Самотна къща на строителна площадка във Фикиртепе

Собственикът дълго е отказвал да разрушат къщата му
15 авг 2014 16:28,
8

Снимка: Reuters

Самотна къща стърчи изоставена на строителна площадка в квартала на Истанбул Фикиртепе. Сградата е наречена "Самотната къща", защото е останала единствена неразрушена от багерите, които работят по проект за обновяването на квартала, съобщи Ройтерс.

Къщата е собственост на семейство, което дълго време е отказвало да бъде съборена сградата. Това е забавило значително изпълнението на проекта.

Но изглежда, че собствениците са постигнали споразумение със строителната фирма и къщата, издигаща се като самотен остров сред руините, вече е разрушена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не съм присъствала на разрушаване на къщи , но когато съм гледала разни репортажи никога не съм виждала и водоноска до багера- защо е там аз си имам мое обяснение / защо в БГ не е така - също
6
1
 
4
 
! Отговори
Избягал от София преди 9 години
София е в топ 10 на западащите столици,сравняват го само с Африканските столици!
5
3
 
3
 
! Отговори
До 5 преди 9 години
До ... 5 Ми и ние строим и се развиваме, просто с по-бавни темпове.Населението на Истанбул е два пъти повече от България, че и повече.Нормално е да има и небостъргачи в 15-милионен град, както и колосални инфраструктурни проекти.Нормално е една столица като София да има 3 метродиаметъра, които сега правят.За какво да строим небостъргачи, като в града 1/4 от офис площите са празни.Просто мащабите са различни, не сме чааааак толкова зле.
4
0
 
3
 
! Отговори
до 2 преди 9 години
Цитирах Емир Костирица
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПЕТ АПАРТАМЕНТА СТРУВА НА ИНВЕСТИТОРА ТАЯ КЬЩА
2
1
 
12
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
".... И ако тогава нестава, значи малко си дал" е краят и поговорката е еврейска.
1
2
 
26
 
! Отговори
муньо преди 9 години
Ми човека явно накрая е попаднал на читави брокери.старата Българска поговорка"което не става с пари,става с много пари"