Бушон в ДАНС изгърмя заради подслушването на депутатите

Лявата Татяна Дончева и жълтият Минчо Спасов обект на интерес от страна на спецченгетата
26 сеп 2008 10:09,
28
Бушон в ДАНС изгърмя заради подслушването на депутатите
Снимка: БГНЕС

Шефът на Дирекция "Сигурност на ДАНС” Владимир Писанчев е отстранен от работа заради скандала с подслушването на народни представители от парламентарната вътрешна комисия, съобщиха от агенцията.

Вече тече проверка по случая, а председателят на ДАНС Петко Сертов е привикан в парламента за обяснения по скандала.

В четвъртък в НС избухна грандиозен скандал, след като Татяна Дончева обяви, че са искани разпечатките за нейния телефон и за телефонните разговори на председателя на комисията Минчо Спасов.

Тя не посочи други имена, но каза, че са проверени малко телефони и процентът на успеваемост се оказал изненадващо висок.

Минчо Спасов обясни, че в случая е използвана празнота в закона, която дава възможност да се събират разпечатки от телефонни разговори без ясен регламент.

"Загрижеността ни за това, което става, е обща, заяви и главният прокурор Борис Велчев.

Той изтъкна, че "ако действително е станало по начина, по който го разбираме, това е абсолютно недопустимо".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Елена преди 15 години
Помните ли,че Станишев се изцепи:''Идеята за ДАНС е моя''.Е другарю,като Вие я измислхте таз агенция,какво сте и наредили да први?Може би и на Вас като на нас ВИ е писнало от простащината на др.Дончева,ама това ли беше начина ......
6
0
 
0
 
! Отговори
кадесето преди 15 години
МЕРОПРИЯТИЕТО НА ЦИОНИСТКО-МАСОНСКИТЕ АГЕНТИ ЗАПОЧНА С ИЗЛИЯНИЕТО НА ОБРАТНИЯ МИНЧА СПАСОВА,ЧЕ ОТ МВР ПОДСЛУШВАЛИ ПРИЯТЕЛЧЕТА ОТ НАТО,НО НЯМАЛО ДА КАЖЕ КОИ!НЕКА СЕГА ДА ОПОВЕСТИ,КОИ СА ТЕЗИ ВЕРНИ НАТОВЧЕТА-ТОЙ И ЧЕРВЕНАТА ГЪДУЛКА ДОНЧЕВА ЛИ СА САМО?И МАЙ НЕ Е РАБОТА НА МВР А НА ДАНС!АБЕ ,СЪВЕСТТА НА ОБЩЕСТВОТО ОТ ТАКА НАРЕЧЕНАТА ЧЕТВЪРТА НЕЗАВИСИМА ВЛАСТ, ПИТАЙТЕ ГО МЪЖЛЕТО МИНЧА СПАСОВА ЗА ТОВА КАК КУКЛОВОДИТЕ ИМ ПРОМЕНЯТ СЦЕНАРИЯ В ДВИЖЕНИЕ!
5
0
 
0
 
! Отговори
IND преди 15 години
Dnes, променете името на статията, защото никъде не става дума за посдслушване а за разпечатки - то стана като развален телефон...А тия депутати щом само за едни разпечатки пропищяха няма как да им е чиста работата...
4
0
 
0
 
! Отговори
кадесето преди 15 години
УЖАС!ВЗЕЛИ РАЗПЕЧАТКА НА ТЕЛЕФОНЧЕТО НА ПОЛУДЕВСТВЕНАТА ЧЕРВЕНА ГЪДУЛКА ТАНЕЧКА!СПИСЪК ОТ ИЗБРАННИЦИТЕ ,КОИТО ДА ДОВЪРШАТ ВИСОКО ПАТРИОТИЧНОТО И ОТ ЕВРОДЕМОКРАТИЧНО ЗНАЧЕНИЕ ДЕЛО ПО ДООТНЕМАНЕ ДЕВСТВЕННОСТТА НА ТАНЯ ЛЮКСЕМБУРГ!А НА МИНЧА СПАСОВА ДА НЕ СА ЗАСЕКЛИ РАЗГОВОР С ГЕНСЕКА НА ОБРАТНИЯ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ИНТЕРНАЖИОНАЛ!
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
гузен негонен бяга ;-)
2
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Бива ли шеф на Дирекция "Сигурност на ДАНС да е Писанчев. Поне да беше Котков, звучи мъжествено и футболно. Сега да търсят някой Боримечков или Балкански да сложат на поста, че иначе голям срам. Явно или мафията, или някой с обратна резба кадрува в ДАНС.
1
0
 
0
 
! Отговори
Знаещ преди 15 години
Бушоните ще си гърмят, други ще бъдат гръмнати... а Алексей Петров ще си командва ДАНС като частна фирма, стъпил е вече на врата на Петко Сертов по всякакъв начин! Алексей Петров е фактическия шеф на ДАНС!