Свръхкритични сте към МВР, гневи се Станишев

Според премиера полицията е институцията, която символизира българската държавност
30 дек 2008 12:27, Красимир Ангелов
106
Свръхкритични сте към МВР, гневи се Станишев
Снимка: БГНЕС

“В момента има свръхкритично отношение към полицията и МВР и това е несправедливо”, отбеляза премиерът Сергей Станишев на церемонията за връчване на наградите „Полицай на годината”.

Той допълни, че МВР е институцията, която символизира българската държавност.

Станишев подчерта, че през годините на преход са извършени немалко експерименти и трансформации и в МВР, но тези промени са се налагали от изискванията на времето и са целели по-добри резултати и повишаване качеството на работния процес и модернизацията на условията на труд.

“Това, че има създаден нов синдикат, за мен е позитивно и така националното ръководство на МВР ще има силна подкрепа”, заяви още българският премиер.

Станишев отбеляза, че през тази година освен общото увеличение от 10 процента, ръководството на министерството е осигурило изпреварващо увеличение от юли месец с около 20 процента на заплатите на служителите в най-натоварените сектори на министерството в големите градове - София, Пловдив, Варна и Бургас.

Той посочи, че извънредно от ноември с 200 лева са били увеличени възнагражденията на дознателите.

“Хората, работещи в МВР, са с високо чувство на дълг, помагащи безкористно в дъжд, слънце, сняг, за охрана на обществения ред в страната”, завърши Сергей Станишев.

На свой ред вътрешният министър обяви, че е готов за срещи и за обсъждане на поставените въпроси със служителите на МВР.

Михаил Миков заяви, че от министерството му търсят решение за въпросите на полицаите, но "някой малко употреби основанията за недоволство у полицаите", каза той.

Сподели още, че ще има съкращаване на бройки, които не са от същинската функция на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Стига сте трили бе ***.
24
0
 
0
 
! Отговори
Мишо преди 15 години
не стига че имаш наглостта нищо стойностно да не правиш за тая държава ами и казваш на хората как ще се държат. Ей ще взема един калашник и ще те раздробъ *** ТАКЪВ! Изчезвай ми от очите. ЕС ни направиха на нищо, тоя още има очи да овърта и да си прави политическите игрички, ДЕЙБАТВОЙТА МАЙКА УМРЯЛА. ***!
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Станишев ,мамати *** долен .
22
0
 
0
 
! Отговори
Selqmsuza преди 15 години
Stani6eeeeeeeeeeew
21
0
 
0
 
! Отговори
дед поп преди 15 години
Нети ли омръзна да ТРИЕШ~!??що не направите цялата ре0дакция по една С В И Р К А н а управляващите!!!!ЗАТОВА *** Е НАЙ -БЕДНАТА И НАЙ МРЪСНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА!!!аман от гъзомийници
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Само МВР остана да обича Гейко, и то защото им е вменено по закон. Ако полицаите се разсеят небрежно за един ден не ми се мисли - всичките ни управници ще усетят било народна любов, било дръво по гърбината. Трябва да си ги кътка полицаите.
19
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Станишев накрая каза истината - "МВР е институцията, която символизира българската държавност".Когато това се промени, България ще стане нормална държава, но комунистът си е комунист и явно пак разчита на репресивните органи да удържи властта. Без натиск от репресивните органи комунист не може да управлява държава!
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ще ми осигури хуууууууяяяяяя след нова година, тоя път ще ги изметем!
17
0
 
0
 
! Отговори
Uau преди 15 години
Докога ще продължават тези бутафорни изпълнения - мъж на годината, полицай на годината, жена на годината??! Вие акъл имате ли? Откъде мерак за такива церемонии, след като народът добре знае, че всичко е илюзия в държавата?! Сигурно сред полицаите има и добри хора, но качествени като професионалисти, едва ли. Да не говорим каква огромна гвардия са на глава от населението, а като ти дотрябват, не знаеш къде да ги намериш. Простотия до шия!
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И ТОЯ НА ИЗБОРИ ЩЯЛ ДА ХОДИ ХАХАХСЕРГИ,НЕ ОТИВАЙ НА ИЗБОРИ,СПЕСТИ СИ УНИЖЕНИЯТА,И БЕЗ ТОВА НЯМА НИКОЙ ДА ГЛАСУВА ЗА ТЕБЕ
15
0
 
0
 
! Отговори
neizvesten преди 15 години
ne smiatate li 4e tova e porednata *** na sergeiiiiiii4o,kam policiata,vigdaiki i o4akvaiki protestite sled nova goina.Prosto iska da podsiguri ohranata i cigurnosta na kradlivata varhu6ka,za6toto vigda kraia na edno razgrabvane,4e ve4e i mladi i stari se obediha,4e s draskanici po saitovete niama upravia,za tova neka vsi4ki unepravdani da potkrepiat studentite sled nova godina ida izliazat pred narodnoto cabranie da ne pozvolit na tazi kradliva sgan da vleze v parlamenta,za6toto tam nima misto ve4e za tih
14
0
 
0
 
! Отговори
Пострадал от полиция преди 15 години
Три пъти до сега от тези нещастни 18 години ми трябваше съдействието на полицията - за кражби и ПТП - и трите пъти разултатът е нулев. Полицаите само констатираха кражбите, а за ПТП където другия (чужденец) бе виновен направиха всичко възможно да не мога да го осъдя. Дознатели, следователи, оперативни работници - смешници. Каква полиция, каква държава, другарю Станишев?
13
0
 
0
 
! Отговори
зън зън баювата преди 15 години
Интересно на кого ги разправя тия приказки!?
12
0
 
0
 
! Отговори
xxxxx преди 15 години
Хората, работещи в МВР, са с високо чувство на дълг, помагащи безкористно в дъжд, слънце, сняг, за охрана на обществения ред в страната, завърши Сергей Станишев.Тоя *** за коя държава говори защото това неотговаря на България .На кого помага полицията на вас политиците и мутрите или на обикновения народ, маи е първото.Полицаите като видята някакво престъпление и бягат неим се занимава изобщо.Преди няколко дни на един познат от една фирма, няма да казвам каква фирма и с какво се занимава, накратко подръжка.Отиват хората да си свършат задълженията извикани на адрес със служебна кола с надписи със всичко както си му е реда ,но точно до обекта кадето отиват ги спира едно ченге и му казва че сега ще му пишат акт защото бил влязал с колата си по алея по която е забранено за коли, но то няма такова нещо.И докато му пишат акта тои казва на ченгето да доиде с тях защото там кадето отиват е извършена кражба, но ченгето му отказва и му казва че това нее негова работа и имал по важни задължения.И затовали плащаме нии данаци и тоя *** да ни говори колко голямо чуство за дълг имат полицаите и как помагали в дъжд слънце и сняг , че тои ги изкарва като някакви герои на народа .За нищо нестават по голямата час от полицаите , има и такива които стават но те биват засенчвани от тези които правят само гафове и опетняват като цяло работата на полицията .
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе СтаниГей Сершев, като крадете народа е справедливо, нали да ви ебба майкатаа нещастна, да ви ебаа
10
0
 
0
 
! Отговори
a преди 15 години
А народа се гневи, че още си на свобода другарю Сатанишеф. Поне така излиза от коментарите и настроенията им.
9
0
 
0
 
! Отговори
XAXAXAXAXA преди 15 години
Е*** си м***** бе Премиерче!!!!!!!!!!На пролет си АУТ оф СИСТЕМ!!!
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
eiii ako ima v teb 1.% mazestvo si poday ostavkata ne e sramno
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А ти знаеш ли, че в полицейското звено отговарящо за Студентски град има 60 души недокомлект на състава? Размърдай си кокошата главица и помисли защо.
6
0
 
0
 
! Отговори
kris преди 15 години
Tozi chovek izobshto ne e naqsno s polojenieto na Bulgaria.... Prebivat student momche, koeto e mlado i sega oshte e trugnal da jivee go prebivat v MOL v VARNA ... i policiqta pak nishto ne e napravila .... do koga shte go ima tova mutrite da si pravqt kakvoto iskat .. shte kaja prosto che veche e neizbejno tezi hora shte gorqt v ada ...prosto e neizbejno, no kogato doide tova vreme te shte sujalqvat togava .. a za sega rabotite shte sa taka v BG, dokato ima takuv narod...