Пътният ужас край Старо Оряхово (18+)

Катастрофата тази сутрин отне живота на 4 души
24 сеп 2015 14:55, Красимир Ангелов
67

Снимка: Булфото

Поредният ужас на пътя отне живота на четирима души тази сутрин на пътя между Варна и Бургас. Инцидентът стана тази сутрин малко след 7 ч., като при катастрофата са се сблъскали товарен и лек автомобил.

Още по темата

Вследствие на тежкия инцидент са загинали четири души от леката кола.

По първоначални данни лекият автомобил е навлязъл в лентата за насрещно движение, където се е блъснал челно в товарния.

След удара движението в района бе временно спряно, а малко преди 12 часа бе възстановено в едната лента. От АПИ отчитат, че водачите могат да ползват обходен маршрут по път III-904 Долни чифлик, общински път Кривини - Солник - път III-906 - главен път I-9.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
4
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 8 години
Бахмааму и .... ПТП!
36
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така е с голфаджиите.
35
1
 
3
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
Трудът на полицаи и пожарникари никак не е за завиждане, въпреки всички подигравки, вицове, че и гаври понякога !! Ако до 2-3 години не започнат усилено изграждане на магистрала "Черно море" управниците -- проклети да са!!
34
2
 
11
 
! Отговори
морския преди 8 години
Жалко за ДПС-то!Минус 4 бройки от гадните му кърлежи!!!
33
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Винаги се чудя на тези хора с професия пожарникар.Добре огньове гасят ама това трупове и части от трупове да вадят от коли размазани....не знам как заспиват тия хора.
32
2
 
11
 
! Отговори
проф.шофьор преди 8 години
Добре де Това е ТИР,къде на снимката е КАМИОНА бе другари да видим той в какво състояние егати и драскачи,аз си помислих че голфа се е забил в Полуремаркето на Тир-а,а оно излиза че ТИР-а е спрял до катастрофиралата л.кола,между другото По ТВ току що казаха, че в голфа са били 4 роми, заедно с тях е пътувал и бус, също с роми, който също се е ударил в камиона. След инцидента останалите живи скочили да бият шофьора на камиона, който очевидно няма никаква вина.
31
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дпс електората намаля с 4 бройки.
30
4
 
17
 
! Отговори
е не!! преди 8 години
Спрете се бе, овце! Ценете живота си и на тези около вас!
29
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бай Тошо, защо ни го набута пожарникарето бе, Бай Тошо? Разсипа ни така сякаш война водим. А индийците при теб и каруци не караха, а сега летят като Червените едкадрони. А пожарникарчето сега купува всичко живо, само и само да властва. Какво стана с Ал.Цветков, министърчето което започна да продава книжки на килограм? Нищо, премести го на друга баровска длъжност. А, че над 120 000 са си купили книжки като този който е карал Голфа, ето резултата. Добре, че не са убили българи. Това държава ли е?
28
1
 
6
 
! Отговори
до 36 преди 8 години
А бе другар Горе пише че ТИР и л.кола се сблъскали.А не че Товарен камион който се явява Пожарникарското Ивеко,а се виж какви глупости пише пък после бесней
27
8
 
10
 
! Отговори
Ястреб Велики преди 8 години
До АТАКИСТ #4Един път да се съглася с тебе! Аз същото нещо го преповтарям от години - шофирането на кола изисква отговорност и съзнание, две човешки качества, които са много кът по булгаристанско!
26
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проблемът е в простотията на българския гражданин, в невероятната корупция при даването на документи, в смешната подготовка за права - 31 часа, Боже, 31 часа?!?!? - лудост, не закон!А наказанията за нарушения, а за наличие на аллкохол?А здравното състояние! Знам една "шофьорка"- инвалид поради мозъчни проблеми, но дори ползва безплатни документи за колата, щото е инвалид! Ха сега де! Наказанията да се увеличат десетократно, за убийство - независимо от вината, да е гледал - от 0.5 до 20г. затвор
25
0
 
3
 
! Отговори
до 32 преди 8 години
това Ивеко на Пожарната ли бе или има друго,което на снимката не се вижда...
24
0
 
17
 
! Отговори
проф.шофьор преди 8 години
Сигурен съм че другарите от КАТ са проверили колегата от Варна с ТИР-а Тахографа шофьорска книжка,проф.компетентност за превоз на товари,психо,талон и превозни документи.Но защо ме съмнява че л.кола голфа не проверен никой за нищо,може и шофьорска книжка да няма управлявалия голфа а...
23
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак лъжете! Никави четири човека не са загинали! Просто четири паразита повече няма да пакостят на родината!
22
1
 
21
 
! Отговори
проф.шофьор преди 8 години
"Поредният ужас на пътя отне живота на четирима души тази сутрин на пътя между Варна и Бургас. Инцидентът стана тази сутрин малко след 7 ч., като при катастрофата са се сблъскали товарен и лек автомобил".Другари *** журналисти не ТИР се блъска в кола А колата се забива в Полуремаркето на ТИР-а ОЧЕВАДНО е.И Ако ТИР-а се нацепи в л.кола няма да я намерите колата ще е като гладка подцинкована ламарина,не драскайте безумия...
21
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В нормалните държави техният КАТ не допуска на шофират такива, които не могат да четат и пишат, както е в този случай. В България е пълно с такива, а КАТ спи и резултатът е удар в насрещното МПС. Пак добре, че е бил ТИР, а не някой невинен човек, който да пострада.
20
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква гадост си отглеждаме и нищо не се прави. Те ускоряват рухването ни защото не допринасят и един лев към бюджета, смучат пари от бюджета. Ще дойде време когато няма да има достатъчно българи които да работят и да се пълни бюджета. Какво ще правят тогава? Деца ли? Няма да има пари за детски и помощи. Е, няма такава държава която така да унищожава населението си.
19
4
 
23
 
! Отговори
gerb преди 8 години
До АнонименАми самият факт , че са престъпници , ще милият ти премиер изяде 7 млр за 2 год , за факта че съсипа средната класа в българия, че пипна сребърния фонд , за факта че няма средно образование , за факта че прави евала на европа и загърбва страната дала толкова много за нас, за факта че когато хората са на прага на бедността тои си пере парите от белото ? не ти ли стига :) след малко ще продължа , че съм гладен..
18
5
 
35
 
! Отговори
11111 преди 8 години
100% -шофьора има един куп предишни нарушения-с износени гуми-с голяма бас каса - с 6,7 деца-шофьора е без книжка-без ГО-без винетка-без технически преглед-без платен данък-без средно образование-без платени здравни осигуровки