Не ща да съм лидер на СДС, изплака Юруков

Не го подкрепяли безрезервно, а компроматната война срещу него, нанесла негативи на бизнеса му
11 ное 2008 11:35,
23
Не ща да съм лидер на СДС, изплака Юруков
Снимка: БГНЕС

"Не възнамерявам да се кандидатирам за лидер на СДС".

С тези думи лидерът на синята партия се е обърнал днес към съпартийците си на Националния съвет на СДС.

Пламен Юруков изтъкнал два аргумента за намерението си.

Първият – че компроматната война, която се води срещу него, нанася много негативи и щети на СДС, въпреки че той е убеден, че е чист като бизнес, поведение и политик.

Вторият аргумент бил, че не срещал по време на обиколките си в страната безрезервна подкрепа.

Досега има три кандидатури за поста – на депутатите Мартин Димитров и Иван Сотиров и на кмета на Кюстендил Петър Паунов.

Вътрешните избори са насрочени за 14 декември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
антикомунист преди 15 години
Мина ви времето на лъжците от СДС (ДСБ). Мина времето и на сегашните управляващи. Хората просто не ви искат. И вместо да плещите лъжи и глупости и да грабите, заровете си главите в пясъка и не се показвайте на никой. Платените поплювковци на СДС и Костовото ДСБ няма да успеят в непосилната си задача да изтеглят от политическото бунище всете изчезнали партиики. За щастие тия никога няма да влезат в парламента. Дрогото най-голяма щастие за хората ще бъде като изхвърлим от властта сегашната турско-комунистическа върхушка БСП-ДПС-НДСВ.
21
0
 
0
 
! Отговори
ВРАГ НА КРАДЛИВИТЕ преди 15 години
КОСТОВ В СПАСЕНИЕТО И НАДЕЖДАТА БЪЛГАРСКА ! ЖИВ И ЗДРАВ ДА НИ Е ! АМИН !
20
0
 
0
 
! Отговори
Haho преди 15 години
Костов направи много за България и винаги ще *** уважавам за това. Но Костов се самозабрави в един момент, повярва че като Икар ще стигне до слънцето и царят го приземи бързо-бързо. В един момент стана твърде високомерен за обикновентите хора, тези, които стояха пред Народното събрание, за да прогонят Виденов. Същите те после стояха безработни от стотици закрити предприятия по времето на Костов, а той не им съчувстваше, а напротив бе арогантен. Това на фона на крадящите му съпартийци, съвсем отварати народа. А когато от СДС почнаха да се люспят и самоизяждат положението стана самоубийствено...
19
0
 
0
 
! Отговори
Ge преди 15 години
Защо заглавието е толкова тенденциозно? Господа журналисти, трябва да сте наясно, че не всички в тази държава са фенове на правителството и партиите, от които е съставено! Така разбираме на кого и за какво се кланяте. Има и почтени политици, честни и работливи хора с достойнство, макар че правите всичко възможно да ги окаляте! Как може да се подигравате с всеки, който не е удобен на властта!
18
0
 
0
 
! Отговори
седесар преди 15 години
ще бъде сливане на СДС в ДСБ! Иван Костов премиер....Ако мислят за бъдещето на българите ,това ще е най-умното решение.
17
0
 
0
 
! Отговори
Бухал Славеев преди 15 години
Моля Ви! Приютете се в ДСБ. Така ще се спаси останалото от СДС и ще се успокоят десните избератели. Вашето разделение създаде "Атака", "ГЕРБ" и др. Съберете се и всичко друго ще изчезне. Опомнете се. Костов трябва да направите премиер! Стига шматкане! Няма време! Трябва да започне сериозната работа по изборите! Така ще спасите и вредите повече хора от Вашите оредели редици. Нямате хора с високи авторитети! Спасението е в Десния алианс начело с ДСБ!
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
що ти требаше бе крадлъо да мърсиш "чистата"синя ех идея....да би мирно седяло ...не би чудо видяло...даааааа прав е дядо ти ...славейков
15
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
bg tapotii,,tia vsi4ki sds,mdsta otdavna sa vav nebitieto
14
0
 
0
 
! Отговори
ХАРИ преди 15 години
Достойна постъпка рядко срещана в българската политика. Само един мислещ политик може да постъпи така. Ако бяха всичките политици като него България щеше да е страна цвете, а не руина каквато е сега.
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
То и в затворите виновни няма,нали!?
12
0
 
0
 
! Отговори
Peeping Tom преди 15 години
Бил убеден, че е чист като поведение, бизнес и политик. Голям смях! Точил милиони от САПАРД, пробутва най- скапаното кафе на петорни цени и бил чист. Това е един соц левент, който мисли само разни далаверки ден за ден, а другите хора- кучета ги яли. Типичен български "бизнесмен" т.е. пълен *** и ***.
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ами за да си лидер на партия - ПЪРВО ТРЯБВА ДА Я ИМА ТАЯ ПАРТИЯ. Аз не знам да има такава партия СДС
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Достойна постъпка рядко срещана в българската политика.
9
0
 
0
 
! Отговори
Соц И. Ком преди 15 години
Това е проблема на всички партии. Няма никакви лидери. Самия Пламен Юруков дали се е запитал защо не го харесват хората и какво е (не е) направил за това? Никои не го познава така или иначе...
8
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
хихихихи... *** не го съдете човека - той постъпва по айкидистки, демек отстъпва, завърта се и се съгласява с насочената срещу него негативна енергия... поне се оттегля с достойнство...
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Юруков става за кафе, но не и за лидер на каквото и да е.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Време е ние българите да се научим да обръщаме внимание и на позитивните неща около нас, а не да търсим негативното във всичко (например заглавието на тази статия е много неподходящо, направо нелепо)
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Поне като лидер на СДС се държа достойно и с достойнство се оттегля. А за бизнеса му нито аз, нито по-голямата част от читателите имаме право да коментираме, защото не сме запознати с фактите. Юруков има бъдеще в СДС, но още не е дошъл неговия момент.
4
0
 
0
 
! Отговори
седесеебар преди 15 години
Подобно на цялото СДС-АД, ДСБ-ЕООД, НДСВ-КД, и ДПС-ЕТ и БСП-ЕАД
3
0
 
0
 
! Отговори
феникс преди 15 години
Чист бизнес,поведение и политик има ли ?Този човек не знае да говори,а камоли лидер да е.