Бойко: Никой не е помогнал повече на Путин от ПП - ДБ

Не е имало диверсификация
20 апр 2024 19:30, Стела Стоянова
354
Бойко: Никой не е помогнал повече на Путин от ПП - ДБ
Снимка БГНЕС, архив

Оказа се, че тези 10 месеца никаква диверсификация не са правили. Избирателите на ПП и ДБ как си обясняват, че всеки ден между 8 и 10 млн. кубика руска газ влизат в България? Това ли им е диверсификацията? Извинявайте. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде кореспондентът на БГНЕС от Пловдив.

3 години руски петрол с дерогация. Погледнете сега навънка цените същите ли са на дизела и на бензина?! Без дерогация - същите. Заминаха ли 7 млрд. долара за Путин? Заминаха. Какви са тези глупости кой е помогнал на Путин. Никой повече от тях. С тези комисии, които си правят, всичко излиза на яве", добави Борисов.

Борисов коментира и думите на президента, че предложението Главчев да бъде и външен министър, освен премиер е „авангардно“, както и, че все още не е разбрал с какво точно се е заел като премиер. „Той не знае, той беше избран за шеф на Сметната палата, а новата Конституция го прати на най-високия пост в държавата. Вие какво си мислите, че да си премиер е лесна работа. Ние досега ставахме премиери с над 100 депутата зад нас, първа политическа сила, с мощна коалиция, тогава управляваш с размах, защото имаш доверие зад себе си. Сега дали е шеф на Сметната палата или омбудсман или какъвто и да е шеф на БНБ, без партия, без нищо, изведнъж му се дава цялата власт в държавата. Ние сме се готвили за тези постове - аз като главен секретар, като кмет на София, с екипи, с хора, със състави. Това са сложни работи“, подчерта Борисов.

Той също така заяви, че ГЕРБ не приема услужливите медии. “На ПП да не зададат нито веднъж въпроса трябва ли да се смени строителният министър, чийто син е кмет на "Подуене" от ПП, а майката е министър. Или как Гвоздейков е министър? Как Вътев остана министър? Как областните управители, с кое право са от ПП в момента в Пловдив? Та само за външния министър ви диктуват да питате?",каза Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


354
Още по темата: Бойко Борисов
Още от Образование
Една легенда се завръща: "Яйцето" в СУ живее нов живот
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
299
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
пинокио не е виновен а тези които гласуват за него.
298
0
 
1
 
! Отговори
Теглене 35години преди 1 седмица
Кредити ли и сега пари няма?И като няма, трябва някой да го НЯМА??? Онче Бончев,счупено ти шкафчето,тука има-тука нема и накрая АК-47.
297
0
 
1
 
! Отговори
Веднъж предателя? преди 1 седмица
Отново ще те предаде!Никой няма вяра в жалки душици без грам достойнство.Доверието изгубиш ли,сам си подписваш списъка за лечение с АК-47 във Белене.
296
0
 
1
 
! Отговори
Яко се складира преди 1 седмица
Евро пачки в картофени щайги и се пълнят подземията на Банкя ПАЛАС-МАЗЕ-ТРЕЗОР?За всеки случай че,идат времена на паричен дефицит.
295
1
 
1
 
! Отговори
Страшно е преди 1 седмица
Да нападнеш държава 25 пъти по-малка като територия и да те спукат от бой. 10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка! Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга! Ахмат в тикток да ти помага! Еленовъд три години Киев да взима. Флагманът по дъното да лази. Валутата на една стинка да стане! 4 таджика хастара на Москва да обърнат. За Париж и Лондон да тръгнеш,до Белгород да стигнеш!Страшно е!
294
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Сега какво ПП/ДБ толкова са закъсали че ще започнат да търсят гласоподаватели и от русофилите ли? Хайде стига глупости. И ГЕРБ, ПП/ДБ и ДПС сте един дол дренки. Сега само се борите кой да цоца повече.
293
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ЩЕ се отървем ли от Борисов и Пеевски ?
292
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Аре ,Тулумбий изчевай ,бе Тикво лоена !!
291
3
 
5
 
! Отговори
Пеевски Боко преди 1 седмица
Браво респект към ПП ДБ защото искаме България да бъде европейска държава а не *** на Боко тиквата и Пеевски свинята тези хора които ограбват България 33 години нищожество управляваше България 12 години лъжи и мачкане на България
290
2
 
4
 
! Отговори
Боко Пеевски преди 1 седмица
Никога повече комунисти ГЕРБ ДПС ИТН БСП бандата на прехода 33 години лъжи и мачкане на народа яхти лодки къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и границата с Турция. Боко Пеевски са най голямото зло за България.на дъното сме заради тези *** които крадяха безнаказано 33 години. България над всичко и да живее България.
289
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Борисов и Пеевски си подготвят едно съвместно управление с фалшифицирани и купени избори с ниска избирателна активност от нас зависи дали това ще го допуснем и ще ги спрем веднъж завинаги
288
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Еййй,щом Бойко се изходи,словоблудството му стои по три дена на първа страница.Няма значение кой какво друго е казал.
287
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Путин,чрез Бойко се върща на власт в България!!!
286
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Бойко Дегорацията беше с разрешение на Европейския Съюз и Европейската Комисия!!! Русия на година Продава Газ за 20 милярда Евро по Газопровода,който построи за Путин!Лошото е,че тези пари не отиват за Руския народ, а за олигархията на Путин и най-вероятно се произвеждат оръжия с тези пари за убийства на деца в Украина!Дегорацията имаше срок и той се спази, а газопровода все още работи. Освен това договора с Путин за Бензина и Дегорацията беше подписан от теб.
285
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Има едно видео на което Борисов се моли на големия брат Путин да му прости когато е бил в Москва да му строй тръбата Толкова е отвратително падението на Борисов че ми се по връща Никой не забеляза един факт че когато Копейките ходиха в Москва и след като се върнаха явно предадоха инструкцията на Борисов и ротацията приключи Борисов иска ППДБ да платят за неговите грехове
284
5
 
8
 
! Отговори
Краси преди 1 седмица
Няма по-голям лъжец от комуниста-крадец,приятел на Мата Хари-Боко Тиквата!
283
5
 
2
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 седмица
Намерете време и изгледайте Кирил при Сашо Диков. Там да видите как Киро Кретена (Страхил Ангелов) обяснява надълго и нашироко, как той искал да промени нещата към по-добро, но лошите Бойко и Делян му пречели. Щом искал да се смени някой на важен пост - те веднага заставали зад него. Той каза така: Не можеш да говориш спокойно с Борисов. Веднага се появява Делян и застава зад него. Трябва да разговаряш и с двамата. Делян го командва, Бойко е приел това и не се съпротивлява. Аз не мога така.
282
4
 
8
 
! Отговори
Гошо преди 1 седмица
Бойко, ти не подари ли куче на Путин? Той не те ли изрита от Москва? Не можеш да го преглътнеш нали?
281
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не познавам други освен Боко Борисов и Берлускони да са правили толкова много подаръци на Путин. Бойко на кой целуваше ръка? Аз знам, че само на дами, църковни служители и на шефовете на мафията се целуват ръце!!! Кой подаряваше подаръци на Вучич? По-голям подарък на Путин , никои не е правилна Путин! Газопровод на цена 3,5 милорда евро!!! Това са наши и пари на ЕС!!!
280
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Путин управлява България!!! На който не му е ясно,значи нищо не е разбрал в този живот!!! Триото Ахнед Дуганн, Пейовскииий и Бако Барисов са хората на Путин!!! Възраждане и ИТН са патериците!!!!