Заимов: Компромати ли? Това е шоуто, ще се забавляваме

Познавам Станишев от малък, с него се караме за политика, заяви кандидатът за кмет на София на СДС и ДСБ
9 сеп 2007 12:36,
64
Заимов: Компромати ли? Това е шоуто, ще се забавляваме
Според Заимов има хора, които го подкрепят и те не са малко. Снимка: Булфото

Ще видите как София ще се промени много бързо, като стана кмет. Дали сте възрастни или млади, богати или бедни, дали живеете в покрайнините на София или в центъра, София трябва да стане такава, че да живеем тук заедно. Обичам София, тя трябва да стане уютен, приятен и весел град и всички да сме доволни, че живеем в нея.

Това заяви кандидатът за кмет на София на СДС и ДСБ Мартин Заимов.

След 4 години много от проблемите ще бъдат решени с технически прости решения. Не разбирам защо сега не се прилагат. Имам визия за града, работил съм в няколко европейски столици и знам как да стане. Горд съм, че бях избран от българската десница за кандидат-кмет на София, каза Заимов и уточни, че чувството му за дълг го е накарало да приеме издигането на кандидатурата му, както и четирите поколения в рода му преди него, които са работили за това.

На въпрос как вижда шансовете си пред останалите, Заимов заяви: Мисля, че шансовете са високи. Той се вижда на балотаж, но не уточни с кого. Каза само, че единствено би гласувал за Тити Папазов, защото харесва нещата, които той е преживял.

Според Заимов има хора, които го подкрепят и те не са малко. Помолен да представи екипа си, той упомена само двама души: Огнян Бояджиев, който ще бъде контакта с медиите и Теди Москов.

На въпрос дали се познава с премиера Станишев, той заяви: Да познавам се от дете, не съм го виждал отдавна, не съм обсъждал с него политика, защото обикновено се карахме. Това, което не харесва в сегашното управление на София е общината, че по принцип не се променят нещата, няма бърза промяна, няма чувството, че градът е станал по-хубав.

На въпрос дали очаква компромати, той заяви, че не разбира от компромати. Имаше неща, които се пишеха когато бях директор на БНБ и не бяха верни и тогава не ми пречеха. Това е шоуто - ще се забавляваме, каза кандидатът на СДС и ДСБ за кмет на София.

Според него компроматите са шоу за хората, те обаче трябва да се интересуват от истинските проблеми, а градът е мястото, където трябва да живеем по-добре заедно, защото градът съществува от хиляди години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
Париж преди 16 години
Отдавна не бяхме виждали истински столичани! Ето един, който може.
22
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
6to komonista go izdiga desnicata.... neznami 6to ne izdigat sokola neznam BEZ TOVA FSI4KIMO GO L....Te te togava cirka 6tee palen
21
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Да има нации гиганти ,има нации с ТИТАНИ на мисълта, има нации с БОРЧЕТА и ГЕРБ-чета
20
0
 
1
 
! Отговори
! преди 16 години
Интелигенцията в България е умишлено оставена да тлее в немотия,в борба за оцеляване,вижте какви са заплатите им!Всички,които не са съгласни с политиката на червената номенклатура живеят на ръба.А например г-н Данаилов нали обеща,че ако стане министър на културата няма да позволи Киноцентъра да бъде купен от чежденци!А какво стана,някой забеляза ли?А колко наши интелигенти си отидоха от света забравени и отчаяни...А политическата класа ги награждава с високи отличия,когато вече са мъртви!
19
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
С борчетата ли ще построим архитектурни паметници каквито има във Франция, Италия,Германия,Швейцария?С тях ли ще изграждаме заводи, те ли ще създават модерните технологии,те ли ще създават новите програми за обучение...За да го имаме всичко това трябва да се стимулират знаещите и можещите.У нас в България в момента има дефицит на такива личности.Интелигенцията ни е доведена до това състояние на духа съвсем съзнателно и сега мисли как ще преживее а не как да твори.От форума се вижда че има силно ограничени личности които имат желание само да се изкажат но не дават решения, липсва им самочувствие и инициативност,мямат качества на водачи , а на плювачи.
18
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Приятелю Борислав - кон с капаци си ти ( не с извинение)твоите разсъждения са елементарни и са заимствани от соц. букварите. Русия е крала 100-ици години, изсмукала е природните богатства на Казахстан,Тюркменистан, Кавказките републики и др.Това е станало успоредно със смъртта на милиони местни хора. Това май се забравя в името на царя а после на един измислен идеал.....комунизъм мисля че се казваше.Та Русия да не е прокопсала? Народът там живее в мизерия. Испания и Португалия са едни от големите колониални сили но особено последната не се нарежда сред богатите и с висок жизнен стандарт страни.Турция от своя страна е била също империя...с мизерия.Скандинавските страни/Финландия, Норвегия, Швеция / не си спомням да са били велики колониални държави, но по жизнен стандарт са на едно от водещите места .Как ще коментирате тези факти? Всичко е въпрос ДА ЗНАЕШ И ДА МОЖЕШ ДА УПРАВЛЯВАШ КАПИТАЛА и ЧОВЕШКИЯ ПОТЕНЦИАЛ НА НАЦИЯТА.Всичко друго са приказки за ***.Сега помисли лидерите на БСП и ГЕРБ имат ли тези качества за да ни изведат от блатото в което сме затънали вече 62г
17
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
abe hora nevijdate li che razni desni aktivisheta imat porachenie ot partiqta da si hvalqt kandidata na vsqkade.Kakva inteligenciq ima v BG. kade e zashto dosega ne se e obadila ili vazprotivila sreshtu vsichko koeto stava v nashta darjavica.
16
0
 
1
 
! Отговори
GR8 преди 16 години
Бих гласувал за него, въпреки че традиционно подкрепям друга партия!! Проблемът обаче е, че така ще гласувам и за тези под него в листата, което не ми допада изобщо!! Така че евентуално на втори ку... тур!!!
15
0
 
1
 
! Отговори
антиинтелигент преди 16 години
Този внук на български предател, който пък е предал после дядо си и баща си, друндуркан в червени пеленки по "гнилия запад", когато ние не можехме по 20 години да си видим "избягалите" роднини ли ще ми става кмет? Това е един ***, който не е на себе си, не знае кой е и къде е. Интелигенцията била с него - коя интелигенция и кой говори от нейно име. Някой преживял на яслите на БАН и писал доноси, за да си седи на хранилчицата. Някой, който никога не е работил нищо, а само взимал заплатка, а сега реве за още пари без да дава нищо. Някой слуговник на вси власти и предател като лекенцето Заимов. тогава другата интелигенция, която не е всичко това е ПРОТИВ ЗАИМОВ ПРОТИВ ДЕДА МУ И ПРОТИВ БАЩА МУ И ПРОТИВ ВСИЧКИ ЗАИМОВЦИ!Хайде баста!
14
0
 
1
 
! Отговори
b0rislav преди 16 години
Приятелю Друмев - кон с капаци си ти (с извинение) за каква нормална държава, за каква демокрация ми говориш?:))) Ти си с тотално промит демократичен мозък приятелю:)))Абе ти и останалите коне, не разбрахте ли, че демокрацията е една голяяяма простотия - средство да се управлява, купи и пороби един народ от шепа хора, като за целта, демкрацията дава възможност да се използват утайките на обществото (в българския вариант наречени политици)!Към какво се стремим ние с тази демокрация?! Към развитите демокрации ли? Грешка приятелю - те са крали 100 години от половината свят. Изсмукали са природните богатства на Африка и Америките. Това е станало успоредно със смъртта на милиони местни хора. Това май се забравя.. Та тях не ги гледайте - вие (или ние) никога няма да ги стигнем, а и никой няма да ни пусне:) Те само са флагмана и идеала към който баламите би трябвало да се стремят. Ние винаги ще сме използвани от тях. За тях сме тъпите българи, кръстопът на дрога и проституция. Те ни се смеят - само че това няма да го дадат по телевизията.Най-старата демокрация в света е Френската:) Кой е направил френската революция - масоните. Вземи прочети някои книжки които няма да ги намериш лесно на книжния пазар.. (Защо ли?)...И кво правят сега американците - правят демокрации навсякъде и после ги подкрепят (понеже демокрациите са младички още, неукрепнали и продажниците там не са се укрепили) с цената на кръв разбира се..Гледам и се чудя - как може да сме толкова слепи хората! Ами то е крещящо очевидна картинката бе драги ми Друмев..
13
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Хора, не мислите ли, че има ОГРОМНА разлика между доносник на ДС през социалистическо и царски генерал на държава, която е в съюз с ХИТЛЕР, предаващ военни сведения, които помагат на ЦЕЛИЯ свободен свят (не забравяйте, че СССР и Съюзниците Великобритания и САЩ се бият на една страна срещу Германия) да победят Хитлер. На кого е предател всъщност дядото на Заимов? Вие за Хитлер ли се жалвате?!?!А това, че социдеологията го е употребила, нищо чудно, те употребяваха и Христо Ботев за своята пропаганда, пък отричаха Вазов...Ехей, алоо, става въпрос за 1942!!!!!!!!!!!!! Не за 1982 примерно
12
0
 
1
 
! Отговори
Stefan D. преди 16 години
Мартин Заимов е достоен за кмет на столицата. Няма да видите сред другите по-интелигентен и до-достоен кандидат. София трябва да бъде управлявана от професионалисти, а сред другите кандидати има само шоумени и ченгета.Ще гласувам за Мартин.
11
0
 
1
 
! Отговори
Kosiu Drumev преди 16 години
Няма да коментирам антиеврейските дивотии. Техните автори са безнадежно непоправими според мен. Но ми се ще да попитам анонимния номер 1: Вие, уважаеми, как си представяте управлението на една нормална страна? Без партии ли? А кой ще Ви предлага кандидатите? Или Вие не желаете да имате избор? Напомняте ми баба ми, лека и пръст. Когато се понапълниха магазините след промените и станаха цените свободни, тя беше много против, че нямало ред и трудно се правел правилен избор. Ами ще ненавиждат нормалните десни хора от десните партии комунистите от БСП и техните креатурки - атаки, бойковщини, царизми. Вие как си я мислите, да се обичаме ли? Няма как?
10
0
 
1
 
! Отговори
ММ преди 16 години
ТИЯ КОИТО ПЛЮЯТ ПО МАРТИН ЗАИМОВ ДА КАЖАТ, КОЙТО ОТ ДРУГИТЕ КАНДИДАТИ Е ПО ДОСТОЕН ДА БЪДЕ КМЕТ. НЕКАДЪРНИЯ ПОЖАРНИКАР ИЛИ БРИГАДИРА ОТ ДС.
9
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
ЗАГИВАШ ПРЕД ОЧИТЕ МИ,РОДИНО! НЕ МОЖЕШ ДА ЗАГИНЕШ ПРЕДИ МЕН!
8
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Не знам кой е ***,всеки случай не е Заимов,а вие,дето не помните,че предната седмца двамата със Станишев бяха в Созопол,но сега? Не,не го е виждал ОТ ДЕТЕ! Представете си и другите му обещания колко са верни! Ама това е то,българина направо се успива като чуе една лъжа! Гласувайте си и за генералите,ако искате,после да няма ревове пак... по форумите:)
7
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Интелигенцията е зад М.Заимов, борчетата зад Б.Б.Да видим зад кой ще застане народа?
6
0
 
1
 
! Отговори
нееврейка преди 16 години
уфф, 3, колко си *** и злобен...като ти си некадърен, не евреите ти пречат, ами собствената ти калпава семка
5
0
 
1
 
! Отговори
ОТНОВО ТРОЯНСКИ КОН преди 16 години
станишкота не го е виждал отдавна -е как да го види горкото еврейче -те и двамата са еврей като учеше как да краде и сега иска да управлява СОФИЯ!!ТОЯ Е КОПИЕ НА СИМИОН ХАЗАРТА дето в мадрид имаше само едно магазинче за българско сиренце;))
4
0
 
1
 
! Отговори
fasrock преди 16 години
Този 4овек е изборът в правилна посока!!! Знам че шансът му не е голям но въпреки всичко му пожелавам успех!!! Нека всички умни софиянци да не търсят някой който да ги "оправи...из отзад" като Бат Бойко, а да мислят с главата си!!!