Мартин Димитров: Зад подписката стои ДПС

Синият лидер твърди, че печатът върху документите за регистрацията на партията в ЦИК е фалшив
7 май 2009 09:41,
37
Мартин Димитров: Зад подписката стои ДПС
Снимка: БГНЕС

„Имаме доказателства, че подписката за самостоятелно явяване на изборите на СДС е извършвана в ромските махали на Айтос, Разград и Търговище от ДПС“, заяви пред БНТ лидерът на СДС Мартин Димитров.

От 18 000 подписа 4000 се дублират с ДПС, добави Димитров.

Според него печатът на партията си е в централата, а печатът, с който Пламен Юруков и Пламен Радонов са подали документите на СДС в ЦИК, е фалшив.

С него са теглени и 50 000 лева от сметката на партията за регистрацията.

Води се война срещу СДС, а не в СДС, категоричен е Димитров.

"ДПС се чувства застрашено, защото, както се оказва, ГЕРБ не може сама да състави правителство и целта е да бъдем елиминирани служебно. И така ГЕРБ да бъде поставен в кръгова отбрана. Защото в противен случай ще бъде потърсена сметка за изгубените пари по европейските фондове и състоянието на обществото", добави лидерът на СДС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
ВИКТОР преди 15 години
Tолкова ли не е ясно на нашето общество,спретнатият сценарии от мафията ДПС и тяхният филиал БСП? Целта е да не се регестрира синята коолиция за изборите,за да останат в дясно само тяхните марионетки,които ще бъдат опозиция,както каза Станишев,че на България и трябва дясна опозиция,като има предвид те пак да са управляващи.ДПС задейства тяхните марионетки в СДС,като за целта е да се регистира СДС като самостоятелна партия,а не в коолиция с ДСБ,защото така имат по-малка вероятност да бъдат избрани тяхни евродепутати,след спретният от ДС-КГБ скандали в пресата и медиите с тяхните подкупни журналисти,така,че хората които биха поискали да гласуват за синята коолиция да се откажат да гласуват,а с овчедушият електорат на ДПС и БСП,които безотказно гласуват за своите мафиотски маскари.ще спечелят,както се казваслужебно изборите.Посочената причина,на марионетките на ДПС,Костов да не участва в изборите,а се знае че той не е кандидат за евродепутат,а регистрацията е само за евроизборите,следователно това си е само претекс да не допусне до евроизборите синята коолиция.За съжеление подкупни и верни на ДПС и БСП съдии тенденционно отказаха не по законни,а по политически причини да регистрират новото ръководство.Естественно е,че това политическо решение се вижда от всички политици,обществото и съдиите,поради което в сценарият влиза то да се отмени от по-виша инстанция на съда,но в решението само да се констатира грешното решение,а не да се отмени,и да се регестрира новото ръковдство.С това се цели да се печели време,като с връщането на по-долна инстанция да се разгледа отново,така решението се отлага във времето до изтичане на законният срок на регестрация,и тогава ще има решение в полза на ДИМИТРОВ,но то го поставя пред свършен факт! Всички тези съдии във веригата включени от ДПС-БСП на съботиране на една коолиция да се регистрира,вършат престъление срещу закона,от което следва ако Велчев си е на мястото като главен прокорор,трябва да поиска да бъдат освободени от длъжност,и подведени под съдебна отговорност за нарушаване на законите на България по политически причини в услуга на ДПС и тяхният филиал БСП.Да се надяваме,че СДС и ДСБ ще намерят верното решение за да регестрират навреме синята коолиция!
15
0
 
0
 
! Отговори
ВИКТОР преди 15 години
Подкрепете М.Димитров и Синята коалиция, Настана време разделно и няма място за хленч и колебание. Гласувайте! Аз мога! Ти можеш! Ние можем! Да върнем достойнството на България! България се нуждае от европейките ценности и правила за да стане нормална и демократична държва. Бъдешето на родината ни е в нашите ръце Времето е разделно. Изборът е съдбоносен. Разделителната линия е добре маркирана: ЕС или в ОНД при Путин и Лукашенко.Гласувайте са синята коолиция!
14
0
 
0
 
! Отговори
ВИКТОР преди 15 години
На България и трябва европейска социалдемократична партия! БСП трябва да се разпусне,защото това не е партия,а мафиотска организация,а ДПС трябва да се забрани,защото това е най-голямата мафия,която България познава до сега? Какво значи,Движение за права и свободи,след като от 20 години Доган е във властта,с изключение при управлението на СДС. За кое общество се бори да бъде свободно и със права,след като то е във властта и именно то потиска правата и свободите на всички българи,независимо от тяхният етнически произход! Крайно време е,съдебната система да си влезе в задължението си,в защита на правата и свободите на всички граждани.Ако прокурорите,съдиите и МВР не поставят на съдебната скамейка всички тези мафиоти и престъпници от ДПС,и тяхният филиал БСП,то с това си бездействие,или действие в тяхна защита,то те стават също тяхни съучатници. Все ще се намерят в България честни и с морал съдии и прокурори, които няма да се спрат да подведът под съдебна отговорност и тяхни колеги,поставили се в услуга на мафията на ДПС и БСП!
13
0
 
0
 
! Отговори
ВИКТОР преди 15 години
МАФИОТИ ОТ БСП И ДПС,НЕ СЕ САМОЗАБРАВЯЙТЕ!Цялата руска агентура в България,начело с БСП,ДПС се е включила по медиите,телевизиите,и форумите,и къде ли не още предизборно да лъжат и мамят хората,като кроят заговори срещу СДС и ДСБ! Тези престъпици не знаят що е морал,чест и истина.За тях преди всичко е,да си запазят властта с всички средства! Но ще дойде и видовден,дори и в миша дупка да се скриете,то ще бъдете открити и изправени на съд,за да отговаряте за своите престъпления! Това не са хора,а ***,за които няма значение що е чест и благородство,за тях най-важното е властта,както навремето,казваха и казват и сега:Тъзи власт с кръв сме е взели,и с кръв ще я дадем.Тези престъпници имат предвид чуздата кръв,на другите българи,както преди са избивали с хиляди българи за да вземат насила властта,така и няма да се спрат и сега!
12
0
 
0
 
! Отговори
Petar преди 15 години
tazi partiq su6testvuva li o6te!?!ne se li nqdohte s narodnite pari be mama vi mrusna -demokrati
11
0
 
0
 
! Отговори
ВИКТОР преди 15 години
Дали все още има българи в България? Вече много се съмнявам,след като те не само приемат България да се управлява от един турски ***,и мафиот като Доган,и един полу-българин полу-руснак и агент на путеновите служби,приел ролята на "троянският кон"за България в ЕС и НАТО,който както се каза довчера беше съветски гражданин.Тук не става толкова въпрос за СДС,Костов,ДСБ,Димитров или която да я друга партия,а става въпрос за спасение на България.При едни избори,ако пак ги вземат ДПС и БСП,то тогава какво ще спечелят плювачите из форумите,ако те не са от същата мафия,а нормални български граждани.Ще станат ли те по-богати и ще живеят ли по-добре при сегашните управляващи,които за кой ли път доказаха че са пълни некъдърници,единственото което могат е да крадът,и пак да крадът,какво значение има тогава,че СДС или ДСБ са загубили изборите,след като положението на българите няма да се подобри,че да се радват,че Костов,Димитров,СДС,ДСБ,и др.десни политици са загубили. Верна е приказата:Я не сакам да съм добре,я сакам вуте да е зле. Срамувам се от такива Българи,защото те излагат страната ни пред света!
10
0
 
0
 
! Отговори
ВИКТОР преди 15 години
Другари,постигнахте комунизма.Толкова десетилетия на надежди, борби, лишения Другари, ще го кажа просто и ясно. Другари,постигнахте комунизма!!! Ура, ура, ура!!! Изпълнихте заветите, променихте хода на историята, създадохте невиждан досега обществен стройНима животът на деветдесет процента от българите не бе разбит! Нима десет процента от българите не живеят по комунистически! Шепа другари правят каквото, както и когато си искат. Насилие и простотия. Насилие на простотията и простотия на насилието. Нима това не е комунизъм в най-чист вид.
9
0
 
0
 
! Отговори
ВИКТОР преди 15 години
Животът у нас сериозно натежа,но напоследък хватката стана по-стегната и смразяваща.Възможностите за лавиране и намиране на изход намаляха. Обаче причината не е в прочутите европейски правила. От които очаквахме най-накрая и ние да заживеем по-рационално.Всичко се дължи на окончателното социално разслоение.Номенклатурата на БСП и ДС превърнаха някогашната общодържавна собственост в тяхна лична,и сега са абсолютни диктатори както на цените,така и на условията на труд. Тяхното малцинство прибира огромни печалби.Мнозинството,обикновените трудещи се,както ги наричаха някога, или нещастниците,духащи супата,избирателите и обикновените парии,ако прескочим в съвремието, често мизерстват.Защото постоянно се повишават цените на храните и стоките от първа необходимост. Плюс цената на отоплението,електричеството, бензина,нафтата,билетите за градския транспортИ след като не се случи точно каквото някога очаквахме и каквото някога ни обещаваха,няма ли виновни?Не за друго а защото за тези,които рисуваха с думи бъдещето, всичко отдавна стана реалност за тях. Което означава,че не ги интересува нито поскъпването на живота,нито че някакви си хора, които само за кратко са избиратели,и живеят зле.След като никой не се грижи за обикновения човек,който често едва свързва двата края,не трябва ли той сам да се погрижи за себе си? Трябва! И понякога обикновеният човек показва своята сила. Ще припомня,че стачкуваха таксиметровите шофьори, пенсионерите,учителите,лекарите,медицинските сестри Доста професионални съсловия,да не кажа всички,са недоволни. Но протестите са несмели и не толкова масови. Не успяват нито да стреснат когото трябва,нито да се превърнат в заплаха за управляващите. Тоест да ги засегнат пряко,но въпреки това сега за по-сигурно искат със закон да забранят протестите по градовете,особенно в София пред Президенството и НС,а който иска да протестира,може някаде из гората. През годините на прехода обикновените хора,които изкараха социализма в постоянно оглеждане и споделяне на истините за живота с половин глас,най-често в кухните и коридорите,показаха,че са загубили способността си да се съюзяват и съпротивляват.У нас най-лесно се събират за дружни дела бивша,а сега настояща партийна номенклатура,бивши ченгета със сходни бизнесинтереси и престъпници.ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СИНЯТА КООЛИЦИЯ!
8
0
 
0
 
! Отговори
супер сульо преди 15 години
На Герб му трябва силен съюзник ,за да бъде управлението стабилно!Едва ли ще се занимава със СДС!Те нямат какво да му дадат!По-вероятно е да покани Атака,при тях има ред!Нека не забравяме,че Костов първо отиде при Атака, а след това при СДС!
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Брех. Много деца на на "Труд" и "24 часа" са се разписали тук :) Това ме прави още по-голям оптимист за Синята коалиция. Злобейте синове на Доган и Станишев. Май само това ви остана :)))
6
0
 
0
 
! Отговори
nekorumpiran преди 15 години
'- Успява ли Мартин Димитров да овладее СДС?- Мартин очевидно не се справя. Не само с овладяването на апарата. Той няма и послания за избирателите. А и е изключително нехаризматичен. Иначе той има качества... СДС е организация, която някой трябваше да хване здраво. Много се надявах на Петър Стоянов, но и той някакси не пожела.- Причината за случващото се в момента не се ли нарича Иван Костов?- Някой се беше сетил тези дни да припомни думите на Елена Костова (В. Велева, в. Труд от 2 май т.г. в статията Проклятието върху една партия- б.р), че който се е докоснал до тях, е изгорял. Аз чак в такъв фатализъм няма да влизам. Но ще кажа, че Костов е човек в изключително черна емоционална дупка, с цялото ми уважение към него като личност в политиката. И винаги е бил такъв. В изказванията на ДСБ от последните месеци няма градивен проект. Има: да се спре АЕЦ Белене, това да се разруши, на онова да се сложи край. Образно казано там не са спрели да взривяват мавзолея.- Доколко основателни са обвиненията на СДС за зависимост на Пламен Юруков от ДПС?- Нищо не ми дава основания да мисля такова нещо. Пламен го познавам от студентските му години. Знам и бизнеса му, и личните му качества. Този човек е трудно да бъде зависим. Той е със силно лично мнение, което непрекъснато пробва в някакъв спор. Може да те влуди с тричасов философски дебат. И не мога да си представя, че има някакъв офицер, който му казва - прави това, не прави онова. Това е невъзможно!'
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Когато Мартин говори да знаете ,че чувате Костов. Не е тайна ,че всичкия тоя сценарий е на Костов а не на ДПС. Ако някой има памет и се върне няколко месеца назад ще се сети ,че Пламен Юруков бе свален от лидерския пост в СДС само по една, единствена причина! ДПС ,които извадиха документи ,че бил служител на ДС ! Естествено Костов използва момента но объркване в редиците на сините с вътрешното си лоби начело с Мартин озурпираха власта. Самия факт ,че в момента СДС се управлява по Устава на ДСБ е достатъчен факт. Едва ли ДПС пък ще има нещо общо с Юруков при положение ,че те го унищожиха. По вероятно е Костов да се опитва да сее параноя из сините редици и по този начин да ги контролира "УЖ" пазейки ги от сенките зад ъглите. По *** е ,че дори НИС не е единен и едва с половината гласове е изключен Юруков . СДС е пред тотален разпад а и никой Българин неще вече Костов така ,че гледайте как Костов ще погребе СДС завинаги.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Браво, от 18000, само 4000, са поставили "кръстче". Мислех си, че броя на неграмотните е много по голям
3
0
 
0
 
! Отговори
гъцко преди 15 години
Вземай,Мартине!:))
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Давай МАртине!
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Боже колко мъка има на този свят.