Толкова ги мразя комунистите...

...а пенсионерите гласуват с цялата си глупост, проблемът у нас е лошият човешки материал, изръси в Чикаго Бойко Борисов
5 фев 2009 08:52,
397
Толкова ги мразя комунистите...
Снимка: БГНЕС

Неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов разкри пред сънародниците ни в Чикаго, че партията му готви коалиция с ДСБ на Иван Костов.

"Сега с Костов намерихме общ език. Даже това българските медии не го знаят. Направихме няколко срещи. Общият противник е ясен. Толкова ги мразя комунистите...", отсече Борисов на срещата в православната църква "Свети Иван Рилски",

Според Борисов най-големият проблем на България е лошият човешки материал.

"Това е основата на населението в момента – 1 милион цигани, 700-800 хиляди турци, 2 милиона и половина пенсионери. Ей това е срещу ГЕРБ", обясни кметът.

Борисов разясни, че пенсионерите "гласуват с цялата си глупост".

И вие – милион и половина, дето избегахте... Материалът, дето се явява на избори или от който можем да избираме като кадри, никак не е голям. Лесно е да се каже: "На тебе разчитаме". Ако така ще разчитаме, значи след 1 година ще се издъня и аз". Така описа електоралната ситуация Борисов.

Столичният градоначалник разказа, че наскоро социалистите се опитали да купят "един от най-сериозните ми сътрудници", без да го назовава поименно. Предложили му 20 милиона евро, но той се държал мъжки и отказал.

Борисов описа положението в страната като трагично, оплака се от БСП, ДПС, от продажния манталитет на българите, дори от прегрешилите в собствената му партия, съобщава вестник "Сега".

На въпрос за Симеон Сакскобургготски Борисов бе по-дипломатичен:

"Царя не бих го споменал, защото той си има личен интерес, който си го гледа. И ако някой е предаден, то съм аз и такива като вас. Защото, когато ме даде на Румен Петков да съм му главен секретар, аз отидох при царя и му казах: "Аз не мога с тея да работя. Всъщност истинският създател на ГЕРБ е Румен Петков. Защото, ако не беха сложили техен министър, сигурно щях да марширувам още по плаца. Царят ме жертва. Ходих, молих му се да даде военно министерство, да вземе вътрешно, за да мога да остана... Затова не го броя", каза кметът.

Борисов описа и своя план за превземане на Македония отвътре, който заимствал от гърците – да се изкупят предприятията й, да се подчини икономически и да й се влияе, покрай желанието й за членство в ЕС и НАТО.

"С икономически инструменти можем да постигнем всички цели там... Оттук нататък можеш да ги накараш да признаят и историята... И по-голям приятел и съсед от Македония няма да имаме. Просто те самите ще ни обичат", разясни кметът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


397
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
336
0
 
0
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
В "Дориан грей" Базил Холуард казва нещо такова /по смисъл/: Всеки истински портрет, нарисуван с мисъл и чувство, е всъщност портрет на художника, а не на модела. Е, аналогиите между Борисов и Дориан Грей могат да се правят още, може да включим по специфичен начин и онова велико изречение на Уайлд, че всъщност не изкуството подражава на природата, а природата подражава на изкуството и т.н., а накрая всичко да обобщим на базата на свястната теория на безсъзнателното на Марбе-Мюлер-Узнадзе /не Фройд - той е грешен и вреден/. А и можем повече, ние, електората, материала и т.н. и то в много области - не само както често подчертава Х в хай тека, за разлика от елита ни като Борисов, Костов, Станишев, Сакскубурготски, Доган и т.н. Взех да изреждам и се спрях - то от изброените май само за Борисов няма съмнения дали е българин, независимо лош или добър.От друга страна вече можем да считаме Борисов за аут от българите след тази поредна му изцепка. Наговорил някакви свинщини в Чикаго на базата на своето ниво и на обкръжението си - е ми добре, то, както отдавна е известно, ако има пълна копаня, винаги ще се намерят и прасета. Една аналогия - навремето Пенчо Славейков проплакал от Цариград - не семе народ, а *** и не пей ми се, не смей мисе. Само че много скоро България създаде от Левски до Ботев, а последния основателно го иронизира с "не пей ми се, не смей ми се, от утре ще да блея". И после за няколко десетилетия направихме невероятен скок. Е, отдавна сме пак доста пасивни, но какво ще последва в бъдеще, ще видим. Ние сме дали не нещо, а мнага на света, имам предвид всички българи, ние сме структурирали пространството от Алпите до урал че и зад него, така както викингите от Алпите до британия, а и днес остатъка от Велика България е структуроопределящ, и то по добър и ефективен начин в РФ /а ние сме се вторачили в т.н. Македония и сме забравили нашата река - Волга/.А тази наша вялост и пасивност в момента не е чак толкова лоша и неоснователна. Е, ще се бунтуваме както през 1996-1997 и какво? - след глътка въздух отново новите властимащи ловко отново ще ни набутат в блатото по схемата на Оруел в "1984". Защото ще сменим едни комунисти с други комунисти - е, пребоядисали се,и какво от това? Нали вълка козината си мени, но нрава не. И нека не бързат да ми опонират някакви новоизлюпени демократи - аз съм репресиран николапетковист от репресирано семейство и който се съмнява кой съм и какъв съм просто си плаща, взема нотариално завераното пълномощно и отива да чете в архивите на ДС преди да плямпа врели некипели - това закона го позволява.
335
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Сега като се върне от странство б.б. ще се отрече поне от поливната си думи.Това няма да му е за първи път.
334
0
 
0
 
! Отговори
Краси преди 15 години
Най-доброто нещо, казано от Батя, ако е верно!
333
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Според мен е искал да каже...Толкова ги мразя *** и турците...Но заради ЕС е казал: мразя комунистите...яснои ни не на нас какво е казал....
332
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
upravlqvaha ni komunisti,tsar,turtsi......... sega i MUTRI li be, hora?!
331
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бойкооо , бйоко... за нищо неставаш , опазил ни ... от такива политици като теб.
330
0
 
0
 
! Отговори
от ти преди 15 години
Прочетох Доню, и не за първи път:-), ама прочетох и своеволни квалификации за коментиращия, и "благословия" за автора, so..проумял ги е нашенецът нещата - видно е.Чест и почитания на здравите ти нерви, ама за мен подобна мисия е невъзможна и causa'та е perduta :-)..Азе неам нерви :-) А па ти - Go on !:-) Поздрави.
329
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз така ги мразя комунистите, че станах член на БКП и не поисках да я напусна при деполитизацията на МВР.А после омразата ми така преля, че станах охранител на Тодор Живков. От омраза заживях и с бившата снаха на члена на политбюро Иван Абаджиев, която взе че стана и банкерка, мултимилионер.Ех мъка, мъка....
328
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Всичката му работа и цялата му кампаниа са един дол дренки - огромна медиина активност. Той самия за нищо друго не става.
327
0
 
0
 
! Отговори
ДИВАЦИ преди 15 години
"БАНКА СИ БАНК ГИ ХРАНИ И ДВАМАТА КОСТОВ И БОРИСОВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ПЛАЩАНИЯ МИНАВАТ ПРЕЗ ТАЗИ БАНКА,ЗАЩО КОИ ИНТЕРЕСИ ОБСУЖВА ?НАП,НОИ,ДАНЪЧНО,КАТ ВЪВ ВСЯКА ИНСТИТУЦИЯ КЛОН НА ТАЗИ БАНКА ЗАЩО КАКВА Е ИСТИНАТА?"ИСТИНАТА Е ,ЧЕ ДОСТА *** ОТ ПАРЛАМЕНТА СЕ ХРАНЯТ ОТ СИ БАНК...
326
0
 
0
 
! Отговори
умрем да мразим преди 15 години
Къде в България комунисти,бе!?Къде е тая политическа екзотика?Освен разноцветни келепирджии,друго не виждам!
325
0
 
0
 
! Отговори
Валентин преди 15 години
Хора,много ми се иска да четете форумите след статиите - аз поне правя това.Ако все пак ако някой се интересува нека не пропусканомер 260-казва го най-точно.Всички които се прехласвате по Политика номер 1 за 2008г.,само се опитайте да си представите ,какво би станало ако американски политик/номер 1/направи такова изказване.Нима там нямат проблеми с латиноамериканци,***,индианци,китайци,клошари,*** нсионери и т.н.
324
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Платените комунистически писачи", пич, които са изпълнили форума, са хора, които досега работят и чак сега намират време да пишат. Именно заради това не им тежи ни управлението на Станишев, нито на Симеон, нито дори Костов успя да им попречи. Ама от работа се получават пари, а от висяне по форумите и мрънкане - не. Та затова май така ти се виждат нещата - мрънкащите все са противници на някого, щото ги мързи да поработят и да имат. А имащите оцеляват, защото не им пречи да работят, а оттам и правителствата не им пречат.
323
0
 
0
 
! Отговори
логос преди 15 години
Всеки ден се питам - знаем ли какво искаме?! Според мен вече няма абсолютно никакво значение кой е на власт, защото резултата е все един и същ. Не зависимо кой се появява в политическия небосклон, политиката май вече не се води от България... Дали САЩ, дали ЕС все "лай-а ядем". "Не ме гледай умно българино" ами си помисли какво искаш... То вече и протестите не помагат... Ами освен да се хване целия български народ и да Помоли Бог от дъното на цялата си душа Той да ни помогне, туко виж е проработило... ама и молитвата ни стана лицемерна вече та и Той ни обърна гръб... А и да го помолим - знаем ли какво искаме?!... Не знам за Вас, но съм на път всеки ден да започна да паля по една свещ за България, не за мен а за България!!!(ако тя е добре и ние ще сме добре). Тя се превърна в Ад тая страна, а ние хората създаваме Ада... Е аз ще помоля за прошка...
322
0
 
0
 
! Отговори
ne znae6t преди 15 години
neznaino za men za6to postoqnno se plue po kostov...kyde kakvoto stane se plue po kostov...qvno toi ne e spiral da ni upravlqva...aaaa kak se kazva premiera (tyrsq v google) hmm ne e kostov ... da ne bi da e predniq...(pak google) hmm pak ne e toi.... po-predniq... aaa eto go kyde bil... a predi nego...pak ne e toi... amm btw kvo e tva bsp i 6to postoqnno iska4a kato uravlqva6t???
321
0
 
0
 
! Отговори
Пиздин преди 15 години
Гоце *** си скрил ушите - пак са му ги дърпали. Ама пак добре, щото Тошко Галошко направо си го ритаха...
320
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако искаме да станем нормална държава, първата стъпка трябва да бъде присъди над всички преминали през СДС, независимо къде са се скрили сега. Като втора стъпка, присъди и на останалите.
319
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Толкова ги мразя комунистите..."И къде ги намери, за да ги мрази?БСП отдавна е партия на едрия капитал, при това с най-дясно поведение от парламентарните партии след 1989-та година досега. Та Бойко Борисов се е изцепил - мразя тези, дето ги няма.
318
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 15 години
Aide stiga za "ako biahme normalna durjava" - ako biahme naistina, na 1vo miasto sled 97ma nikoi ot upravliavashtite togava niamashe da izleze ot zatvora - NIKOGA! Da, ama ne sme...
317
0
 
0
 
! Отговори
Моше преди 15 години
Платените, комунистически писачи са изпълзяли от канала...