"Не кради! БСП и Станишев не обичат конкуренцията"

Такъв лозунг да залепят бизнесмените във фирмите си, предлага Бойко Борисов, след като ГЕРБ учреди новата си структура "Предприемачи"
5 окт 2008 12:29,
50
"Не кради! БСП и Станишев не обичат конкуренцията"
Снимка: БГНЕС

Лозунг "Не кради! БСП и Станишев не обичат конкуренцията" да поставят в предприятията си бизнесмените, влизащи в новоорганизираната структура на ГЕРБ.

Това предложи неформалният лидер на партията Бойко Борисов на Учредителното събрание на "Предприемачи - ГЕРБ".

По думите му "олигарсите са заплюти от управляващите" и затова ГЕРБ разчитат единствено на малкия и средния бизнес.

"Убеден съм, че БСП се финансира по много тъмен начин и ние имаме доказателства за това. Но ще изчакам още една седмица и ще кажа", заяви още той.
 
Според Борисов разпечатките на ДАНС изпълняват стриктно политически цели.

"Аз говорих г-н Сертов, че за последен път му давам толеранс за операциите, за да видим какви са "големите акции срещу големи акули", които са подготвили", каза кметът.

"Предлагам още утре да говорим с премиера за наболелите проблеми на хората. Трябва да бъдат решени и проблемите с "Топлофикация", допълни Борисов.

Според него трябва да се набележат спешни мерки за излизане от кризата, което може да стане единствено с помощта на държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Браво Бат Бойко ,браво.Ти направо на светло си крадеш и хич не ти пука ,колко спечели от БТК. Ох грешка не ти , а Цветелинка ! Като кажеш колко тогава ще ти повярвам , че си честен и почтен.
28
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
не е хубвао да съм груб от уважение към форумците , но борисов да ми яде !! олекна ми
27
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Бойко Борисов е измамник, *** и шимпанзе! София пропищя от него! Не допускайте Бойко до властта, че страшно става тогава!
26
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
"Не кради! Само Бойко Борисов ще да краде оттук нататък! Крадеш ли - от Бойко крадеш"
25
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
tapata *** BB pak govori gluposti
24
0
 
1
 
! Отговори
X преди 15 години
Тези са стари. Това е тъмна личност - бодигард на Живков и бодигард на царя, докаран в България от Мултигруп и руската мафия, участие в съдружия на СИК, ама не като нашумелия агент под прикритие, а като шеф на борческа структура, наречена Ипон, главен секретар на МВР, при когото имаше заводи за синтетична дрога и 10% отчисление на трафика за показни полицейски акции, за които Бойко получи медали от САЩ, главен секретар, който когато трябваше да се бори за българска технология за милиарди, направи кампания всеки да си слага колан, когато кара кола...Но е вярно, че не виждам за кого да се гласува, затова казвам само НЕ и няма на кого да кажа ДА. И все пак, ако се гласува трябва да се гласува за политици, а не за агенти и мафиоти.
23
0
 
1
 
! Отговори
Иван преди 15 години
Радвам се че има политици които могат да казват истината в очите и не ги е страх,сиреч не участват в далавери на првителството.Може би това на запад се казва-ОПОЗИЦИЯ.Не виждам друга алтернатива (поне аз) писна ми от червени олигарси и свръх богати бивши агенти на ДС.Мога и да греша,но нов бардак с стари не се прави.
22
0
 
1
 
! Отговори
X преди 15 години
Да това на Бойко Борис е върха! "Не кради! БСП и Станишев не обичат конкуренцията" - това се опитвам и аз да обясня ГЕРБ и БСП са конкуренти само в аферите на мафията, а не сферата на идеите и политиката. Явно Бат Бойко е бил оставен на автопилот, за разлика от вчера, когато задаваше доста умни въпроси и му е дошло някак от вътре да произведе лозунг в стила "Във всеки дом ***!", с който да поведе България към създаване на честна мафия.
21
0
 
1
 
! Отговори
ЛОГОСА преди 15 години
20 Прав си ,,Ако всеки сам вземе живота си в ръце и не разчита на държавата, държавата няма да има такава власт над хората."Да допълня :1. За акъла - Този път СЕ ОЧАКВА , АКЪЛА НА БЪЛГАРИНА ДЕТО МУ ИДВА ОТПОСЛЕ ДА МУ ДОЙДЕ НАВРЕМЕ !2.За властта - Властта не е нещо което може да се пипне. Тя се крепи ЕДИНСТВЕНО И САМО на това дали я признаваш. Затова Станишев създаде Политическата полиция - Да плаши гаргите, вместо да се замисли дали Несключването на Брак от младите хора не е Форма на НЕПРИЗНАВАНЕ на Властта например. Не ми е работа да давам акъл за тоя дето духа !
20
0
 
1
 
! Отговори
избирател преди 15 години
След 4 години ще ревем и плюем по форумите как сме се прецакали да изберем ББ, ама вече ще е късно. Акъла не е х..й да се набие, той идва с опита, или никога не идва.Ако всеки сам вземе живота си в ръце и не разчита на държавата, държавата няма да има такава власт над хората. Замислете се малко над това.
19
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Уважаеми, виж какви са прогнозите на Командира за следващия парламент! :0) Ти може да го искаш, ама сте много малко такива! Повечето не го искат, даже не искат и да го чуват! :0) По отношение на това дали е велик държавник - да така е! Иска се велика мъдрост, зада проведеш най престъпната приватизация в БГ начело с Гн 10%, да зкариеш адрената енергетика, да продадеш цяла нефтена рафинерия за 1$ на руснаците и така да направиш страната окончателен заложник на руската диктатура! искат се задълбочени познания да продадеш цяла авиокомпания за 100.000$ на един еврейски амфиот, който да я ликвидира, а после да осъди БГ за 1.000.000 евро неустойки и т.н. и т.н.! като ги гворите етзи неща за величия и прочие, поне малко имайте срама, защото в тази страна не живеят само маймуни, дето помнят от днес до пладне! да ти кажа - в демагогията си и подлостта си вашият Костов изобщо не с еразличава от БСП, което не е чудно: Костов си е отроче на БСП и те постигнаха крайнта си цел: да сринат СДС и всякаква опозиция! Честито да ви е!
18
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Абе ти да не си избягал от някой психодиспансер? Я разкажи срещу кого ще заведеш делото? За какво по-точно?
17
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
13, съгласен съм, в момента има криза и най-доброто за преодоляването й е централизиране на икономиката. Костов се опита да я... централизира в своя кабинет, ама не му остана време. Но ако го пуснем пак, той знае как да се справи с мафиотските комбинации - отново ще ги увие около себе си и ще успее да... "централизира" още едно голямо парче от държавата... За икономист не знам как се доказа - дори не можеше да предвиди колко приходи от данъци ще получи и винаги даваше завишени прогнози, да не говорим за доцентуратаз му, кояо се състоеше в: "Ще ставам министър на финансите, срамота е да не съм поне доцент". А за държавник - у нас за държавник се смята онзи, който може да краде, е, т.н."Командир" е най-големият държавник...
16
0
 
1
 
! Отговори
тегчен преди 15 години
За съжаление в България се навъдиха много шмекери, които гледат да яхнат народеца.И колкото повече време минава, толкова по елементарни са шмекерите.Изглежда ги вдъхновява факта, че наивните *** се размножават вместо да намаляват.На времето Жорж Ганчев с една китара влезе в парламента, че и президент искаше да пстане.Той поне беше по-интелигентен и с добро чуство за хумор. а Бат ви Бойко е пълно дърво и некадърник.Дръжте се здраво гопожи и господа наивници идва неговия ред да изшмекерува.
15
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 15 години
между Ив. Костоф, С. Сакскобурготфски, С. Станишеф, П. Стояноф, Г. Първанович, М. Велчеф, Б. Борисоф и другите знайни и незнайни политици, знаете ли коя е? В ИМЕНАТА И ФАМИЛИИТЕ......
14
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Az sam "ZA"
13
0
 
1
 
! Отговори
БУДНИ БЪЛГАРИ ! преди 15 години
Само ИВАН КОСТОВ може и знае как да се справи със икономическата ситуация И С МАФИОТСКИТЕ КОМБИНАЦЙИ ! КОСТОВ е велик държавник и икономист и вече се е доказал като такъв !
12
0
 
1
 
! Отговори
brigante преди 15 години
еее,не мога да им бъда конкуренция признавам си и се предавам:)
11
0
 
1
 
! Отговори
brigante преди 15 години
Лозунгът ще трябва да е: "Не кради! БСП,ДПС и ГЕРБ, и компания не обичат конкуренцията" :)))))))))))
10
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ako towa sa dumi na Boiko "Убеден съм, че БСП се финансира по много тъмен начин и ние имаме доказателства за това. Но ще изчакам още една седмица и ще кажа", заяви още той., po-politi4esko izpolzvane na shantazha niama. da predpolozhim che e istina kakwoto uzhkim bil kazal. togava ima dve vyzmozhnosti: 1) dawash na wyprosnite edna sedmica da kradayt i mazhat i 2) direkntno im kazawa che ako ne mu dadyt polovinata 4e shte gi predade.no ima i treta vyzmozhnost-prez cialata tazi sedmica Boiko shte byde w o4ite na horata syu4astnik.. Bojko ne tupunger a pod sredno nivo selski igra4 na poker. Shantazhira, blyfira i se ograzhda s oreol na znassht informacia