Едно селце в Украйна, сринато до основи след обстрел

Семьоновка е близо до Славянск, щетите от стрелбата са големи
16 юли 2014 20:21,
165

Има много разрушени сгради след обстрел в Семьоновка, Източна Украйна. Снимка: Reuters

Семьоновка е село, близо до Славянск. То е сринато до основи след минометна стрелба от страна на украинските власти и проруските сепаратисти.

В галерията ще видите сринатите сгради и жителите, които вървят сред отломките на своите домове. Семьоновка е потънала в руини и прах, а местните не знаят как ще продължат напред след това разрушение.

На територията на селцето има много полицаи от специалните киевски служби и сапьори, които оглеждат района.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
22
 
! Отговори
До 24 преди 9 години
Абе ***, ти спокойно можеш да заместиш онази малоумница "псаки". "Киев действа разумно", е такава наглост май само хамериканците си позволяват. Ти имаш ли акъл, кого бомбандират бе, свои съграждани, свои деца! Само защото искат да говорят на руски език. Ами че те са руснаци бе ***, ВИНАГИ СА БИЛИ РУСНАЦИ и това че разни полуумни ръководители си "подаряват" наляво и надясно територии, какво са виновни сега децата???Откачалка!
17
16
 
2
 
! Отговори
алонимен преди 9 години
До Анонимен 20 ъ ве ***, *** ти оше ли ни си сфанал че теа сепаратисти са руската армия дегизирана, диверсанти и обучени главорези, въоръжени до зъби от същата путинофсха армия. то па бива заслепени идеологически ***, *** чак па толкоа...освести се малко бе, рюсия нема и 1 копйка да ти даде колкото и да им лижеш задниците!!
16
2
 
28
 
! Отговори
Леле че народ преди 9 години
До Анонимен 24 Я повтори кой на кого набива канчето а ? Я пак повтори НПО ***? А реалността е ,че укр. армията я правят на нищо последните седмици Толкова самолета им свалиха,толкова бронетехника и жива сила загубиха,че просто приказките ти ,кой на кого е набивал канчето са смешни
15
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този конфликт показва на какво дередже е украинската армия - една порутена постсъветска ***. И малкото което им е останало отдавна е негодно и занемарено. Затова самолетите им падат като круши, а сухопътните им са олеле майко. 3 месеца вече не могат да се справят с една не толкова голяма група "сепаратисти" както ги наричат. Всъщност тези "сепаратисти" им набиха канчето и им дават урок по стегнатост, дисциплина и морал. Смятайте какво ще стане ако украинците се изправят срещу редовна армия..
14
35
 
3
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 9 години
Ето това е резултатът от руския фашизъм. Само смърт и разруха. Тероризъм и анархизъм. Руските фашистки наемници разсипаха и това украинско село. Терористите отвличат противници на техния престъпен режим и ги тормозят, а след това убиват в изоставени военни сгради и затвори. Само от Славянск и Луганск стотици мъже на средна възраст са изчезнали безследно след нападението и окупацията на руските терористи. Сега и Село разрушиха. Браво, Путин! Хитлер добре те е научил как се прави фашизъм.
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До турчинДа разбираме ли, че където е имало комунизъм демокрация не никне?
12
2
 
26
 
! Отговори
турчин преди 9 години
Това е последствията от налагане на демокрацията- ИДИОТЩИНА.
11
1
 
24
 
! Отговори
Леле че народ преди 9 години
Днеска в Киев,маики и жени на нацитата са протестирали с искания Порошенко да им прати на мъжете и синовете им авиация за помощ и патрони и каски и бронежилетки. Е пратил е и 2 самолета са паднали отново А тия маики и жени,*** ли са или какво ? Нито каска ,нито бронежилетка ще спаси децата и мъжете им от ГРАД,снаряд и т.н. Пък и САЩ каквито бронежилетки са им дали,мале,мале. 5.45x39 я дупчи жилетката,камо ли СВД ? Самите хохли са ги тествали ,явно нямат доверие нещо
10
0
 
2
 
! Отговори
Гогарога преди 9 години
До Анонимен 11Има, ама не ги наричат тъй.
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Oligarhii si pravqt parti s tiq dva bratski naroda! Haide sega, dase sabudqt Ukrainci i Rusnaci dase celunat i da kajat mainata vi 0ligarhska, neshteme voina nie sme bratq!
8
2
 
20
 
! Отговори
Гогарога преди 9 години
Габрово на доста места изглежда така и без обстрел.
7
0
 
25
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Този...анахронизъм в довчера мирната и спокойна Украйна,навява тъжни...размисли.Не бива народите да страдат,заради политически и национални различия и...разделения;това е анахронизъм в началото на 21-то столетие.
6
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хайде *** и фашяги ваш ред е да се плюете
5
0
 
46
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 9 години
Аме всъщост след днешното сражение в близост до границата с Русия, 16 украински войници, не опълченци, са потърсили медицинска помощ и спасение на територията на Русия. И тя не им е отказана. Интересно.
4
52
 
6
 
! Отговори
демократ преди 9 години
Путин голям грях има към украинския народ.Не знам как спи?
3
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Неонацистите от Киевската хунта са "поработили" здраво, ръководени от американски инструктори !
2
2
 
24
 
! Отговори
дали преди 9 години
ще ги обезщетят с апартамент в Киев или ЕС.
1
2
 
25
 
! Отговори
Леле че народ преди 9 години
До zeus Че те вече са ги обкражили Сега или ще бягат в Русия или ще се предадат на опълченците или ще умрат Инак днеска има отново свалени 2 укр СУ в този т.нар. котел