Стягали куфарите и на Ники Василев

Много е вероятно Станишев да закрие Министерството на администрацията или да го преобразува в агенция
14 апр 2008 09:21,
12
Стягали куфарите и на Ники Василев
Николай Василев може би ще си тръгне и от това министерство. Снимка: БГНЕС

Министерството на администрацията да бъде закрито или преобразувано в агенция.

Това е една от обсъжданите структурни промени в правителството, пише в днешния си брой вестник „Труд“, цитирайки правителствени източници.

Така премиерът щял да удовлетвори мераците на царя, който от месеци натиска да смени част от министрите си.

Засега не било ясно дали министър Николай Василев ще оглави евентуалната нова агенция, ако тя бъде създадена, тъй като той фигурирал под №2 в царския списък за смяна.

На челното място гордо стои министърът на отбраната Веселин Близнаков, който пък минавал за близък на отцепилите се от НДСВ депутати около Пламен Панайотов, които направиха своя парламентарна група БНД.

Слухове поставили на мястото на силовия министър няколко жълти – говорителя на НДСВ Станимир Илчев, бившия правосъден министър Антон Станков.

Шефката на комисията по сигурността на информацията Цвета Маркова пък била харесвана от няколко места – освен за стола на Румен Петков, тя била спрягана от НДСВ и за бъдещ военен министър.

Сигурно било обаче, че Станишев няма да пипне с пръст жълтия си вицепремиер Даниел Вълчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Niki spomnjash li si kak te ebahme w gradinkata na 7 u4ilishte kato beshe malko komunis4e. A sega se prawish na tarikat i filosofstwash
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Сивият сектор финансира всяка една предизборна кампания. Трудно е да се бориш срещу него, след като си ходил с чантичката и си искал пари от тях за изборите, коментира още той.
9
0
 
0
 
! Отговори
az преди 16 години
Ха дано го разкарат най-после тоя късокрак крадлив селянин
8
0
 
0
 
! Отговори
emel преди 16 години
kato nyma podkrepa na rumen petkov ima pudkarepa na ahmed dogan
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
и като я махнат?!? пак остават някъде наоколо за да се върнат след бурятамислите ли че толкова лесно ще се оттървеме от хора харчещи по над 1 000 000лв за посрещане на рожден ден, докато повечето хора взимат месечно 400-600лвотговорът е не!
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Етем няма да остане.Ще и бият шута.
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
А бе защо никой не споменава тая безполезна и нагла *** Емел Етем?Не мога да повярвам, че тя ще си остане на поста!Сега вече няма и протекцията на Румен Петков! Какво се чака още?
4
0
 
0
 
! Отговори
as преди 16 години
стига вече само от мърморковци защо не мъркахте когато желю закри текезесетата и ви дде мотиките бърабар с магарето бе я се хванете да работите защото това трябва Румката е разкошен само дето бърка където не трябва и ви мъти водата така че ви е страх че скоро ще се ръзсмърдите и затова ви е страх че ще ви изложат по бели ***. че писателя си пише за най голимите му приятели- Костов, Бойко баш,Атанасов и сие така че....
3
0
 
0
 
! Отговори
Ани преди 16 години
Не, не е цирк. Това е някаква смесица между гротеска и водевил по-скоро. Най-добре ще е да си затворят целокупно устите....поне да не ги слушаме. А най-добре ще е просто да ги съберем всичките 240 урода в Народното събрание, да ги заключим и да хвърлим ключа. Така поне за малко ще си осигурим душевно спокойствие. На мен лично до гуша ми дойде да гледам тия *** по вестници и телевизии. Вече имам чувството, че ако врътна кранчето на чешмата току-виж Сергейчето например изтекъл през нея. Или че ако вдигна капака на тоалетната оттам ще искочи Румен Петков. И вратата не смея да отварям щото имам чувството, че ако го направя отвън ще стоят поне група ***, крещящи "Ние пак сме тук". Пълен кошмар. Фобии ще развием от тия до края на мандата им. :))))))))))))))))
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
*** cirka...
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Заедно с дъртия Казанова. Там грешка след грешка и безразборно назначаване и документално замазване. Тоя наглец се подиграва на цял народ, а и на жена си след като демонстративно влачи *** си на всякъде, че чак и студентка я направил на 40 г. Всички *** трябва да си заминат, а не от тук от там.