"Не кради! БСП и Станишев не обичат конкуренцията"

Такъв лозунг да залепят бизнесмените във фирмите си, предлага Бойко Борисов, след като ГЕРБ учреди новата си структура "Предприемачи"
5 окт 2008 12:29,
50
"Не кради! БСП и Станишев не обичат конкуренцията"
Снимка: БГНЕС

Лозунг "Не кради! БСП и Станишев не обичат конкуренцията" да поставят в предприятията си бизнесмените, влизащи в новоорганизираната структура на ГЕРБ.

Това предложи неформалният лидер на партията Бойко Борисов на Учредителното събрание на "Предприемачи - ГЕРБ".

По думите му "олигарсите са заплюти от управляващите" и затова ГЕРБ разчитат единствено на малкия и средния бизнес.

"Убеден съм, че БСП се финансира по много тъмен начин и ние имаме доказателства за това. Но ще изчакам още една седмица и ще кажа", заяви още той.
 
Според Борисов разпечатките на ДАНС изпълняват стриктно политически цели.

"Аз говорих г-н Сертов, че за последен път му давам толеранс за операциите, за да видим какви са "големите акции срещу големи акули", които са подготвили", каза кметът.

"Предлагам още утре да говорим с премиера за наболелите проблеми на хората. Трябва да бъдат решени и проблемите с "Топлофикация", допълни Борисов.

Според него трябва да се набележат спешни мерки за излизане от кризата, което може да стане единствено с помощта на държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
ciganiya v bulgariay преди 15 години
boyko borisov da se vidi toy kak krade a ne samo 4e ne e ev upravleniyeto takiva kato nego i kostov ciganina kradoha i pak iskat da kradat v tazi dirjava a za bedniya nikoy en misli prostaci i kratci i nay mnogoto *** v bulgariay
8
0
 
1
 
! Отговори
глас народен преди 15 години
Вън комунисти!
7
0
 
1
 
! Отговори
consrevator преди 15 години
Добре.Трябва да си призная че направих малка грешка в коментара.Останалите в последното изречение да се чете способните.
6
0
 
1
 
! Отговори
conservator преди 15 години
Трябва да си признаем, че Борисов работи може би с най-добрите конулстанти. Винаги се измъква от ситуацията и никога не е бил нападан от медия.Въпреки това сред хората винаги е витаело мнението, че той е втора ръка политик.Напоследък ми прави впечатление, че хората съзнават че единственото което имат са политиците им и може би за това българите, въпреки всичко вече започват да гледат на политиката си креативно критично. Мисля че в момента няма полтическа организация, към която хората да не са отправили ясен сигнал какво трябва да направи за да получи подкрепата им. Борисов най-добре разчита съобщението.Но другото по-интересно е че ако политиците не могат да работят с хората, то хората вече работят с тях доста добре. Хоратa очакват от различните партии и лидери различни неща. Те не интегрират идеи, партии и лидери, а позволяват самостоятелно им израстване .Нещо което не може да се каже за първите.Понякога им съчувстават.От тази гледна точка може би партиите трябва да отделят повече време за това как да станат по-добри и много по-малко за това как да превлекат гласоподавателя.Не го ли направят рискуват да бъдат наказани с ясното съзнание на хората, че наказват способните за това че не се развиват, знаеки че по този начин помагат на останалите . Именно това е съзнателния избор на българина. Именно това съзнава българина.Избора му е труден- да гласуваш не е лесно, да управляваш страната си е трудно.То е като да гледаш малко дете.Напръв поглед се опитвам да обясна добрата страна на отрицателния вот. Но не е това.Искам да кажа че хората виждат във всеки политик нещо ценно което могат да използват и да опиша пътя който ги довежда до един определен от тях. Искам да кажа на останалите че хората ще бъдат много по щастливи ако пътя им ги отведе до тях.
5
0
 
1
 
! Отговори
Joro преди 15 години
Значи нямаш пари за ядене и транспорт, обаче за интернет имаш. Брей да му се не види. Писна ми от драматизми. Човек трябва да си хване живота в ръцете си и да си го оправя сам. Бат Бойко Борисов няма да даде на никой парички в ръцете ;)
4
0
 
1
 
! Отговори
Rambo преди 15 години
A ako izberete toia smeshnik da ni upravliava nadpisa shte triabva da bude smenen na: Ne kradi!Bate Boiko ne obi4a konkurenciata!Hahaha niama po goliam palia4o v durjavata!Se edno niakoi shte mu poviarva 4e toi niama da krade kato vzeme vlasta,ta nali sega ograbva stoli4na obshtina!
3
0
 
1
 
! Отговори
тошко преди 15 години
Настъпвай Бойко много са зад теб а не зад ПЕТКО СЕРДОВ.....
2
0
 
1
 
! Отговори
MIMETO преди 15 години
Ne znam dali be6e fraza ot Vonegat,mnogo e to4no.
1
0
 
1
 
! Отговори
Беден Крал преди 15 години
Освен да почна да крада, друг вариант не виждам!НЯМАМ пари за ЯДЕНЕ БЕЕ!Май ще ям чак утре, да не говорим че трябва и градски транспорт да ползвам - по принцип винаги дупча билети, ама сега ще съм малко на аванта. Работя, ходя в университета и пак нямам пари. Е КАК СТАВА ТАЯ РАБОТА. Освен да ви осъдя в страсбург друг вариант не виждам.Бе аз 10 стотинки за документи нямам, отде ще намера пари чак да ви съдя, мамоо, мамичкеее... :(