Велико Минков е ужасен от мисълта децата да останат при Габриела Пеева

Неадекватно бавно се разрешават споровете, когато става въпрос за произход на новородено, каза адв. Пламен Борисов
3 май 2024 12:06, Елка Василева
23

ДНК експертизата потвърди, че Велико Минков е бащата на малкото дете на Габриела Пеева. Припомняме, че жената, заедно с майка си, е обвинена за убийството на съпруга си Пейо Пеев. Децата в момента се намират при майката на Пейо Пеев.

"ДНК експертизата нищо не променя. Тя само доказва, че г-н Минков е биологичният баща. Това доказателство тепърва предстои да бъде прието след една седмица на заседание на Бургаския окръжен съд", каза адвокат Пламен Борисов в предаването "България сутрин".

Още по темата
Самият Велико Минков сподели, че е ужасен от мисълта децата да останат при Габриела, докато тя е под домашен арест, защото се притеснява за нейното психическо състояние.

"Неадекватно бавно се разрешават споровете, когато става въпрос за произход на новородено дете. Това, което предстои, е дълъг процес. Биологичният произход е доказан. Вижда си детето благодарение на добротата на хората, които го гледат", обясни адв. Борисов пред Bulgaria ON AIR.

По думите на Минков родителите на Пейо Пеев се грижат добре за детето и знаят, че е важно то да има баща.

"Двете деца трябва да продължат да имат силна лична връзка и да се реши въпросът как ще общуват с майка си. Държавата трябва да има адекватен отговор", заяви адв. Борисов.

Минков добави, че ако Габриела бъде призната за виновна за убийството на Пейо Пеев, няма да имат друг избор, освен да поискат лишаване от родителските права.


"Обръщаме се и към защитата, и към нея в качеството ѝ на майка. Най-доброто, което може да направи за детето си, е да признае този иск, за да може баща му да го отглежда. Той дойде при мен, преди детето да се роди, подаде документи за припознаване и предявихме иска преди раждането на детето. Не може да бъде упрекнат, че нещо не е направил навреме", категоричен е адв. Борисов.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от Общество
Заради бума на кърлежи: Пазете се от местата, обрасли в бръшлян
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Този момък не разбира ли, че го използват? Да намери начин да обсъжда с майката.
20
1
 
0
 
! Отговори
тоя е сульо щото преди 2 седмици
е зодия рак, загубеняци общо взето:)))))
19
1
 
2
 
! Отговори
Ангелина преди 2 седмици
До АнонименА ,за тези ,които са способни на престъпни действия и зверства ,заради своето жалко съществуване и участват в поръчкови престъпни манипулации и мероприятия от всякакъв характер ,като част от "адска машина" за унищожаване на хора и с цел причиняване на смърт на някого.Какво ще кажете по този въпрос за "нормалността" ,която е повсеместна ?!
18
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
И тоя пичч не е добре с главата!
17
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Шопската сага заприличва на турски сериал. Бабичките по селата много ще им се радват да ги гледат.
16
17
 
3
 
! Отговори
Ббб преди 2 седмици
Какво като има ДНК експертиза. Нищо. Законният баща е един, Пейо, лека му пръст. Или дай всички да си направим ДНК експертизи и да се отречем от бащите си и от децата си. Много филми гледате.
15
2
 
13
 
! Отговори
Рендето преди 2 седмици
Е, как ще ги оставят при нея, след като майка и дъщеря извършват убийство и им предстои дълъг престой в затвора, защо децата трябва да растът по сиропиталища след като има кой да се грижи за тях, въпреки, че само момчето е негово дете, не бих ги разделил.
14
0
 
19
 
! Отговори
Реалист преди 2 седмици
Следствие,прокуратура,съд,затвор за вещиците отнели човешки живот.Една от лисиците се прави на умряла,препъва се в коридорите на съда,гадна убийца, която трябва да отпътува за Сливен и то за много дълго време.
13
10
 
9
 
! Отговори
Що ни занимавате? преди 2 седмици
Защо нормалните хора трябва да слушаме постоянно, за дерзанията на психично болни и убийци?!? Тоя за да направи дете на такава, явно не е много читав също! Децата да се гледат от държавата си е най-добре в случая!
12
1
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 2 седмици
ако децата се дадат на трите вещици с тях е свършено съдът да издаде ограничителназаповед да не се доближават до тях до пълнолетие
11
3
 
6
 
! Отговори
Хм преди 2 седмици
При двама психо родители, какво ли ще е детето. Гените няма как да не са на психопат.
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До каква деградация водят обществото променкаджиите, това е примерът, който дават на обществото.
9
3
 
13
 
! Отговори
ПП преди 2 седмици
А защо няма коментар от Кирил Петков и Лена Бориславова по този бандитски случай, в крайна сметка убийцата Габриела е член и активист на партия Продължаваме Промяна, както и кандидат-депутат от Бургас.Чакаме отговор?
8
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Кой те караше да имаш дете от тази жена сега си се сетил
7
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Законите едно време са ги мислели, да остава детео на мъжа за когото е омъжена жената, не за да му е гадно на другия, а защото тея истории с "ама тя го излъгала, че не била омъжена", бяха само по сапунките и филмчетата. Свестният мъж, се очаква, че ще отгледа детето (освен ако не го отхвръли, което, ако трябва да бъдем честни, си е негово право), докато "галантния люовник", се очкава, че ще продължи да лъже и да не зачита правила и морали, като накрая ще отгледа нещо по-лошо от самия себе си.
6
2
 
15
 
! Отговори
По същество преди 2 седмици
Къв е тоя мъпет? Да знаеш, че е луда, че има мъж и дете и да си направиш и ти дете с нея? После да превел България, без срам, че било твое... Скрий се бе, клоун...
5
9
 
3
 
! Отговори
АНИСИЯ ИВАНОВА ДНЕС преди 2 седмици
СТИГА СТЕ ЗАКАЧАЛИ СЕСТРА МИ ГАБРИЕЛА ПЕЕВА И МАЙКА МИ КРАСИМИРА ТРИФОНОВА. ИЗНЕВЕРИЛА МУ Е ,ИМА ДЕТЕ ОТ ДРУГИ УТРЕПАЛА ГО Е АМИ ТОВА СА НОРМАЛТИ ЦЕННОСТИ В ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ,ЗАЩОТО Е ВАЖЕН ИНТЕРЕСА!
4
3
 
25
 
! Отговори
Ангелина преди 2 седмици
Габриела Пеева и майка и са "отровни хора "- егоистични и злобни ,за да извършат по такъв жесток начин ,едно напълно съзнателно и предварително планирано и целенасочено убийство ;Притежават личностни характеристики на психопати ,които могат да нанесат повече вреди на тези деца ,ако ги отглеждат ,въпреки че тя е биологичната "майка". Самото възпроизводство на някой ,не го прави добър родител.Ако Габриела беше "майка" ,не би лишила децата от бащите им ,заради собственото си ЕГО и себичност.
3
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
И аз съм ужасен от мисълта, че има хора които все още вярват на тия от ППДБ!
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Noooobody cares ..... Ама както искате си го превеждайте :)