Доган скочи срещу уволнението на Драшков

Парламентарната група на ДПС ще предложи промени в закона за ДАНС до вторник, обяви лидерът на движението
11 окт 2008 16:00,
100
Доган скочи срещу уволнението на Драшков
Снимка: БГНЕС

„Парламентарната група на ДПС ще предложи промени в закона за ДАНС до вторник“, обяви в Шумен лидерът на партията Ахмед Доган.

Той подчерта, че още в понеделник ДПС ще поиска разследване на причините за уволнението на заместник – председателя на ДАНС Иван Драшков.

По думите му, станалото с Драшков е гаф и Доган изрази възмущението си, че този акт не е обсъден предварително с коалиционните партньори.

„Иван Драшков не е част от проблема, не може шеф на контраразузнаването да се уволнява за назидание”, заяви Ахмед Доган и се солидаризира с позицията на президента Георги Първанов, според когото ДАНС е грешно конструирана с механичното обединяване на две служби.

Лидерът на ДПС каза още, че е подходящо свикването на съвета за Национална сигурност, като подчерта, че уволнението на заместник-председателя на ДАНС дискредитира страната пред нейните партньори.

„Стабилността на държавата е основния критерий, когато оценяваме създалата се ситуация в ДАНС”, коментира още Ахмед Доган.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
pashata преди 15 години
Ey gqursko lainooo,meri si prikazkite ili 6te ti go sloja v analniq otvor....
18
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
намерил терен да дерибействачервената *** на ***
17
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Масларова да предложи 1% от излишъка за килъра който гръмне този резак
16
0
 
2
 
! Отговори
admin преди 15 години
Абе прави ми впечатление, че Доган винаги е яко изпотен (да ме извинява) като прасе. Основните причини за обилно потене са: транировка, горещина, влажност, стрес, паника, страх, пушене, алкохол, пикантни храни, гняв, неловко положение, емоционален стрес, пубертрт, менопауза, менструация, треска, СПИН и др. Интересно ми е от какво ли е при него?
15
0
 
2
 
! Отговори
Червената помия преди 15 години
Много бих искал да видя потвърждението на една поговорка в действията Ви към горепоказания господин:"Колкото повече мърдаш, по-дълбоко влиза!"Само тогава ще се изчистите като институция пред очите на народа!
14
0
 
2
 
! Отговори
Гургур преди 15 години
Боже господи колко сте ***. Несе ли усещате, че говорите с клишетата на ненормалника Волен Сидеров? Нямате ли си собствен мозък?
13
0
 
2
 
! Отговори
... преди 15 години
Da glacyvame i s referendym da izleze ot ctranata tozi naxalnik...
12
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Щом Доган подкрепя някого, значи има далавера от него. Затова уволнението на Драшков е правилно, особено като се видят и бизнес делата на рода му.
11
0
 
2
 
! Отговори
Иванова преди 15 години
Дано най-после да излезе истината на яве и да се разбере за имотите на Доган.От кога е започнала проверка и нищо...Време е обществото да разбере за сараите, хотелите и яхтите.Явно в ДАНС са го закриляли!И не само него!
10
0
 
2
 
! Отговори
МОРЕН СОКОЛ преди 15 години
ТОЯ ДА ПОЧНЕ ДА ХОДИ В НС НА РАБОТА, А НЕ ДА НАМИРА МАХНА НА ТЕЗИ КОИТО РАБОТЯТ.СИТУАЦИЯТА Е СЪВСЕМ ЯСНА: ОТ ЕДНАТА СТРАНА СТАНИШЕВ И РЕФОРМАТОРИТЕ(ДАНО УСПЕЯТ, АМЕРИКА ГИ ПОДКРЕПЯ, НЕ НАПРАЗНО СЕРГЕЙ СЕДЯ В USA 1 СЕДМИЦА) ОТ ДРУГА СТРАНА ЧЕНГЕТАТА НА ДС 1.ГОЦЕ 2. МЕДИ ДОГАНОВ 3. БОЙКО ЧЕНГЕТО-МИЛИАРДЕР(НЯМА БИВШИ ЧЕНГЕТА) 4. ЦЯЛАТА ОЛИГАРХИЯ СЪЗДАДЕНА С ЧЕРВЕНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ КАПИТАЛИ(МИЛЕН ВЕЛЧЕВ,ГЕОРГИ ГЕРГОВ,ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ И Т. Н.) СЕРГЕЙ ОПРЕДЕЛЕНО Е ПО-МАЛКАТА ЗЛИНА !!!
9
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Направили нещо, без да питат Доган, леле, какво ги чака сега. Не разбрахте ли, че тоя ни управлява
8
0
 
2
 
! Отговори
Семие преди 15 години
Тоя пък за какво се е запенил и разтреперил,че не са му искали мнението ми кой може да те изкара от харема бе простако ,за да ти иска мнение-никой нали,а сега когато се разклати като турско малеби се и заканваш ама неразбрах на кого ще рипнеш хорцето този път.
7
0
 
2
 
! Отговори
мимаммам преди 15 години
Какво е тва данс и какво толкова е станало там, че вече 3та седмица съм длъжен да чета разни подобни простотии? *** майката и на тъпите политици. Ще направя терористична организация и чак тогава ще измрете дави майката гнусна мазна.
6
0
 
2
 
! Отговори
Bau преди 15 години
Дано го убият тоз турчин в наи скоро време егати наглото същество таман някои да свърши някаква работа и тоз са намесва само щото били дружки с ония продажник.И тоз *** на управлява егати държавата егати чудото , всичките му палати и коли купени с наще данаци.
5
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Този дори на работа не ходи,а получава заплата и седнал да дава акъл!Как не го е срам!
4
0
 
2
 
! Отговори
резак преди 15 години
Ваййй..Ваййй как ги е не срам тези да бутат на доган ага ибрикчиите-киряк стефчовци.Аааа!!! така не бива холъм.Как така на ефрендито дупето да няма кой да избрише.
3
0
 
2
 
! Отговори
... преди 15 години
Така ли ми се струва или наистина започва да се притеснява че може да сложат на мястото на Драшков някой който ще си върши работата. А дано да си я върши наистина :) Интересно ми е как ли ще се развият нещата с така наречените "коалиционни партньори" или всичко това ще им изяде главите. Само времето ще го покаже това.
2
0
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 15 години
Баш неговият човек в ДАНС ли уволниха... Не бях виждал ДПС да работи досега освен, когато ескортират автобусите си от Турция. Дано видим Доган в парламента сефте как защитава подопечните си!
1
0
 
2
 
! Отговори
ТонеФ преди 15 години
Не се ли намери някой съвестен българин с пистолет да го отрепе тоа *** бе