата му памет!Такива ,като него носители на справедливостта по- често си отиват от Земята ,за да остане преобладаващата *** ,която е готова абсолютно на всичко заради жалкото си съществуване и още по- жалкото е ,че сред нея са много млади "хора" . Той не беше светец ,но беше истински ЧОВЕК. Вие такива ли сте?!Точно в този момент имаме нужда най- много от хора ,като него ,Кристиан Таков......,но ги няма ,защото не ги заслужаваме.
39
0
 
1
 
! Отговори
До Бог вижда всичко преди 1 седмица
Бог е сляп и глух за да ни направи по добри!Освен това му е трудно когато 9 милиарда на 37 официални езика му плещят за печеленае от лотария,или да не съм забременяла защото му духах и така.Ако го има, е доста го претоварваме.А за Криско искам само едно. На мама да свършат парите и на осмата година да влезе наистина в общ режим. Ще му сцепят з..
38
0
 
1
 
! Отговори
Бог Вижда Всичко преди 1 седмица
Съдебната система са я излъгали. Божествената система ; - ''каквото правиш това ти се връща'' ,никой не би могъл да избегне. Само си представете негативната енергия която е насочена към този ''християн'' от милионите обикновенни хора които разбираме за какво иде реч. Освен тази справедлива 'мощна вълна насочена към инсекта остава и клеймото - наркоман убиец 'за цял живот. Най добре е да си изкара живота в някой манастир. Ще има жалък живот завинаги. Не може да избяга от това.
37
0
 
0
 
! Отговори
Sata NATO преди 1 седмица
Първата специалност на престъпника Гешев, е била следовател по ПТП. След като Цветков ги будалкаше основно него и Боко Тиквата, самият Гешев разбута всички и заяви, че ТОЙ ЛИЧНО се заема със случая. И резултатът беше предопределен.
36
1
 
0
 
! Отговори
Sata NATO преди 1 седмица
Поръчково убийство пар еселанс, маскирано като катастрофа. 100% поръчка на Ту лупа, замазано от Гешев.
35
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Общ режим ама всяка почти събота, неделя и понеделник колата на гаджето му е паркирана у двора им. Явно идва да се гушка с бъдещата тъща момата...Ако не всеки то през уикенд си е вкъщи младежа.Знам защото ми е съсед. Не ми влиза в работата ама чат пат дразни.То затвора излиза че е пансион. От понеделник до петък в лукс килия а събота и неделя вкъщи да отпусне с жената... Па Милен...червеи го яли.
34
1
 
2
 
! Отговори
БАЙ 100ЯН преди 1 седмица
На мен ми липсва .Навремето много го подиграваха особенно по телефоните. Беше пълен смях таз пародия на журналист. Много съм се забавлявал. Заедно с покойния проф Вучков къртиха мивки всеки ден . Много забвно беше . Лека им пръст
33
7
 
2
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 1 седмица
Осъдиха момчето за Умишлено Убийство. Което само по себе си е супер несправедливо защото на 1000% не се е качил в колата с цел да намери Милен Цветков и да го убие. Като толкова искат мъст да го бяха обесили . Живот за живот.ОК. Няма проблем!!Но ако искаме да сме правова държава и говорим за спазване на законите въпросното обвинение е супер нелепо и говори колко сбъркана ни е съдебната система !!!
32
8
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 1 седмица
много неприятна личност като журналист пълна нула затваряше телефона набабите които се обаждаха и се хилеше иронично
31
0
 
4
 
! Отговори
ХЕХЕ преди 1 седмица
" НАРОДА " по цял разхожда кученца и за нищо не му пука ! как ще оправите държавата ??!!???
30
3
 
13
 
! Отговори
Глиган преди 1 седмица
Милен Цветков, прекрасен човек, почивай в Мир,наркомана трябва да бъде наказан до живот и без книжка,най добре, китайско наказание.
29
0
 
2
 
! Отговори
ааааааа преди 1 седмица
освен про2сти и мързеливи има много ....жалко за БГ
28
1
 
14
 
! Отговори
Дедо преди 1 седмица
Просто една секунда делеше още 5-6 човека да бъдат сгазени на пешеходната пътека. Тоя щеше да почерни няколко семейства
27
1
 
5
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 1 седмица
народа като е яко ПРО2СТ как ще оправите държавата ?!?!?!??
26
7
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 седмица
Хората който искат да ходят по платното за движение да правят улиците пешеходни зони че въздуха им бил мръсен за провят велоалеи за милиони левове искам да ги попитам същите тези следното:Защо слязохте от колелата на село и дойдохте в града да дишате мръсният въздух да плащате наеми високи а не си седите на село където една кола не минава има и място за паркиране Защо?Върнете се там от където идвате родните места по празници и т н!Милен беше готин и не заслужаваше това но живота е такъв жалко,,,
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 14Г....ак ами не дай боже някой твой много близък да чакаше на светофара вместо Цветков .
24
2
 
15
 
! Отговори
мак преди 1 седмица
Тази присъда е поредна неадекватна присъда за дрогиран у.биец. Нищо чудно, че такива като него нямат страх от нищо, законите ги пазят от прекалено дълго седене в пандиза. Затова има толкова убити по пътищата.
23
2
 
14
 
! Отговори
... преди 1 седмица
3 години съд и след 3 години му дават 9 години от които 3 се водят излежани!!! Еми аз се питам що не го съдихте 9 години! той ще си стои в къщи ще си ходи по кръчми дискотеки, като се води в домашен арест де, пък накрая като го осъдите и тамън ще излезе от "затвора"! Явно ако в таз държава се иска правосъдие, то такова НЯМА да се получи от съдебната ни система!
22
1
 
0
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 седмица
До Анонимен19 искам и аз да фулим по команда, а после да ми намерят цаката в европарламента да се барам по макарите за 20 бона ойро на месец без режийните за сметка на данъкоплатеца