Командира стреля по Гоце: Създаваш антиевропейски настроения

Защо да отваряме 3-ти и 4-ти блок на "Козлодуй", като липсва газ, а не ток?, попита Костов
20 яну 2009 12:46,
171
Командира стреля по Гоце: Създаваш антиевропейски настроения
Снимка: БГНЕС

"Добрият Първанов и добрите управляващи се опитват да решат проблема на народа, а Европа не дава. Това е опит да се защити провалено управление и да се създаде алиби за бъдещи санкции“.

Това заяви лидерът на ДСБ Иван Костов по повод обсъжданията на правителството за отваряне на 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ „Козлодуй“.

Костов припомни, че глава „Енергетика“ от договора ни за присъединяване към ЕС включва договор, подписан от президента Първанов, затова основният въпрос, който стои пред държавния глава, е дали той се оттегля от договора, който е подписал.

„Първанов се опитва да обяснява, че нуждата на българина го кара да предлага отварянето на 3-ти и 4-ти блок, но всъщност такава нужда няма. Кризата е заради липсата на газ, а не заради липсата на ток“, коментира още лидерът на ДСБ.

По неговите думи президентът Първанов и правителството се опитват да разиграят „опасна карта“, представяйки нещата така, сякаш Европа не е обективна и ЕС е тяхната пречка да решат проблемите на хората.

"По този начин Първанов създава антиевропейски настроения", заяви още Костов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
0
 
0
 
! Отговори
тц тц преди 15 години
"РЕЧИНИ" означава: Причини,"ВЛАС"се пише с "т"- власт, "СПОКОИНО" се пише спокойно, т. е. с "Й" и т.н. и т.н. А и за тези, които не са се досетили "НЕМАГО" би трябва да означава "няма го". Да вземат да ви запишат на един курс по езикова култура, ако не е твърде късно, разбира се...
109
0
 
0
 
! Отговори
ian190 преди 15 години
Ние се изложихме, защото след С. Стамболов България винаги е имала слаби лидери, Костов беше един достоен лидер, макар и да е правил грешки. Но Червените са си червени, номерата им и т.н. А за Господина или Господинката която защитава червените ще кажа че са всички блага са ги взели от хората с т.н. реституция, която е убила хиляди негласно. Но хора идете малко в чужбина вижте как живеят там хората и тогава говорете, защото приятели в Германия няма кал никъде и не можеш да си изцапаш обувките и едни обувки прилични струват 5 евро на техните заплати и цени на бензина, тука много изкрадоха и аз ще ви кажа колко около 115 000 000 000 000 ( сто и петнадесет милиярда) долара. Успех на всички през новата 2009 година.
108
0
 
0
 
! Отговори
тц тц тц преди 15 години
Ауууууууууууууу, колко неграмотни комунисти.По колко ви плащат да кибичите във форумите и да защитавате хора, които трябва да бъдат съдени за държавна измяна и да бъдат прогонени завинаги от България. Айде ходом марш към Русия да ближете на Путин.
107
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако тоя *** Костов стане премиер ще напусна България и ще ви се смея на всички, които сте гласували за ***.
106
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Защо не почакаш да изтрезнееш и тогава да пишеш.Разбрах само,че не си в ред.
105
0
 
0
 
! Отговори
Владо преди 15 години
А, бе ***. не те ли е срам да пишеш с главни букви?!Бягай пред парламента да ги защитаваш червените *** от народната любов.
104
0
 
0
 
! Отговори
Liktor преди 15 години
Иване,отново си ти на ход !Повтори упражнението !Ти можеш и знаеш как се управлява държава !С теб сме !
103
0
 
0
 
! Отговори
Todo преди 15 години
Докато има е един човек който си мисли колко хубаво е било КОМУНИЗЪМА и мечтае пак да се върне диктатурата няма да се подобри положението на България.
102
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ДО 98 -КАКВО ТИ РЕЧИНИ ЧЕРВЕНАТА ВЛАС *** НЕЩАСТЕН ЧЕ ИМАШЕ РАБОТА ПОДДЪРВО ИКАМЪК ЧЕ ВСИЧКО БЕШЕ СПОКОИНО ЧЕ ЗДРАВЕОПОЗВАНЕТО ОБРАЗОВАНИЕТА БЯХА БЕЗ ПЛАТНИ МАИКА ВИ ДА НЕЩАСТНА.КАКВО ИСКАТЕ ОТ ПЪРВАНОВ Е НЕМАГО ОНЯ ЗАБЛЮОТ ПЛОВДИВ ИЛИ ОНЯ СКОЛЕМАТА УСТА И 32 НОМЕР ОБУВКИ.СДС ЗА4Г. ПРАВЛЕНИЕ ДНЕСЕ ТЛКВА БЕДИ ЧЕНИКОИ НЕ МОЖЕ ДА НИ ОПРАВИ ДОЛНИ СИНИ
101
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Що не се застреляш бе сектант костовистки1.Кой финансираше сдс.ВИС и СИК 2.Кой създаде Славчо Христов и превърна СИ банк в перачницата на Руската мафия.3.Кой получи 200 000$ от Чорни във фондацията на съпругата.4.Кой наложи цензура сред медиите и не позволяваше критика 5.Защо не се застъпи за медиците в Либия 6.Защо когато на хората им писна и изгуби изборите беше сърдит на целия народ,че не го е избрал пак на власт,като чели тя му се полага.Отговорът е само един ,защото Костов страда от мания за величие и неповторимост.Самоче в света няма незаменими хора има незабравими за щастие след години никой няна да си спомня за този озлобен диктатор.Той е като черна дупка в космоса не отразява слънчевите лъчи а ги поглъща с вечното си черноглетство.
100
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
aide be nie nqma li da palim ve4e ili o6te 6te im pravim serenata na tezi komunisti4eski utrepki???????? s pesni li 6te gi svalim ili s boi??
99
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
как него е срам тоя *** а и всички които го защитавате да му ядете мутрата ***
98
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Костов може всякакъв да е, но тук е прав.А и това, което комунистическата *** ни е причинила Костов все едно нищо не е направил!!!
97
0
 
0
 
! Отговори
prost преди 15 години
A ako izobso nyama gaz vsichi li minaame na mazut li na darva zastoto i vagledobiva urya?
96
0
 
0
 
! Отговори
Д преди 15 години
Поздравявам ви за изключително "интелигентните" коментари. Как пък не ни беше хрумвало подобно развитие за "Престъпника" Костов?! Умно!!!
95
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
КОСТОВ,ПРЕДАЙ СЕ
94
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ciganina Kostov e za besiloto
93
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
вместо да протестираме срещу руското посолство за компенсации , доносника гоце говори глупости
92
0
 
0
 
! Отговори
gogo преди 15 години
Vsi4ki da si hodqt stiga im tolkova! Neka zapo4nem na 4isto otna4alo s novi hora . Nie ne mojem sami da se upravlqvame i pove4e ot qsno e. Vaprosat e koi da ni upravlqvat?Koito ni obi4at.A ima li takiva?
91
0
 
0
 
! Отговори
вълчата салата преди 15 години
Костов нали е вегетарианец,защо пуца по зайчетата!?