Сините отиват на избори

Централната избирателна комисия за Европейски парламент регистрира "Синята коалиция"
11 май 2009 22:49,
63
Сините отиват на избори
Снимка: БГНЕС

Централната избирателна комисия за Европейски парламент регистрира "Синята коалиция" за участие в изборите.

"Синята коалиция" е образувана от ПП "Демократи за силна България", ПП "Обединени земеделци", ПП "Българска социалдемократическа партия" и ПП "Радикалдемократическа партия в България".

Решението може да се обжалва пред Върховния административен съд в срок от 24 часа от огласяването му.

Dnes.bg припомня, че на 10 май Централната избирателна комисия за Европейски парламент (ЦИКЕП) регистрира СДС с председател Пламен Юруков за участие в предстоящите избори за ЕП.

Заявлението от политическа партия "Съюз на демократичните сили" е подписано от Пламен Радонов - упълномощен от Пламен Юруков.

Сегашният председател на СДС Мартин Димитров все още не е регистриран от съда като лидер на партията.

Димитров ще участва в "Синята коалиция" заедно с партията на бившия премиер Иван Костов ДСБ на изборите за Европейски парламент.

Мартин Димитров твърди, че Юруков е подал фалшиви документи за регистрацията на СДС в ЦИКЕП.

Според него подписите за участие в изборите са събрани с помощта на структурите на ДПС.

Вижте още:

Сините: БСП саботира всячески бъдещото управление

Костов: Доган участва с две листи – на ДПС и на СДС с Юруков

Проблемно синьо

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ще гласуваме за Синята Коалиция!
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
НЯМА ВЕЧЕ СИНИ!!! Не хабете гласа си и гласувайте за България!!!
40
0
 
0
 
! Отговори
стз преди 15 години
Как не виждате далаверата между Юруков и Костов,бе!?
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Костов е МАФИЯТА!Само тъпуци, ще галасуват за Костов и Доган!Българите ще гласуват за БЪЛГАРИЯ!!!
38
0
 
0
 
! Отговори
Трайчо Костов преди 15 години
Безкрайни са примерите от комунистическата история, които да послужат на Юруков да се замисли. Комунистите дори могат да организират покушение срещу него с цел да го припишат на Костов. Юруков се е хванал на хорото с дявола без да си дава сметка за това.
37
0
 
0
 
! Отговори
ana преди 15 години
Синята команда е разбита банда.С - стигаД - С - словаМного ни струва това!
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кво крещите само за този и онзи!?Големи умници се извъдихте!Я оставете всеки сам да си решава!Егати лудницата!
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
БСП=БКПСДС=ДКМС=ЕДИН ФАЙТОН ХОРА
34
0
 
0
 
! Отговори
Баба Вуна преди 15 години
Да кажем истината, колкото и да боли!!Царят е гол и Костов не успя в пъкленият си план!!!ЮРУКОВ е истинкият СПАСИТЕЛ на СДС, следвайте го!!!!
33
0
 
0
 
! Отговори
Пантелей преди 15 години
Време е някой да каже кои са комунистите.Конкретно, защото те отдавна ги няма и се изнесоха от БСП.Комунист ли е Агов, чийто дядо на когото е кръстен, осигури взрива за атентата в "Св. Неделя" през 1925 г.Също Костов, който е кандидатствал за БКП, но му отредиха друга роля и живее с партиен секретар.Комунистите, та комнуистите.Така едно време ни плашеха с фашистите и всичко отрицателно бе "останки от капитализма".Не ни пробутвайте пак същата схема, за да се скрият зад общи понятия конкретни виновници.Една синя боя и хоп от комуниста чист зализан и извратен демократ, който сочи купчината мръсотия лично изакана от него и ни говори: "Вижте ги тея колко са се оцапали".
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
200. - 01:13 - СИНЯТА КОАЛИЦИЯОт: 07Комунистите са антибългарски ***, които искаха да направят България част от Югославия!Комунистите са антибългарски ***, които измислиха македонската нация и убиваха в концлагери македонските българи, които отказаха да се нарекат македонци!Комунистите са антибългарски ***, които официално поискаха България да стане 16-та република в състава на СССР!Комунистите са антибългарски ***, които взривиха катедралния храм на собствената си страна и убиха повече хора от всеки друг атентат в световната история (рекордът бе подобрен от Ал кайда през 2001г.).Комунистите са антибългарски ***, които подариха цели сектори от държавата и цели области от България на Ахмед Доган и и гласуваха закон, позволяващ на Турската държава да изпраща автобуси със свои граждани, които да избират кметове в България...ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА,ЗА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ,ЗА СИНЯТА
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Siniata mygla vodena ot "drugariat" kostoff otivat na kino.
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
костов не е велик ,нито е държавник/това понятие се използва за велики политици,а такива в новата ни история няма/.тои не ни е спасил от лапите на проруски настроените комунисти,това е мит.напротив-тои и такива "демократи" като него,докараха нещата до там че отношенията ни с тази свет.сила да са в ръцете на тези т.н.комунисти.външно полит.курс на бг за съжаление не се определя в бг и от бг политици.освен това не е вярно че бсп ни връща в орбитата на русия-напротив те се кланят и навеждат и на запад ина изток и на север и на юг,не отказват на никои,стига да има желание/важно е да няма истинска промяна вътре в бг и те да ни управляват директно или чрез други/.и бсе пак по добре на власт да са такива като костов и сие отколкото децата на баш другарите-тогава те стават по внимателни някак си,по дипломатични..
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Синята идея е при Синята коалиция! Ментетата са при Бисеров, Юруков и Данчо Ментата!!!
28
0
 
0
 
! Отговори
VENSEREMOS преди 15 години
VENSEREMOS!!! Ние сме на всеки километър! Газим седесари! Айде,мажете въженцето със ***,табиретката и в гробчето! ХАйде,не се блъскайте! Ще има въже за всички!
27
0
 
0
 
! Отговори
07 преди 15 години
Комунистите са антибългарски ***, които искаха да направят България част от Югославия!Комунистите са антибългарски ***, които измислиха македонската нация и убиваха в концлагери македонските българи, които отказаха да се нарекат македонци!Комунистите са антибългарски ***, които официално поискаха България да стане 16-та република в състава на СССР!Комунистите са антибългарски ***, които взривиха катедралния храм на собствената си страна и убиха повече хора от всеки друг атентат в световната история (рекордът бе подобрен от Ал кайда през 2001г.).Комунистите са антибългарски ***, които подариха цели сектори от държавата и цели области от България на Ахмед Доган и и гласуваха закон, позволяващ на Турската държава да изпраща автобуси със свои граждани, които да избират кметове в България...ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА,ЗА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ,ЗА СИНЯТА КОАЛИЦИЯ!
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
смешници
25
0
 
0
 
! Отговори
FOX преди 15 години
Bреме e да бием един великолепен шут на това най-корумпирано в историята ни правителство(DC), което ни компрометира толкова в очите на цяла Европа, че години ще са ни нужни за да си очистим имиджа: а днес сме си чисто и просто една бандитска страна, в която министри покровителстват бандитите, а бандитите са им техни най-сърдечни другари!
24
0
 
0
 
! Отговори
YO преди 15 години
Сините в Атака !!!
23
0
 
0
 
! Отговори
лесли преди 15 години
Подкрепям те и ще воювам да привлека поне трима избиратели за синята коалиция.трябва да бъдем по мобилизирани от всякога и да докажем,че служебни победи не се предвиждат за политиката в България.Нека превърнем гнева си в бумеранг срещу комунистите/БСП