Доган скочи срещу уволнението на Драшков

Парламентарната група на ДПС ще предложи промени в закона за ДАНС до вторник, обяви лидерът на движението
11 окт 2008 16:00,
100
Доган скочи срещу уволнението на Драшков
Снимка: БГНЕС

„Парламентарната група на ДПС ще предложи промени в закона за ДАНС до вторник“, обяви в Шумен лидерът на партията Ахмед Доган.

Той подчерта, че още в понеделник ДПС ще поиска разследване на причините за уволнението на заместник – председателя на ДАНС Иван Драшков.

По думите му, станалото с Драшков е гаф и Доган изрази възмущението си, че този акт не е обсъден предварително с коалиционните партньори.

„Иван Драшков не е част от проблема, не може шеф на контраразузнаването да се уволнява за назидание”, заяви Ахмед Доган и се солидаризира с позицията на президента Георги Първанов, според когото ДАНС е грешно конструирана с механичното обединяване на две служби.

Лидерът на ДПС каза още, че е подходящо свикването на съвета за Национална сигурност, като подчерта, че уволнението на заместник-председателя на ДАНС дискредитира страната пред нейните партньори.

„Стабилността на държавата е основния критерий, когато оценяваме създалата се ситуация в ДАНС”, коментира още Ахмед Доган.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
2
 
! Отговори
по темата преди 15 години
до -20-наистина е наглост и то безгранична,от твоя страна да имаш претенции за управление в тази държава.как ще управлявате,катко си нямате държава бе ***,или ром или наи-точноноИНДОЕВРЕПОЕЦО4.чЕ ТИ ни се знаеш "розната земя" искаш нашата да управляваш.Щом държиш толкова на правата на вашите роми,*** или индоевропеици,ще те посъветвам да попиташ ваши вожд-Цецо кънчева-по прьякора"убиеца на кучето" къде са парите от помощи за ромите в Р.Б-я.И дяа го попитате-нима само неговите две чавета-синчета са наи умни от ромския етно.питаи го къде учат тези чавета-синчена на цецо-кучето и го попитаи по колко дава на семестър за едно от тези чавета-синчета в елитни колежи и университе в Европата.Но няма да можеш-щото като го видите и не знаете какво да питате и кажете-а пък искаш да управляваш държава.Ти не можещ на един бял лист да се подпишеш 4 пъти еднакво,държава да управвялаш-Ега ти ***-***.Гледаи си "кюмюрю" и си траи в гетото
38
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Каква нация сме ако не кажем : за предателите няма милост. Този ще направи политическа партия и някои пак ще гласуват за Еничаря.
37
0
 
2
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 15 години
Иначе защо ще скача така болезнено, обитателят на сараите ?Ако Станишев устои срещу Аметко, може да се случи чудо.За пръв път от 20 години да гласувам за БСП ...
36
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Ти ако си българин първо се научи да пишеш без правописни грешки и тогас си давай мненията
35
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Кажете ми сега дали във правителството или опозицията някой да не е агент или близките му във миналото .ДО 1989 ВСИЧКИ БЯХА КОМУНИСТИ И ВСИЧКИ РАБОТЕХА ЗА ДС ВКР
34
0
 
2
 
! Отговори
Морков преди 15 години
Можело значи и на агент Сава да му излезе херпис!Май е объркал"преоритетите" си в някоя "област" и сега му "дърпат ушите"... индеректно?! ;)))
33
0
 
2
 
! Отговори
Вили преди 15 години
Този *** продължава да се изживява като аллах .*** и турците нямат право на мнение така както нямат право на мнение по време на изборите-те тласуватсрещу пари ,а не ползват главите си.
32
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Защо подскочи ДОГ-а? Скоро ще разберем:):) Колкото и да ненавиждаме ***, сега май Станишев е на прав път! ЦарЪт обаче сега мълчи - ЗАЩО ЛИ? Дали навреме не бе изваден от тази игра предварително, случвайки му се нещастието с Кардам?? Хипотези всякакви, но във всяка има доза истина, която може скоро или късно да излезе на бял свят, но не е възможно никога да не узнаем!
31
0
 
2
 
! Отговори
kon преди 15 години
Не съм запознат, но намирам за съвсем нормално Драшков да си тръгне сам(камо ли да го уволняват) при положение, че БРАТ му е замесен в крупна измама. Просто е дискредитиран...За тези, които са против е ясно, че явно е бил тяхно протеже и им е служил вярно, иначе замислете се, ЗАЩО ще вдигат толкова пушилка за един служител, бил той и висш????????????ВСИЧКИ ВЪН< само А Т А К А :)))))))))))))))))))))
30
0
 
2
 
! Отговори
Rambo преди 15 години
PODPISKATA E METAFORI4NA AKO ZNAETE KVO OZNA4AVA V1OB6TE TOVA
29
0
 
2
 
! Отговори
Rambo преди 15 години
Ti ne razbra li,4e ve4e ima podpiska za likvidiraneto na tova ku4e Dogan.Az s1m ia s1zdal i p1rviat podpis e moia.Nared ste vie bratia i sestri b1lgari s polaganeto na podpisite si .Ina4e pa6a,ku4e krastavo i za teb taka 6te e po-dobre.Zamisli se samo kakvo ti dava Dogan ili te pravi na bal1k-riba teb i takiva kato teb kogato doide vreme za izbori.
28
0
 
2
 
! Отговори
батко преди 15 години
Мишките нещо наизпълзяха от дупките. Доган - в пандиза при - да му пръснат дирника.
27
0
 
2
 
! Отговори
don krasimiro преди 15 години
ei apel ti dobre li si be.kak toq 6te upravlqva be.hodete si turcia i tam si upravlqvaite.БЪЛГАРИЯ Е НА БЪЛГАРИТЕ
26
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
osman iskam da ti razpora manafski
25
0
 
2
 
! Отговори
дедо поп преди 15 години
Доброжелатели на майка България който да се отчетем с някой лев за да причукат Сокола !!!после ще стане празник- игюбеци и хора ще има!!!СМЪРТ ЗА ПРЕДАТЕЛЯ АГЕНТ САВА
24
0
 
2
 
! Отговори
batio преди 15 години
няма ли кой да го отрепе тоя *** ,писна ми от него ,кон да му го туре отзаде в турския му двор
23
0
 
2
 
! Отговори
ванчето преди 15 години
Откъде накъде най-неграмотните и нискообразовани , най-корумпираните, които не говорят и един европейски език правилно, ще правят законите в тази страна? Номер 20, ако *** можехте да управлявате нещо, по-различно от катуни и каруци, щяхте да управлявате в други страни, да сте в управлението не други европейски страни, а не да разчитате на милост на една или друга партия да ви включи в листа , колкото да не е без хич. Не знам за държава, където да има управляващ ***...Щото трябва да се учи и работи- неща, които *** по цял свят не знаят
22
0
 
2
 
! Отговори
X преди 15 години
Сега ми олекна. Доста време писах срещу Драшков, като част от хайтек мафията на Живков само като плод на анализ на автобиографията и връзките му. При такъв анализ съществува макар и малък шанс за грешка, ама сега мисля, че анализът ми е бил 100% верен. Отрока на военното разузнаване на Живков, продължил битието си като храненик на мафията Мултигруп, родена от 6-то на ДС, човекът, който се похвали за кръга от фирми, зае страната на Драшков, Румен Петков, гаджето на Емел Етем с великите хайтек системи за милиони, които не работят, зае страната на Драшков. Какво повече да коментираме, очевидно е, че полезният за мафията човек, е вреден като зам шеф на шапката на всички служби за сигурност. А има и още един въпрос - До кога ще търпим мафията да е политически представена? То не стига Румен Петков с половината от БСП, ами и Доган с цялото ДПС. Отричането на политическия опонент временно трябва да се смени с отричане и борба с мафията, иначе скоро няма да имаме държава, в която да правим политика.
21
0
 
2
 
! Отговори
До № 12 преди 15 години
Напълно те подкрепям.
20
0
 
2
 
! Отговори
до 10 преди 15 години
датиебамайката в гяурина пак *** ви виновни.време е тази страна да я напуснете и ние *** да започнем дая управляваме защото 10 години само сеете разруха .***-*** ти ти.