Полицаите скачат срещу правителството

Прогнозата е на дясната ръка на кмета Борисов, който е категоричен, че ГЕРБ отива сама на изборите
9 дек 2008 09:32,
164
Полицаите скачат срещу правителството
Полицаите чакат от Станишев да им вдигне заплатите. Снимка: БГНЕС

Цветан Цветанов, лидер на ГЕРБ, заяви в студиото на bTV, че очаква протести на полицаите срещу правителството.

Според него това ще се случи заради факта, че в различните служби има големи разлики в заплатите.

По този повод пресаташето на МВР заяви, че Цветанов използва екрана за призив срещу правителството.

Тя съобщи още, че министърът на вътрешните работи ще даде днес пресконференция.

"Това, което днес имаме като критики от Европейската общност, ясно доказва, че правителството не е готово да се справи с предприетите мерки за случващото се в България", каза още Цветанов.

Дясната ръка на Борисов категорично заяви, че на предстоящите парламентарни избори и избори за Европейски парламент ГЕРБ ще се яви самостоятелно. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
На мене братовчед ми е член на менса,по тъпо парче не съм видял.Всичко знае,нищо не може.По цял ден обикаля кафетата и само теория ръси и изстрелва совалки,в тях като му изгори крушка мене вика.А де.
122
2
 
0
 
! Отговори
kalin преди 15 години
Полицайте вместо да се извиняват на обществото!Заплати търсят на,какво основание?хОРАТА ДА ИЗДЪРЖАТ ЕДНА ПАСМИНА ПРЕСТЪПНИЦИ ГЕНЕРИРАЩА САМО ПРЕСТЪПНОСТ НИЩО ДРУГО!
121
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Извинявма се че се намесвам в този спор, но аз също съм полицай, член съм на менса, имам висше образование и не мисля, че примерно ти лично можеш да се мериш с мен. И какво, да напсуан мвр щото някой си с мнение 110 казва че в мвр работят само глупави хора ли? Една чистачка в съда взе 400лв антикорупционни, 13,14, и 15 -заплата ! ОТ ТВОИТЕ ДАНЪЦИ Г-Н 100, така че сега разбрали логическото мислене и съпоставяне на целите на служителите на МВР ?
120
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Най-тъпите (полицаи и ватмани) са най-платените.БРАВО!
119
2
 
0
 
! Отговори
мен преди 15 години
Какво искат като само се заяждат обикновения гражданин а ПРЕСТЪПНИЦИТЕ С МНОГОТО ПАРИ никои не ги закача...
118
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ЗНАЧИ Е РЕДНО ВАТМАНИТЕ ДА ИСКАТ ДВОЙНИ ЗАПЛАТИ ДО 1600ЛВ, А ПОЛИЦАИТЕ НЕ?БРАВО *** НАРОД, БРАВО. ЗАРАДИ ВАШИТЕ МИСЛИ ЩЕ ХОДИТЕ И БИ.И И Е.АНИ, И ТАКВИА КАТО ГАЛЕВИ ЩЕ ВИ Ч.УКАТ В Г.ЗА ! БЕЗНАКАЗАНО, НЕЩАСТНИЦИ
117
2
 
0
 
! Отговори
съпруга на полицай преди 15 години
Много Ви моля, не слагайте всички полицаи и работещи в системата под един знаменател." Всяко стадо си има ***". Полицията НЕ СА САМО КАТАДЖИИТЕ, КОИТО ВИЖДАТЕ ПО УЛИЦАТА! Моля Ви, не расъждавайте така повърхностно и елементарно. Повечето от вас нямат и минимална представа за работата на повечето служители в системата на МВР. Мога да Ви увуря, че никак, ама никак не е лесно. Години наред живея в постоянен страх за здравето и живота на съпруга ми и детето...Ние също имаме заеми, много човешки лични проблеми и нужди - като всички вас с други професии. Моля Ви, ако не друго, поне не плюйте и проявете малко човешко разбиране.
116
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ЩОМ ПОЛИЦИЯТА ВЗИМА ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТ УЧЕНИ/НАУЧНИ СЪТРУДНИЦИ/ДОКТОРИ/ИНЖЕНЕРИ,ЗНАЧИ СМЕ ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВАИ ТО СИЛНО КОРУМПИРАНА
115
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
батка,и 5 бона на месец да ти дават,все таяти щом си научен така да я караш,така и ще си заминешнепоправимо еедин професор взима 400-500 лв,ти искаш 2 бонана какво основание?по болниците не взимат толкова,а учат по 10 години без практикатакажи ми има ли смисъл да ти се дават 2 бона?всичките ревете,ама никой не напуска,защото си докарвате още една заплата от корупция,далаверки и използване на положението си в системата
114
2
 
0
 
! Отговори
песимист преди 15 години
празници идват!!! но много полицаи ще ги посрещнат на улицата отново/на работа/ ако наистина има протест и нещата не се променят не ми се мисли в тези натоварени дни как ще се мотивират те за да има спокоиствие за нас,или тази година фоерверките ще са за *** на МВР
113
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
На кого звъните в безисходица... на МВР и Бърза помощ?! Едвали някой е потърсил спешна помощ от Министерство на отбраната, правосъдието, образованието, земеделието и т.н., без оглед на час, дата и място. Е тези дето идват след обаждането Ви, да не са извънземни...? Това са хора като Вас, със същите проблеми, радости, надежди и имат само един живот, рискувайки го, за да няма анархия в държавата. Защо се събират SMS-и за децата на загиналите полицаи, а не за такива на загинали служители от БАН, съд, прокуратура, чистота...отговорете си Вие?! Незабравяйте, че служители на МВР са й тези дето потушават пожари, спасяват при бедствия, а и също охраняват границата на България! Обидно е, че всички те се пренебрегват от държавата и някои от Вас!
112
2
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Няма начин - тоталитарната власт винаги си прави глутница от верни и охранени кучета, които да я пазят. Нашата държава се управлява като мафиотско-олигархична диктатура по примера на латиноамериканските бананови републики. Това, че за редовия полицай няма заплата, жилище, переспектива за развитие, че трябва сам да налива бензин в служебната кола е само с цел да не се пречка на олигархията и нейните охраненни кучета. Разказвали са ми как в латинска америка има хора, които летят с въртолет от едно имение до друго и как именията се пазят от охрана с автомати, а иначе по-обикновените хора от средната класа минават по улиците само с коли и гледат никога да не спират, защото хората от улицата са готови да разкъсат всеки за храна. Към нещо такова се стреми и управляващата върхушка в България, само че охраната на свръхбогатите се плаща от държавата....
111
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ще дадеме всичко от себе си бат Бойко, само дръж и не ни изоставяй след това1
110
2
 
0
 
! Отговори
свидетел преди 15 години
Другарю полицай, дори и 3 дипломи да си купиш - пак ще си останеш неграмотен. Допуснал си по-вече правописни грешки от един петокласник!!! Затова и работата в МВР не върви. Там където са събрани неграмотни хора, внуци на партизани и ***, няма как да има напредък. Парите, които получаваш от нас, данъкоплатците са много, за работата която вършите - стоите по кафенета и дебнете удобния момент за рекет... Пълна чистка трябва в МВР. Като се започне от министъра и се стигне до последното невежо и малоумно ченге. Не може да очакваме с престъпността да се борят неграмотни хора, роднини и наследници на най-големите престъпници в България.
109
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
браво колега, каза им го
108
2
 
0
 
! Отговори
do 102 преди 15 години
pi4 v golqmo zablujdenie si.moga da ti kajq 4e MVR s tazi mizerna tehnika e razkrila mn prestapleniq,ama dryg e vaprosa 4e sada gi pyska.da ti kajq ako ne znae6 4e sadebnata vlst ne e kam MVR,za6toto may s takova vpe4etlenie si ostanal.ti na rabota sigorno raboti6 s hubav komp,ne kato nas s pravec,sigorno ti kypyvat konsumativite ne kato nas nie da si kopyvame.s tazi tehnika i s tezi ne motivirani slujitili moga da ti kajq 4e MVR ima mn uspehi.i za6to kato v USA si var6at rabotata,kato te ograbqt ili na biqt,za6to ne hodi6 na tqh da se oplakva6 a bqga6 pri nas.kato ste maje-opravqyte se sami be,kato MVR vi pre4i ne idvay te pri nas,da ama ne-idvate i revete katobebete.a ina4e vav forumite ste golemi maje
107
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Във форума има доста мнения , който са извадени от котекста.Заплатата на полицая била висока , имал редица привилегий и т. н.Служител съм в системата от 10 години с две висши образования съм и кофеденциалната заплатата ми е около 630 лв.Относно коментарите за МВР болница , мога да Ви кажа че това не са никакви привилегий , имах неудоволствието да заведа мой близак по права линия за преглед , и се моля дано не преживявам още веднъж всичко онова .За тези два процента на година към заплата е вярно , така е по закон , но вие сами може да сметнете ако извадите тези проценти от заплатата какво ще се получи.Това са така наречените привилегии.А сега да обърнем внимание и на ограниченията.Нямаш право на друга работа , нямаш право да регистрираш фирма ,при пътуване извън страната задължително разрешение , списъка е дълаг и смятам че онези от вас , които "така добре" познават полицеиската работа могат да се запознаят в закона за МВР. И накрая не си мислете , че видите ли всички са корумпирани , и отношението към всички трябва да бъде равнозначно.
106
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
На всички отворковци които смятат, че полицаите искат повече от това което заслужават - престъпниците ще продължават да ви крадат, мамят, изнасилват...вас, вашите родители и вашите деца. За толкова пари толкова работа от нас!
105
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
800 рапорта даже са им малко.Един колега се премести в ДАНС, питам го как са парите, а той ми отговаря:- Батка, по-добре от навсякъде!!!
104
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ами зашто не станеш полицай да ходиш на по стадионите да те замерят с бутилки и да се занимаваш с изметта на Бъгария всеки път, като си на работа.Но какво да говоря повече, като цялата държава е