Жалба на Волен предизвика потрес и смях у министър Петков

Не мога да коментирам документа, защото съм нормален човек, обяви вътрешният министър
18 апр 2006 16:43,
Жалба на Волен предизвика потрес и смях у министър Петков
Министър Петков се забавлявал искрено и се смял от сърце на жалбата на Сидеров, която към момента е с неизвестно съдържание. Снимка: Булфото
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров е написал жалба до Столичната дирекция на вътрешните работи, която е уникална по своя характер, обяви министърът на вътрешните работи Румен Петков пред журналисти.

Според Румен Петков жалбата на Волен Сидеров буди потрес и смях.

„Това са неща, които не мога да коментирам, защото съм нормален човек“, каза още Румен Петков.

Запитан дали МВР е знаело, че не Павел Чернев е участвал в побоя на автомагистрала "Тракия", Румен Петков отговори: „МВР знае много неща“.

По повод изказването на лидера на "Атака" Волен Сидеров, че именно той, като министър на вътрешните работи, е автор на това, което се случва, Румен Петков заяви, че това са „глупости“ и допълни, че всеки човек вижда за какво става дума.

Междувременно бащата на пребития в инцидента на магистрала "Тракия" младеж Явор Доков - Ромео, призна, че синът му може и да се е объркал в разпознаването на човека, който му е посегнал.

След вчерашния обрат във версията на депутата Павел Чернев стана ясно, че побойникът е шофьорът на Волен Сидеров - Любомир Бакърджиев, който по-късно бе обявен за общодържавно издирване.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание