А той взе, че дойде: Ще се биеш, или бягаш!

Нямаше обаче кой да отвърне, премиерът му отказа среща пред МС
22 мар 2009 21:00,
183
А той взе, че дойде: Ще се биеш, или бягаш!
Снимка: БГНЕС

„В Банкя, ако някой те покани да се биеш, или се биеш веднага, или бягаш”.

Така столичният кмет Бойко Борисов обобщи причината за появата си пред Министерски съвет в 20.00 часа, въпреки отказа на Станишев да се среща с него.

По думите на кмета БНТ е подчинена на Станишев.

"Но защо ме кани в БНТ – това да не му е бащиния. Искам да говорим в неговия кабинет, на него да му е уютно и да му е удобно. Той  има наглостта да нарича Министерски съвет „улицата”. Защо дебатът да е в БНТ, да не му е подчинена?", попита лидерът на ГЕРБ.

Борисов неколкократно повтори, че е поканил всички журналисти пред Министерски съвет, защото така е щял да получи по-широка трибуна и че Станишев не би трябвало да се подвежда от стратегиите на своите пиари, които не отчитат, че той е безстрашен човек.

Кметът обяви, че ще изпрати свой екип за дебата във вторник, но няма да се яви лично.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
чао ти на теб комун. ***,ще сте на власт,ама като цъфнат налъмите ВЕЧЕ.... ха-ха-ха-ха-ха !
101
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Горкото мишле Станишев, не е очаквал, че Бойко е истински мъж и когато обещае нещо го изпълнява! Като е толкова отворен не можа ли Сергейчо да се яви пред МС, а? Или го хвана шубето, че толкова бързо не може да събере антуража си, а без него той е кръгла нула! ***!Давай Бойко, България е с теб!
100
0
 
0
 
! Отговори
българик преди 15 години
Б.Б - абревиатура - Баси ***
99
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не ви ли е срам,че сте българи като ги гледате тия двамата палячовци СерГЕЙ и Б. Б. (Бриджит Бардо) ?! Извинявайте,но едно време и кандидатите за кмет на най-забутаните села в България се държаха по-достойно от тези двамата ! Не ви ли омръзна да ви управляват такива и вследствие на това да ставаме все по-зле и по-зле ?! Та да ни докарат и до това положение да ни се присмиват и македонците,а "българин" да е нарицателно в Европа ! А вие им се кефете - радвайте им се на простотиите и викайте "Урааа!" и "Бравооо!" ... *** НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА ! ! ! ...
98
0
 
0
 
! Отговори
gandoni преди 15 години
EГА СИ И ТЕАТЪРА ДЕТО НИ ГО РАЗИГРАВАТ ТИЯ ДВАМАТА , КОИТО ВЕЧЕ ОТДАВНА , ПОД МАСАТА С ТУРЧИНА СА РЕШИЛИ КАК ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ГО СЛАГАТ ПО СТАРИЯ ИЗПИТАН НАЧИН... ХАХАХАХА УМНИЙ БЪЛГАРИНО....
97
0
 
0
 
! Отговори
Да-да преди 15 години
Този Бойко да не би да взема грешните лекарства, че така се развива? Лекуващите лекари бързо да се намесят и да проверят, явно са му изписали неподходящи медикаменти, бързо да ги сменят, че този Б.Б.* вече се не трае!---------------------------------* - мн. ми допада двусмислието на абревиатурата Б.Б. :)))))
96
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
абе ти да не си завършил училище за бавноразвиващи се та повтаряш още веднъж поста си,виж ти ако нси ***,тва не означава че и ние сме,брех нахалник с нахалника-цял ден ли такива ще четем?....
95
0
 
0
 
! Отговори
Fars преди 15 години
Тъжно ми е братя българи! Липсата на Жорж Ганчев ни прави бедни духом! Човекът имаше чуство за хумор, на ръст беше като Бойко, а с акъл беше светлинни години напред пред милиционера и имам чуството че ги делят пет вагона с книги. А в неговото:"Не ме гледай тъпо българино" имаше толкова топлота и искреност! А този *** пожарникарски хем е опериран от чуството за хумор, хем ни гледа тъпо, хем ни плюе просташки по света и у нас.Върни се бе Жорж, върни се и му разгони майката на този самовлюбен ***! Нито е кмет като кмет, нито е полицай като полицаите, нито е пожарникар като пожарникарите. О.*** София, сега се е над-упил над цяла България!Върни се Жорж! Моля те върни се!!
94
0
 
0
 
! Отговори
Фарс преди 15 години
Станишев е виновен!! Как може да кани кмета в телевизия и да го излага!?!В радиата и телевизиите, Бойко отива само когато той каже и то сам без опонент и разговора трябва да е МОНОЛОГ и то обезателно по тема, която той избере в момента.Какви са тези прищевки, какви са тея 5 лева, какъв е тоя Станишев да се излага кмета на некакви си дебати.
93
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
е че зако му е иван костов на серго-нали в 1 цирк играят 20г-костов преподаваше 25г марсисизъм и комунизъм (вкл. и на мен през 80-те...)
92
0
 
0
 
! Отговори
liktor преди 15 години
Защо Премиера кани Бойко Борисов ?Защо не покани Иван Костов на такъв диспут ?
91
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Взе да си изпуска нервите
90
0
 
0
 
! Отговори
Цонко Цонев преди 15 години
Баща ми казваше: " Видиш ли голям човек, или е пехливанин, или какаванин...Бойко да ходи в Банкя да си пасе конете и да си гони кучетата...Един човек, дето е правил масажи на бай Тошо, е способен и *** да му направи, сама и само да бъде напред..Ама със бой и *** се прогресира само в панделата..Абе, простия човек, малко като се приеме насериозно и почва да се дуе - пуяк..
89
0
 
0
 
! Отговори
ufuf преди 15 години
БРАВО НА 64 - ТЕЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ *** СИ ВЪОБРАЗЯВАТ ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е НЕЩО ЛИЧНО КОГАТО ПРАВИХМЕ ЗАВОДИ ХОДЕХМЕ НА БРИГАДИ ПРАВИХМЕ ЛЕНИНСКИ СЪБОТНИЦИ КОГАТО МАРШИРУВАХМЕ НА 9 СЕПТЕМВРИ ... И Т.Н. ТЕЗИ ГОВНЯРИ УЧЕХАВ ЗАПАДНИТЕ УНИВЕРСИТЕТИ ИКОНОМИКАТА НА КАПИТАЛИЗМА И НАПРАВО НА ДЪРЖАВНИТЕ ПОСТОВЕ ДА УПРАВЛЯВАТ ЦЕЛУКУПНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД С ТЕЗИ НАГЛИ ХОРА ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА ТАКА КАКТО ДЕЙСТВА БОЙКО И ВОЛЕН ТАКА КАКТО ДЕЙСТВАХМЕ ПРЕЗ ЯНУАРИ 97 КАКЪВ ДИСПУТ С ТОЗИ ХАМЕЛОН СТАНИШЕВ - С ТОЗИ НАГЪЛ ИБЕЗПРИНЦИПЕН ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА СЕ ГОВОРИ ТОЙ Е ВИНАГИ ПРАВ - ПО БОЛШЕВИШКИ ЗАЩОТО ТОВА Е НЕГОВАТА ПРИРОДА ИКОНОМИЧЕСКИЯ КОЛАПС КОЙТО ОЧАКВА ТОЗИ НАРОД С ТЕЗИ НАГЛИ КОМУНИСТИЧЕСКИ УПРАВНИЦИ - *** ПРОСТО Е ОБОЗРИМ В МНОГО БЛИЗКО БЪДЕЩЕ
88
0
 
0
 
! Отговори
...---... преди 15 години
Хич не се опитвай да си представяш! Бедно ти е въображението! Хайде Бойко, Яне и Десните давайте, със вас ме! Цяла България е със вас!
87
0
 
0
 
! Отговори
roni преди 15 години
Браво Бойко разказа му играта ,как ще дойде станишев ,та нали още не са му написали домашното и щеше само да срича мишока ,той през цялото си управление сричаше и Доган му подсказваше ,затова ни продаде на турците .И само този акт ни стига ,върна БГ назад когато много българи си даваха живота за да съществуваме ,иначе щяхме да сме в турска провинция и сега СТа..шев -щяха да го ч..ат без вазелинче .Тук има двама ,трима платени съсела ,дето пишат за да създават впечатление че хората мразят БОЙКО ,но хората не са глупави ,много добре виждаме ,че Партията на Бойко е на върха ,макар че аз лично не съм от тази партия .Призовавам Бойко и Яне да с е обединят ,тогава ще видите за какво става въпрос
86
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Точно баща ти и ***,дедо ти и баба ти лизаха *** 35г на Тато-не забравяй това синко/вице ! Иначе нема как да обясниш омразата си към ББ и подкрепата си към Серго...
85
0
 
0
 
! Отговори
ничий фен преди 15 години
Опитвам се да си представа следващия ни премиер ББ на среща с Барак Обама, Ангела Меркел, Барозу в Брюксел.... с кимоно....? Какво ли ще им се случи, ако го ядосат....Щото днес ще бие Станишев, а утре като му порасне работата.... И си спомням как съм умирал от срам, когато Тато,/чийто телохранител беше нашето момче/ говореше от трибуната, на посещение някъде си или посрещайки държавни глави , сред хората, пред студенти на 8 март/опссс декември/.....
84
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бойко им показа от къде изгрява слънцето !!! Хахахахахаха, браво Бойко, така се прави с надутите комунисти и , гавра над тях и техните глупави кратуни !!!
83
0
 
0
 
! Отговори
мелачката преди 15 години
Научи се да пишеш на български бре тутманик,пък после ми се прави на Китко Палаузов-*** с неграмотника ти !ха-ха-ха !